alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε από σήμερατο πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015.

Κατηγορία Αρχική

Βαλαβάνη: Ισχύει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ στις αγροτικές αποζημιώσεις

Κατηγορηματική ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν ούτε ένα ευρώ οι αποζημιώσεις των αγροτών, ανεξάρτητα από το ύψος των εισοδημάτων τους, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, υπερασπιζόμενη σχετική τροπολογία που είχε κατατεθεί στην ΠΝΠ με επείγουσα ρύθμιση για την βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Κατηγορία Οικονομία

Ο αθλητικός σύλλογος ΖΕΦΥΡΟΣ το Σάββατο 16-5-2015 και ώρα 18¨00 διοργανώνει το αναβληθεν εσωτερικό τουρνουά τένις για τους αθλητές του ηλικίας 12 έως 16 χρόνων
στα γήπεδα του τένις στην Αλεξάνδρεια (στο αμφιθέατρο)

Κατηγορία Αθλητικά
 
Η  Θεατρική  Σκηνή  Ενηλίκων  «ΕΚΦΡΑΣΗ Β» του  Τμήματος  Θεατρικής   Υποδομής   του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Βέροιας  παρουσιάζει  την  παράσταση  «ΤΕΛΕΤΗ», σε  σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αποστολίδη. 
Κατηγορία Αρχική
 
Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 19η  του μηνός  Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
Κατηγορία Οικονομία

       Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στην Νάουσα την Πέμπτη  13-5-2015  οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Αγοριών-Κοριτσιών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας για το   σχολικό έτος 2014-15 στο πλαίσιο του ‘Κοινωνικού Σχολείου’.

       Από την οργανωτική επιτροπή , δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στην συμμετοχή των

Κατηγορία Αρχική
 
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας προτίθεται να δημιουργήσει Τμήμα Εκμάθησης Κολύμβησης για παιδιά Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών.
Κατηγορία Αρχική
 
Υπερψηφίστηκε την Τετάρτη από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η
 
βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου δήλωσε τα εξής μετά την υπερψήφιση του Ν/Σ:
Κατηγορία Αρχική

pyrosvestiki veria

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.  
Με δεδομένο ότι οι πυρκαγιές σε μεγάλο ποσοστό οφείλονται σε ανθρώπινη αμέλεια και ως φυσικό φαινόμενο θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και στο μέλλον, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις περιορίσουμε λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης. Για το λόγο αυτό οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ημαθίας συμβουλεύουν εσάς τους ΑΓΡΟΤΕΣ του Νομού μας τα παρακάτω:

Κατηγορία Αρχική


Οι πρόβες της ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗΣ συνεχίζονται!
Το Σάββατο 16 Μαΐου η πρόβα θα γίνει κανονικά με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με περισσότερο ποπ τραγούδι και.... χορογραφία!

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας