alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κορυφής, σας προσκαλεί στην 7η γιορτή παραδοσιακής Κορυφιώτικης πίτας, που διοργανώνει σήμερα  Σάββατο 16 Μαϊου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού.

 

Κατηγορία Αρχική
 
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στις 7.00 μ.μ. ομιλία με θέμα "Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση", στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Τρικάλων.
Κατηγορία Αρχική

Στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας οι παρατυπίες ή τα σκάνδαλα κατά τον κ. Μπασδεκόπουλο της ΔΕΥΑΑΛ στην περίπτωση της AVIN. Oι αποκλίσεις στα εισπραχθέντα ποσά σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το τι ακριβώς συμβαίνει στη συγκεκριμένη Δημοτική επιχείρηση.

Κατηγορία Αρχική

Κυριάρχησαν η ενημέρωση του Δημάρχου για το συνέδριο της ΚΕΔΕ για τα αποθεματικά των Δήμων και η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Βούτση ο οποίος εξήγγειλε αλλαγές στην  κεντρική Διοίκηση και αύξηση των Δήμων σε 380 Δήμους όπως επίσης και ότι θα επαναφέρει τις αποζημιώσεις των Δημοτικών Συμβούλων.

Κατηγορία Αρχική


Φιλικός αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 15 Μαϊου στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου με την τοπική ομάδα του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ να αντιμετωπίζει την Κ17 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ.
 Οι δύο προπονητές  (ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ και  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ) χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες

Κατηγορία Αθλητικά

Πανέτοιμος σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο βρίσκεται ο μηχανισμός για τις Πανελλήνιες 2015 σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων .

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, κατανοεί την

Κατηγορία Αρχική

 

Ο Λαπαβίτσας μιλάει για εκλογές: Η εντολή που έχουμε λάβει δεν είναι μόνο παραμονή στο ευρώ

 

 

΄΄Αν η συμφωνία αντιβαίνει τις βασικές αρχές μας θα χρειαστεί νέα ετυμηγορία΄΄ είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, υποστηρίζοντας πως η εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο παραμονή στο ευρώ.

Μιλώντας στο STAR είπε «αν υπάρξει μια σκληρή συμφωνία δημιουργείται ζήτημα

 
Την Παρασκευή 15 Μαϊου το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Γ1 και του Γ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ.
Μαρία Παπανικολάου και κ. Δήμο Τσιάρα  επισκέφθηκαν το Ιστορικό Μουσείο Νησίου.
Κατηγορία Αρχική

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, συνελήφθη χθες (14-5-2015) το μεσημέρι στην Κατερίνη, ένας 39χρονος ημεδαπός, για εμπορία κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία Αρχική

Πρησμένα μάτια από το ξενύχτι και την αϋπνία, χλωμό πρόσωπο και σφιγμένο στομάχι από την αγωνία και... πολλές βαθιές ανάσες! Αν έχετε παιδί που ξεκίνησε σήμερα το πρωί να δώσει το πρώτο του μάθημα στις πανελλήνιες, ξέρετε πολύ καλά τι εννοούμε. Ακόμα και οι πιο καλά προετοιμασμένοι μαθητές έχουν άγχος εν όψει και κατά την διάρκεια των Πανελληνίων –και ποιος να τους κατηγορήσει;

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας