alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 17 Μαΐου 2015


Μια μέρα απομένει για τις Πανελλήνιες 2015 με πρεμιέρα την εξέταση των μαθητών ΓΕΛ στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας όλοι όσοι εμπλέκονται με τις εξετάσεις θα πρέπει να ακολουθήσουν τις αυστηρές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν

Κατηγορία Αρχική

Με πολλές δραστηριότητες και παρουσιάσεις των προγραμμάτων που “έτρεξαν” καθ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς γιόρτασαν την τελευταία εβδομάδα των μαθημάτων τους οι μαθητές του  Γυμνασίου Πλατέος.

Την Δευτέρα 11 Μαΐου οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη φιλοξενήθηκαν από τους μαθητές του

Κατηγορία Αρχική

Σας προσκαλούμε στο 11˚ Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών την Τετάρτη, 24 Ιουνίου & ώρα 20:00 μ.μ. στο γήπεδο του χωριού.

Κατηγορία Αρχική

Με έκπληξη προσφάτως ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη στο διαδικτυακό κόσμο του facebook του ιστότοπου (προφίλ) με την επωνυμία Sakis Alexandreiaweb Alexandreia.

Με μια πρώτη ματιά, ως «ταπετσαρία» του ως άνω αναφερομένου προφίλ χρησιμοποιείται φωτογραφία με την επωνυμία του

Κατηγορία Αρχική

Οι Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας, συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Μαΐου 2015 και οργανώθηκε από το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης στην Κατερίνη.

Θοδωρής Ζαγοράκης και Otto Rehhagel  ήταν οι

Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 09:33

Η Γενοκτονία των Ποντίων

Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η άλωση της Τραπεζούντας το 1461 από τους Οθωμανές δεν τους αλλοίωσε το φρόνημα και την ελληνική τους συνείδηση, παρότι ζούσαν

Κατηγορία Αρχική

ΤΕΣΣΕΡΑ  ΧΡΥΣΑ μετάλλια και πολλές διακρίσεις ήταν η συγκομιδή για τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ που συμμετείχε στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ που διεξείχθει το Σάββατο 16 Μαϊου στα Γιαννιτσά.

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο :

Κατηγορία Αθλητικά

Δείτε και θαυμάστε μοναδικό θέαμα, ένα μοναδικό συνδυασμό χορευτικού δρόμενου από την Κρήτη και τον Πόντο, από την φιλοξενούμενη ΄΄ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΄΄ΕΚΝΕΥΣΙΣ΄  που παραβρέθηκε στην 7η ΄΄ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΡΥΦΙΩΤΚΗ ΠΙΤΑ΄΄ το Σάββατο 16 Μαϊου και μάγεψε τους παραβρισκόμενους  με το σκέρτσο

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας