alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥ.ΑΛ κ. Θ. Μπασδεκόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής , 15 Μαίου 2015, έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Έχει ξεχάσει ότι είναι Πρόεδρος της ΔΕΥ.ΑΛ κι ότι έχει ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ την επιχείρηση του Δήμου και όχι να αντιπολιτεύεται την προηγούμενη Διοίκηση.

Έχει περάσει σχεδόν ένας

Κατηγορία Αρχική

 

Πολλές φορές το alexandriamou.gr έκανε λόγο για κακή κατάσταση του οδοστρώματος σε πάρα πολλά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας λόγω των οχημάτων βαρέως τύπου που διέρχονται από την περιοχή  και προκαλούν πολλές ζημιές στους δρόμους.

Κατηγορία Αρχική

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 18 Μαϊου στον Ιερό Ναό  του Τιμίου Προδρόμου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας Δήμου Αλεξάνδρειας Π.Ε. Ημαθίας, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Κατηγορία Αρχική

Στα πλαίσια των 2ήμερων εκδηλώσεων προς τιμή των Αγίων Κων/νου & Ελένης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων & Νεανίδων Λουτρού Ημαθίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 20 Μαϊου Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην κεντρική πλατεία του Λουτρού.

Συμμετείχαν τα παιδικά τμήματα των συλλόγων: Νέων & Νεανίδων Λουτρού, Πολιτιστικού

Κατηγορία Αρχική

Την Κυριακή 17 Μαΐου ο Α.Σ. ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ΄΄ Αλεξάνδρειας, συμμετείχε στην κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ  ΗΜΑΘΙΑΣ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, όπου συμμετείχαν και οι Αθλητικοί Σύλλογοι: Δελφίνια Πτολεμαΐδας, Αθλητική Ακαδημία Αστέρια, Ναυτικός Όμιλος Μακεδονίας και Ακαδημία Κολύμβησης Γιαννιτσών

Κατηγορία Αρχική

Την Τετάρτη 20 Μαϊου 2015 πραγματοποιήθηκε η περιφορά προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Λουτρό Ημαθίας.
Στην περιφορά παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Κώστας Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Συρόπουλος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σταυρής Μανώλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρού κ. Χρυσάφης Βαγγέλης και πλήθος κόσμου.

Κατηγορία Αρχική
 
Άγνωστοι δράστες, με τη μέθοδο ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω e-mail με αποστολέα υποτιθέμενο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και με περιεχόμενο την αναβάθμιση και τον συγχρονισμό συσκευών λήψης κωδικών ασφαλείας για τη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών μέσω διαδικτύου, εξαπάτησαν 46χρονο ημεδαπό στα Γιαννιτσά.
Κατηγορία Αρχική

 

Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  για τη συμμετοχή και  συμβολή του στην αποπεράτωση διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του νηπιαγωγείου στα πλαίσια

Κατηγορία Αρχική

 

Το 7ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε η κ. Κλεάρχου Κατερίνα, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ευέλικτης ζώνης με θέμα: « Λαϊκή Παράδοση - Ήθη και Έθιμα του τόπου μας ».

Η κ. Κλεάρχου αφηγήθηκε

Κατηγορία Αρχική


Μετά το τέλος του αγώνα θα δωθεί συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης από την διοίκηση,προπονητή και αρχηγό της ομάδας.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας