alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 24 Μαΐου 2015
Κοινωνικός Τουρισμός 2015: Ιούλιο οι αιτήσεις για τους δικαιούχους
 
Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ φέτος έχουν δικαίωμα να κάνουν διακοπές το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2015 μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2016.
Κατηγορία Αρχική

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία στους 15ους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες  (ΑΚΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΥ) - με 2 θεατρικές ομάδες - που πραγματοποιήθηκαν στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Αριστοτέλους την Κυριακή 24 Μαϊου 2015.

Οι μικροί μαθητές αποθεώθηκαν από το

Κατηγορία Αρχική

Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τους χώρου την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 στις 7 το απόγευμα.

Αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια όλοι οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου δοκίμασαν

Κατηγορία Αρχική

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής ¨ΡΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ¨ του FLASH TV που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 από τις 22.30 - 1.00.
¨Ξεναγός¨ της εκπομπής στις ομορφιές της Καστανιάς Σερβίων ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Κατηγορία Αρχική

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής24 Μαϊου στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.
Ο ή οι άγνωστοι μπήκαν από το πλαίνό παράθυρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και έσπασαν τα τζάμια του κυλικείου και του γραφείου που στεγάζεται το Ταμείου εισπράξεων του δήμου.

Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 09:00

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου διοργάνωσε το Σάββατο 23 Μαϊου το πανηγύρι του χωριού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα : Το παιδικό & εφηβικό τμήμα του

Κατηγορία Αρχική
 
Έντονος και ξαφνικός πόνος που εκδηλώνεται κυρίως στην περιοχή της γάμπας, στα δάχτυλα των ποδιών και οφείλεται σε συστολή που παθαίνει κάποιος μυς. Διαρκεί περίπου 3 λεπτά, είναι αρκετά δυνατός και αφήνει ένα μικρό "πιάσιμο" για μερικές μέρες στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η κράμπα.
Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας