alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Λήγει αύριο Τρίτη η προθεσμία για τη ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού.Όπως προβλέπει ο νόμος 4321/2015 και σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης όλων των οφειλών, που θα έχουν βεβαιωθεί ταµειακά έως και αύριο,26 Μαΐου.

Κατηγορία Αρχική

 

Ερχεται χαράτσι για τα παλιά ΙΧ -Ολες οι αλλαγές στη φορολόγηση των αυτοκινήτων [λίστα]

Νέος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες ΙΧ, ειδικά για αυτούς που έχουν παλαιά αυτοκίνητα, φέρνουν οι αλλαγές στη φορολογία που ετοιμάζει το ΥΠΟΙΚ.

Από το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζουν πως στόχος είναι η παγίωση μιας δικαιότερης και αποτελεσματικότερης φορολόγησης  των αυτοκινήτων και ενός γενικότερου εξορθολογισμού του τομέα της αυτοκίνησης, ωστόσο το

Κατηγορία Οικονομία

Η περίοδος της εφηβείας συνδέεται με έντονη τάση απόλαυσης της χαράς της ζωής μέσα από πειραματισμούς και αυξημένη επιρρέπεια εμπλοκής σε συμπεριφορές υψηλού κινδύνου, όπως είναι  το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ή άλλων ευφορικών ουσιών.

Κατηγορία Αρχική

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τόσο πιο συχνή γίνεται η χρήση του κλιματιστικού (air condition) τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο αυτοκίνητο και τον χώρο εργασίας.

Κατηγορία Αρχική


Με μεγάλη μας  χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Μουμιάδη Δημοσθένη, συμπεριφοριστή- εκπαιδευτή σκύλων και αρθρογράφο της στήλης μας «ΑγκαλιάΖΩα» για τις επιτυχίες του με τη συμμετοχή του στην έκθεση μορφολογίας που οργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου στα Γήπεδα Planet FC στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία Αρχική

Συνάδελφοι,
                στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου  Αλεξάνδρειας (Νικ. Πλαστήρα 81)
και ώρα 7 το απόγευμα, θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία Αρχική

- Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται υποχρεωτικά σε έναν διαρκή οικονομικό πόλεμο ο οποίος για να κερδηθεί πρέπει  να συμμετάσχουν όλοι.
- Πρέπει δηλαδή να αναλάβει ο καθένας το κόστος που του αναλογεί.

Κατηγορία Αρχική

1. Τις διατάξεις των άρθρων 205,  206 παρ. 1, 3 και 207  του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ειδικότερα προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών των ΟΤΑ.

Κατηγορία Οικονομία

Η διαδικασία πιστοποίησης των αγροτών στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων (ΟΧΓΦ), υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, σύντομα θα πραγματοποιείται, μεταξύ άλλων, στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του Οργανισμού ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και σε περιφερειακές υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ.

Κατηγορία Αρχική

Ο  Διευθυντής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αλεξάνδρειας ευχαριστούμε θερμά τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας για τη φιλοξενία και τη στήριξη της παρουσίασης του παραμυθιού του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας «Ο Βούλης με την πράσινη βούλα» που έλαβε χώρα στις 21 Μαΐου 2015.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας