alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεορωλογική Υπηρεσία με ισχύ από σήμερα Τρίτη 26, έως και την Παρασκευή, 29 Μαΐου.
Κατηγορία Αρχική

Η επιχείρηση GREEN CENTER του Κώστα Ναλμπάντη κάνει δυναμικά την εμφάνισή της και στο χώρο της Άρδευσης με υλικά της καταξιωμένης εταιρείας PALAPLAST!
To Green Center παρέχει εξειδικευμένες Μελέτες ΔΩΡΕΑΝ  για το αρδευτικό δίκτυο είτε πρόκειται για αγρούς είτε για κήπους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2333400152  -  6977 300811, ή στο 1ο ΧΛΜ Αλεξάνδρειας - Βέροιας.

 

Κατηγορία Αρχική

ergatiko sfageio

Κύριοι/ες, στα πλαίσια υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης με τίτλο «ΗΜΑΘΙΑ 2012-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ’ΗΜΑΘΙΑ 2012’’, σας προσκαλεί στη Ημερίδα που πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 28/5/2015

Κατηγορία Αρχική


Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή είχε τη Δευτέρα η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και έδωσε την ευκαιρία στη βουλευτή μας να θέσει στον κ. υπουργό όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και τα ΕΟΠΠΥ (πρώην ΙΚΑ) του νομού μας. Ειδικότερα η βουλευτής μας έθεσε στον κ. Κουρουμπλή τα εξής θέματα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για 465 προσλήψεις εφοριακών

Την προκήρυξη 2Κ/2015 για προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών εξέδωσε το ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 3 Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 17 Ιουνίου 2015 ημέρα Τετάρτη.

Κατηγορία Οικονομία


Την προσοχή όσων καλούνται να πραγματοποιήσουν κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, προκειμένου να διεκδικήσουν βραβεία και δώρα διαγωνισμών, εφιστά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατηγορία Αστυνομικά

Ξεκινούν τα προγράμματα για θέσεις εργασίας σε 20.000 ανέργους

Tο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή 20.385 ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, όπως ανακοινώθηκε από το

Κατηγορία Αρχική

xwris-kourema-i-ruthmisi-gia-tis-100-doseis

Για ένα μήνα παρατείνεται τελικώς,  η ρύθμιση των 100 δόσεων έπειτα από απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη.
Tο ΥΠΟΙΚ προσανατολίζονταν στη λύση της παράτασης, μετά την

Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας