alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

 

ΟΓΑ: Ανακοίνωση για την ρύθμιση των 100 δόσεων

Η Διοίκηση του ΟΓΑ υπενθυμίζει σε όλους τους οφειλέτες ασφαλισμένους του ΟΓΑ ότι μπορούν να ενταχθούν στην νέα ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία είναι εξαιρετικά συμφέρουσα και λήγει στις 2 Ιουνίου 2015.

Οι ασφαλισμένοι που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές στον Οργανισμό, μπορούν να υποβάλουν

Κατηγορία Αρχική

Ερώτηση προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη κατέθεσαν, μαζί με άλλους συναδέλφους τους, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουρσουζίδης με θέμα: "Αδυναμία κάλυψης των οφειλών στη ΔΕΗ από υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μικρομεσαίες

 

Κατηγορία Αρχική

Η ΕΕ κόβει τα... εσπρεσάκια στους πολίτες για λόγους υγείας

Η κατανάλωση περισσότερων από 400 χιλιοστογραμμαρίων καφεΐνης την ημέρα, δηλαδή περισσότερων από τέσσερα φλυτζάνια καφέ εσπρέσο ή ενός συνδυασμού καφέδων, ανθρακούχων αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών, μπορεί να αποδειχθεί βλαβερή για την υγεία, κυρίως για τις εγκύους και τους νέους κάτω των 18 ετών, ανακοίνωσε σήμερα

Κατηγορία Αρχική

 

Ανάκληση αυτοκινήτων NISSAN για πιθανό πρόβλημα στον αερόσακο

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων NISSAN, μοντέλα ALMERA (N16), ALMERA TINO (V10), TERRANO (R20), PATROL (Y61), X-TRAIL (T30) και PICK-UP (D22) για έλεγχο και, εφόσον χρειαστεί, αντικατάσταση των αναφλεκτήρων της μονάδας του

Κατηγορία Αρχική
Οι αποζημιώσεις αυτές, αφορούν, εκκαθαρίσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ελιές, οπωροφόρα δέντρα, σανοδοτικά φυτά, εσπεριδοειδή, ακτινίδια, χειμερινά κηπευτικά, βαμβάκια και καπνά  καθώς και στο ζωικό κεφάλαιο, από διάφορα ζημιογόνα αίτια για τα έτη 2014 και 2015, διευκρινίζει ο οργανισμός.
Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:
Κατηγορία Αρχική
 
Κλείνει και τυπικά η εκκρεμότητα με την τύχη του επικουρικού ταμείου εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, αφού από την 1η Ιουνίου, το ΤΑΥΕΒΖ, σύμφωνα με έγγραφο της γενικής γραμματείας κοινωνικής ασφάλισης (ΓΓΚΑ), καταργείται και οι ασφαλισμένοι του πάνε κάτω από την «ομπρέλα» του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).
 
Κατηγορία Αρχική
 
Από τη Σχολική χρονιά 2015 – 2016 επαναλειτουργούν στα ΕΠΑΛ του Νομού μας οι καταργημένοι τομείς και ειδικότητες. Συγκεκριμένα στα ΕΠΑΛ εκτός των ήδη υπαρχόντων ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων θα επαναλειτουργήσουν και:
Κατηγορία Αρχική
 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
O Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Τρικάλων ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' σας προσκαλεί στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει και φέτος στα πλαίσια του πανηγυριού της Αγίας Τριάδος στις 1 Ιουνίου 2015, στο εξωκλήσι.
Κατηγορία Αρχική
 
Την Παρασκευή 22 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Βεροίας, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΜΕΔΟΥΣΑ». 
Κατηγορία Αρχική


Ανακοινώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας ότι στις 3 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.30, θα γίνουν εξετάσεις σε απλά θέματα, για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (Ν. Ευαγγελά 12 , Αλεξάνδρεια) και σε άλλα σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας