alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Μαΐου 2015
 
Δυναμική συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.
Επιτυχημένη ήταν η παρουσία ομάδας μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στο 7ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
Κατηγορία Αρχική

Η Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Σύλλογο «SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» , το Σύλλογο «Πολιτισμός- Φύση- Αθλητισμός» και την Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στις δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα «Οδική Ασφάλεια και Παιδί» και διοργανώνουν την 8η Ποδηλατοπορεία στην Αλεξάνδρεια.
Με σύνθημα «Βάλτε το ποδήλατο σε όλα τα σχολεία και ποδηλατοδρόμους σε κάθε συνοικία» πραγματοποιούνται

Κατηγορία Αρχική

Η Θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου συνταξίδεψε με την Ομάδα Αγωγής Υγείας του σχολείου,άνοιξε τα φτερά της, ταξίδεψε με το Θέατρο, πέρασε τα σύνορα και έφτασε στην Κωνσταντινούπολη.
Εκεί βρέθηκε στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο μετά από πρόσκλησή του. Το Ζωγράφειο είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά

Κατηγορία Αρχική

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Κυριακής 3 Μαϊου για το SUPER CUP A2 ΕΠΣ Ημαθίας με SUPERΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2015 την Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Κατηγορία Αρχική

Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 είχαν την ευκαιρία οι κάτοικοι της Μεθώνης και γύρω περιοχής να παρακολουθήσουν το 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Καρυοφυλλίδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης Πιερίας.

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία ΄΄ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ΄΄ από την Αλεξάνδρεια κατέπληξε για μια ακόμη φορά το κοινό και απέσπασε το ενθουσιώδες χειροκρότημά του.

Κατηγορία Αρχική
 
Ακυρώθηκε η ειδική Κουμαριάς λίγο πριν ολοκληρωθεί καθώς τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα ένα ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό και ένα άλλο έπαθε μηχανική βλάβη και πήρε φωτιά.
 
Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος βρίσκοντας το Πυροσβεστικό Σώμα σχεδόν στην ίδια κατάσταση με πέρσι εν.ω για να καλυφθούν τα κενά έχουν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες για την κάλυψη περίπου 225 κενών σε πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης ενώ επίσης αναμένονταν ανάλογες διαδικασίες για την κάλυψη και 34 κενών θέσεων μονίμων πυροσβεστών.
Κατηγορία Οικονομία

Συμμετοχή του Συλλόγου  "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ" σε εκδήλωση, στα Κουφάλια Θεσ/νικης, προς τιμή του Αγίου Αθανασίου, το Σάββατο 2 Μαϊου 2015

Κατηγορία Αρχική

Με αμερικανική συνταγή οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή – Ατομικοί φάκελοι για όλους στην εφορία

Θέμα χρόνου είναι πλέον ο έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών από την εφορία όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με το έγγραφο, το συγκεκριμένο σύστημα σήμερα μπορεί να λαμβάνει εντός 24 ωρών ηλεκτρονική απάντηση από τις τράπεζες στα

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας