alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 30 Μαΐου 2015
 
«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε συμφωνία την Δευτέρα. Ούτε την Τετάρτη ούτε την Παρασκευή, δεν βλέπω τα πραγματικά στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στο ρ/φ σταθμό Παραπολιτικά.
Κατηγορία Αρχική
Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 21:47

Μονάδα ΠΕΔΥ Βέροιας

 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ένα χρόνο λειτουργίας της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Βέροιας (πρώην ΕΟΠΥΥ- πρώην ΙΚΑ) και πρόσληψης Επικουρικών Ιατρών, λειτουργούν τα παρακάτω Ιατρεία και  τμήματα :
Κατηγορία Αρχική
 
Εκπληκτική η παρουσία του προπαιδικού τμήματος της Ακαδημίας Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αστέρας Αλεξάνδρειας στο Νησί Ημαθίας (αύριο Κυριακή στις 6.00 αγωνίζονται τα μπαμπίνι και τα τζούνιορ).
 
Κατηγορία Αρχική
 
 
Το  διήμερο 28 και 29 Μαΐου πανηγύρισε ο υπό ανέγερση ιερός ναός του Αγίου Λουκά  αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροιας επί τη μνήμη της μετακομοιδής των ιερών του λειψάνων.
 
Κατηγορία Αρχική
Η VENUS θα προσλάβει εποχικό προσωπικό
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βέροιας «VENUS GROWERS» ανακοινώνει πως δέχεται αιτήσεις για προσλήψεις εποχιακού προσωπικού ηλικίας άνω των 18 ετών, στα γραφεία του Συνεταιρισμού, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. 
Κατηγορία Αρχική

«Κεκλεισμένων των θυρών» από την «Έκφραση Α» του ΔΗΠΕΘΕ

Η  Θεατρική  Σκηνή  Ενηλίκων  «ΕΚΦΡΑΣΗ Α» του Τμήματος  Θεατρικής   Υποδομής του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  παρουσιάζει  την  παράσταση  «Κεκλεισμένων των θυρών» του Ζαν Πωλ Σαρτρσε  σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αποστολίδη. 

 

Κατηγορία Αρχική
Ο Δήμος Βέροιας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με χαρά σας ενημερώνει ότι η Τελική Φάση του U19 European Championship 2015, δηλαδή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 για ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 ετών θα πραγματοποιηθεί από 6 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2015 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια (Δημοτικό στάδιο Βέροιας),  στην Κατερίνη  και τη Λάρισα.
 
Κατηγορία Αρχική
Τσίμπημα από έντομο: Τα 10 σημάδια που επιβάλλουν την επίσκεψη στα Επείγοντα
 
Όσο ο καιρός βελτιώνεται, τόσο πληθαίνουν οι εξορμήσεις στην εξοχή και τις παραλίες. Ενώ όμως εμείς απολαμβάνουμε τον ήλιο, τριγύρω παραμονεύουν κάθε είδους έντομα...
Κατηγορία Αρχική

Το Εργοστάσιο Πλατέος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 

Κατηγορία Οικονομία
 
''Μεταφέρουμε τη φλόγα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  και τραγουδάμε για τη ΖΩΗ''
 
Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη μαθητές και μαθήτριες μεταφέρουν τη φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού,
Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας