alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015

 

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Περιφορά της Ιερής Εικόνας γύρω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Εφραίμ που βρίσκεται στον Ι.Ν.Κυρίλλου & Μεθοδίου στην Αλεξάνδρεια,  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαϊου.
Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον Εσπερινό και προσκύνησε

Κατηγορία Αρχική

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι μεταξύ Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας και Παλαιμάχων
Επίλεκτων Πιερίας σήμερα Δευτέρα 4 Μαϊου 2015 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Κατηγορία Αρχική

ΟΑΕΔ: Ως τις 14/1 οι αιτήσεις για το Voucher που θα απασχολήσει 7.000 πτυχιούχους

Σε λίγες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση του ΣΕΤΕ για την έναρξη του προγράμματος voucher στον τουρισμό για 8.000 ανέργους ηλικίας 25 – 29 ετών απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα θα προβλέπει το 63% της

Κατηγορία Αρχική
 
Η πανάξια νίκη της ΑΕ Αλεξάνδρειας επί του Κεραυνού Επισκοπής, στον τελικό του SUPER CUP της ΕΠΣ Ημαθίας για την ανάδειξη της Υπερπρωταθλήτριας ομάδας, ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεγάλη της, αήττητη φετινή πορεία.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια
Κατηγορία Αρχική

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί απο την αγορά γιαούρτι

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου και σε συνέχεια εργαστηριακής δοκιμής που διενεργήθηκε από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε την παρουσία Ναταμυκίνης σε δείγμα παραδοσιακού γιαουρτιού

Κατηγορία Αρχική
 
Από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Κατηγορία Αρχική

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας προκηρύσσει ανοιχτή δημοπρασία για την παραχώρηση ακινήτου το οποίο συνιστά το υπ’ αριθμ. 84 τεμάχιο του αγροκτήματος «ΣΑΑΚ Πατρίδας, Αναδασμός 1980-84».

Κατηγορία Αρχική


Η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε - Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α (ΑΝΕΘ) στο πλαίσιο σχετικής προκήρυξης του ΥΠΑΑΤ (Άξονας 4 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013) εκπόνησε και υλοποιεί, ως Ομάδα Τοπικής Δράσης Αλιείας (ΟΤΔ Αλιείας), Τοπικό Πρόγραμμα Αλιείας με τίτλο "Αειφόρος Ανάπτυξη Δυτικής Ακτής Θερμαικού Κόλπου", Δημόσιας Δαπάνης €4,99εκ.

Κατηγορία Αρχική

Στο πλαίσιο του 3ου θεατρικού διαγωνισμού Γυμνασίων και Λυκείων των νομών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η θεατρική ομάδα του σχολείου μας συμμετέχει την Τετάρτη, 6 - 5 - 2015, και ώρα 10.30 πμ με το έργο 'Η τιμή και το χρήμα του Κων/νου Θεοτόκη.

Κατηγορία Αρχική

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 ΜΑΪΟΥ ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ΩΡΑ 15.00 στα γραφεία της επιχείρησης "οδός Βεροίας - Δημοτικό Κολυμβητήριο", για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των  παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας