alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Μαΐου 2015



Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, η διαδικασία για την πρόσληψη 186 μόνιμων διασωστών για την κάλυψη των αναγκών σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία Οικονομία


Υστερα από διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων ανάμεσα σε ΕΠΟ, ΟΤΕ TV και ΟΑΚΑ, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Ξάνθη ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 20.30.

Κατηγορία Αρχική

Την εποχή που το έργο της Πυροσβεστικής είναι πιο σημαντικό από ποτέ, τα ωράρια της βάρδιας των πυροσβεστών θα είναι 7 το πρωί με 3 το μεσημέρι.

Κατηγορία Αρχική

water

Έπειτα από αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης στάλθηκαν από την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις δειγμάτων νερού που ελήφθησαν από όλη τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, στο νερό  της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης δεν έχει βρεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και όλες οι τιμές είναι φυσιολογικές.

Κατηγορία Αρχική

Πολλή ζεστη, σκόνη και υγρασία αύριο και μεθαύριο - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία Αρχική

Σήμερα Τρίτη 5 Μαϊου 2015 διεξήχθη ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ της Α.Ε.Αλεξάνδρειας και της ομάδας των Τρικάλων, Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας της Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αθλητικά

Καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχολικές παραστάσεις του 3ου Θεατρικού Διαγωνισμού Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πέλλας & Πιερίας, η Δ.Δ.Ε. Ημαθίας,  ως συνδιοργανώτρια με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, συγχαίρει τις θεατρικές ομάδες των σχολείων που συμμετέχουν υλοποιώντας καινοτόμες δράσεις θεατρικής δημιουργίας.

Κατηγορία Αρχική

Το γυμνάσιο Κολινδρού παρουσίασε σήμερα σε μαθητές και γονείς μια εκδήλωση με θέμα τη διατροφή. Βασικοί ομιλητές ήταν η διαιτολόγος κα.  Έφη Οφείδου, με καταγωγή από Κατερίνη,  που ζει και εργάζεται ωστόσο στη Θεσσαλονίκη και η οσιολογιωτάτη μοναχή Σιλουανή της Μονής Αγίας Άννας Κολινδρού. Στην εκδήλωση τα παιδιά της Γ΄ γυμνασίου παρουσίασαν τις εργασίες που υλοποίησαν σε συνεργασία με τους καθηγητές τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάνω στους θεματικούς άξονες της διατροφής και των παλιών παιχνιδιών. 

Κατηγορία Αρχική

Σας ενημερώνουμε ότι μέσα στο μήνα Μάιο ανοίγουν οι αιτήσεις για 2 νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, με αυξημένη αμοιβή για τους ανέργους.

Κατηγορία Αρχική



O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ‘‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά:

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας