alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015

 Oι Alexandrians (τοπικό συγκρότημα της πόλης μας) παίρνουν μέρος σε έναν διαγωνισμό επιλογής τραγουδιού για να εμφανιστούν στο 37ο RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς από 28 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2015  και είναι η μοναδική συμμετοχή της πόλης μας..
Οι πολίτες της Αλεξάνδρειας και οι φίλοι του συγκροτήματος  μπορούν  να  ψηφίζουν στο

Κατηγορία Αρχική
 
 
Σας γνωρίζουμε ότι ο αθλητικός σύλλογος Βέροιας ‘’ΗΜΑΘΙΩΝ’’ σε συνδιοργανώσει με το Δήμο και το ΚΑΠΑ Βέροιας θα πραγματοποιήσει τον 5ο γύρο της λίμνης Αλιάκμονα (Veria Fun Run 2015) στις 7 Ιουνίου 2015 με τρείς διαγωνιστικές κατηγορίες 
 
Κατηγορία Αρχική
 
Η Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Σύλλογο «SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ» , το Σύλλογο «Πολιτισμός- Φύση- Αθλητισμός» και την Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών  συμμετέχουν στις δράσεις για την Παγκόσμια Εβδομάδα «Οδική Ασφάλεια και Παιδί» και διοργανώνουν  την 8η Ποδηλατοπορεία στην Αλεξάνδρεια.
Κατηγορία Αρχική

astegoi-sisitio-aftodioikisi-620x320
Η Σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Εθνικής Τράπεζας για την έκδοση και διαχείριση της Κάρτας Αλληλεγγύης για την αγορά τροφίμων από τους τελικούς δικαιούχους του νόμου 4320/2015, πρόκειται να

Κατηγορία Αρχική


Μειωμένη σε ποσοστό ως και 50% αναμένεται η φετινή παραγωγή επιτραπέζιου ροδάκινου, λόγω παγωνιάς τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, με τους ροδακινοπαραγωγούς και τους βιομηχάνους να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το τι μέλλει γενέσθαι τη φετινή σεζόν.

Κατηγορία Αρχική


Ένας διαφορετικός φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 19:00 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας του 2004 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Κατηγορία Αθλητικά
 
Φοροελαφρύνσεις για τους αγρότες στο παρά πέντε της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φέρνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατίθεται εντός της εβδομάδας στη Βουλή.
Κατηγορία Οικονομία

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εμποροπανήγυρη της Αγ. Κυριακής του Δήμου Αλεξάνδρειας από τις 5-8 Ιουλίου, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου έως τις 12 Ιουνίου.

Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν κατά περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Κατηγορία Αρχική



Ανακοινώθηκε από τον ΕΛΓΑ  η χορήγηση προθεσμίας για υποβολή δηλώσεων ζημιάς από τους παγετούς 20-21 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2015 σε καλλιέργειες αρακά και οπωροφόρων δέντρων

Κατηγορία Αρχική

Tο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί στην ομιλία – ενημέρωση σε θέματα ανακύκλωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Τρικάλων.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας