alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 09 Μαΐου 2015


Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ την Κυριακή 10 Μαϊου στις 11:00 έκανε  το πρώτο βήμα για την ανάδειξη των ξεχασμένων διαβάσεων και την καθιέρωση
στην συνείδηση των οδηγών της ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ του πεζού στις διαβάσεις.

Κατηγορία Αστυνομικά


Χθες (08-05-2015) το βράδυ, στο σιδηροδρομικού σταθμό Λεπτοκαρυάς Πιερίας έλαβε χώρα περίπτωση τραυματισμού από ηλεκτροπληξία 15χρονου ημεδαπού.

Κατηγορία Αρχική

Λόγω βροχής αναβάλεται το εσωτερικό τουρνουά τένις των αθλητών του ΖΕΦΥΡΟΥ ηλικίας 12-16 ετών για το άλλο Σάββατο 16-5-2015 και ώρα 18:00, όπως και οι βραβεύσεις των παλιών αθλητών του τένις της Αλεξάνδρειας για την προσφορά τους στο άθλημα.

Κατηγορία Αρχική

Τροχαίο ατύχημα σηνέβη στις 3:40 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαϊου στην ΠΕΟ Βέροιας - Αλεξάνδρειας στο φανάρι με την διασταύρωση με την οδό Βετσοπούλου ( hotel ΜΑΝΘΟΣ).

Κατηγορία Αστυνομικά
Στη σύλληψη 54χρονου αλλοδαπού άντρα, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Βέροιας, όταν διαπίστωσαν μεταφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, από περιοχή της Ημαθίας προς γειτονική χώρα, χωρίς να πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.
 
Κατηγορία Αρχική

Αύριο Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
Κατηγορία Αρχική
 
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Έδεσσα Πέλλας, δύο άτομα για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό αστικής εταιρίας
Κατηγορία Αρχική

Παλιοσίδερα ο μηχανολογικός εξοπλισμός της ΕΒΖ στην Ξάνθη

Σε παλιοσίδερα φαίνεται πως μετατράπηκε ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, που αραχνιάζει πλέον στην Ξάνθη και έχει μετατραπεί σε ένα ακόμη μεγάλο κουφάρι της ΒΙ.ΠΕ.
Ο εξοπλισμός των εργοστασίων τόσο της Ξάνθης όσο και της Λάρισας, μηχανολογικός και ηλεκτρολογικός ήδη εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποψιλωθεί πλήρως.

Κατηγορία Αρχική


Νιώθετε ότι το σώμα σας δεν δουλεύει στο 100% και θέλετε να πετύχετε μέγιστη απόδοση με ελάχιστο κόπο; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Κατηγορία Αρχική


Η Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (Word Migratory Bird Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαίου (9-10 Μαίου το 2015), με πρωτοβουλία του Περιβαντολλογικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP).

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας