alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015
Η McLaren του Αλόνσο πάνω στη Ferrari του Ράικονεν
 
Η εκκίνηση του Αυστριακού GP ήταν επεισοδιακή καθώς ο poleman Λιούις Χάμιλτον έχασε το προβάδισμα από το έτερο οδηγό της Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ. 
Κατηγορία Αρχική

Η ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ διοργανώνει 3ήμερο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στις 4-5-6 Ιουλίου μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας με την συμμετοχή συλλόγων από Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και από περιοχές της Ελλάδας.

Κατηγορία Αρχική

Ο Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. Αγκαθιάς, ενόψει των ΚΑ’ Παυλείων και της συμπλήρωσης των 80 ετών (1935-2015) από την μετοίκηση των κατοίκων του Γκριζαλίου (παλαιό χωριό) στο νέο χωριό (Αγκαθιά), λόγω των αλλεπάλληλων πλημμυρών του Αλιάκμονα περί τα 1930, σ α ς π ρ ο σ κ α λ ε ί  στις  εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Αγκαθιά την Τρίτη 23  Ιουνίου 2015 στις 8:00 το βράδυ στον

Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 14:41

Συλλήψεις στη Βέροια για κάνναβη

 
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις σε Ημαθία και Πιερία, συνολικά 2 άτομα, ηλικίας  36 και 47 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Κατηγορία Αρχική
 
 
Πεζοδρομείται σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 (όπως και την επόμενη Κυριακή 28 Ιουνίου) τμήμα της οδού Δ. Βετσοπούλου.
 
Κατηγορία Αρχική
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 11:31

Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα


Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Με δώρα απ' όλη την οικογένεια τιμώνται ο πατέρας, ο παππούς ή ο προπάππους.

Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια

Κατηγορία Αρχική

Τους τα χάλασε η έντονη βροχόπτωση στα Τρίκαλα Ημαθίας...αλλά δεν πτοήθηκαν τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρικάλων Ημαθίας ¨Αλληλεγγύη¨.
Μέσα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε τελικά το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 μια απολαυστική

Κατηγορία Αρχική

Στην τελετή λήξης της σαιζόν 2014 - 2015 της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΄΄ΑΘΛΟΣ΄΄ βραβεύτηκε ο διεθνής παίκτης του μπάσκετ και αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης.

Για τον παίκτη μίλησε ο προπονητής της Ακαδημίας ΄΄ΑΘΛΟΣ΄΄ κ. Αγγέλης Βασίλης.

Κατηγορία Αρχική
 
300Βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα, φαινόμενα που από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και τα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.
 
Κατηγορία Αρχική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας