alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Ενα σκιάχτρο που επιθυμεί να πετάξει ένα ΄΄γρουσούζικο'' αφεντικό ,τρεις ''τρελοί κυνηγοί",ένα σμήνος από πανέμορφα πουλιά που γίνονται φίλοι με το σκιάχτρο,δυο κουτσομπόλες και ένας υπναράς δεσμοφύλακας...ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΓΕΛΙΟ ... ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Οι ΄΄ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ'' που 3ου Δημοτικού Σχολέιου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν

Κατηγορία Αρχική
Ανακαλούνται αυτοκίνητα Suzuki -Κίνδυνος υπερθέρμανσης του διακόπτη ανάφλεξης
 
Σε πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki Ignis και Ignis Sport προκειμένου να ελεγχθεί ή να αντικατασταθεί ο διακόπτης ανάφλεξης προχωρά η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.
Κατηγορία Αρχική
Ανάκληση χωριάτικου λουκάνικου από τον ΕΦΕΤ
 
Στην ανάκληση παρτίδας λουκάνικου προχωρά ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Κατηγορία Αρχική

 
Με μεγαλή επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Λιτόχωρο Πιερίας…
Κατηγορία Αθλητικά

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ¨ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ¨ πραγματοποίησε την Καλοκαιρινή παράσταση του στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας σε μια κατάμεστη αίθουσα, με θέμα την ¨ΟΔΥΣΣΕΙΑ¨ η οποία πραγματώθηκε από το τμήμα των νηπίων & προνηπίων. Με τη λήξη της σχολικής περιόδου ο ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ οργάνωσε μια ποιοτική βραδιά που πραγματικά εντυπωσίασε με το περιεχόμενό της και την άψογη παρουσίαση.

Κατηγορία Αρχική

Φιλικός αγώνας για την τελετή λήξης στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΄΄STAR ACADEMY΄΄ του Δημήτρη Πετκάκη διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου στο γήπεδο Παλαιοχωρίου.

Αντίπαλοι οι μπαμπάδες με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Το τελικό σκορ 1-4 δικαίωσε την αγωνιστική ετοιμότητα των νεαρών!

Κατηγορία Αρχική

Το Γυμνάσιο Πλατέος πήρε έπαινο σε  διαγωνισμό με θέμα  «Οι εθνικοί αγώνες των Ελλήνων στη Μακεδονία 1878-1912» τον οποίο διοργάνωσε το Σωματείο “Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα”,  με την εργασία με τίτλο:

Κατηγορία Αρχική

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας σας ενημερώνει ότι:

- Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν τον έλεγχο επίδοσης των παιδιών τους από

Κατηγορία Αρχική

http://alexandriamou.gr/images/TRIKALA/thumbs/4e8c6a1441a55bfcc8f3ec4156164d26.jpg

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας ΄΄ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΄΄ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους του συλλόγου και τους εκπροσώπους της Δημοτικής και Τοπικής αρχής , των φορέων και συλλόγων που στήριξαν την εκδήλωση ¨ Μεταφέρουμε και τραγουδάμε για τη ΖΩΗ΄΄ αν και η βραδιά δεν

Κατηγορία Αρχική

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τους ιδιώτες – επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίοι διέθεσαν προϊόντα, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης “Παιδειατροφή και Άθληση” στις 21/6/2015, η οποία όμως λόγω άστατου καιρού, αναβλήθηκε.

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας