alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015
 
"Ως μη αντιμετωπίσιμη" από τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις περιέγραψε την ενδεχόμενη αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 23% για τη διαμονή ο πρόεδρος  μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων,  Γιάννης Ρέτσος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 
Κατηγορία Αρχική

Οι «Βάλτος Boys» με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών απο την ίδρυση του ΑΣ ΝΗΣΑΪΚΟΥ διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΝΗΣΑΪΚΟΣ,50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1965-2015».

Κατηγορία Αρχική
 
Συνελήφθησαν χθες (26-06-2015) το μεσημέρι έπειτα από στοχευμένη έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ο προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς και ένας θαμώνας για παράνομα τυχερά παίγνια.
Κατηγορία Αρχική

Περίπου στις 12.50 εντός της Τ.Κ. Σταυρού του Δήμου Αλεξάνδρειας και πλησίον πρατηρίου υγρών καυσίμου στο συγκεκριμένο χωριό σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. Αγροτικό όχημα, ένα τρακτέρ και ένα φορτηγό. Αποτέσμα του παραπάνω ατυχήματος  ήταν να

Κατηγορία Αστυνομικά

Είναι η ώρα του κυρίαρχου Ελληνικού λαού να απαντήσει ο ίδιος εάν δέχεται την συμφωνία που του προτείνουν οι θεσμοί, την συμφωνία με την οποία του ζητούν την άνευ όρων παράδοση του, λες και η χώρα μας είναι αποικία κι όχι ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή  Ένωση. 

Και όπως το συνηθίζει τις κρίσιμες

Κατηγορία Αρχική
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 11:07

ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Πρωϊ Σαββάτου 27 Ιουνίου μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος,στα ΑΤΜ των τραπεζών της Αλεξάνδρειας  σχηματίζονται ουρές...

Κατηγορία Αρχική

 

«Βλέπουν» δημοψήφισμα στις 7 Ιουνίου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έριξε τη «βόμβα» για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου.

Ποιο είναι το ερώτημα;

Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του γνωστοποίησε το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι

Κατηγορία Αρχική

 

Καλησπέρα σε όλους. Αυτή η εβδομάδα δεν είχε κάτι σημαντικό ή πιπεράτο. Είχε όμως κάτι που εμένα με έκανε να νοιώσω παράξενα. Όταν ξεκίνησε το «Καρπούζι» είχε ως σκοπό να θίξει πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις του Δήμου μας με σατυρικό τρόπο και όχι με προσωπικές επιθέσεις.

Σας ενημερώνω ότι, όπως όλοι σας έτσι

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας