alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

Τροχαίο ατύχημα Ι.Χ. με φορτηγό στο δρόμο του Νησελίου έξω από την πόλη της Αλεξάνδρειας (στροφή κορυφής)περίπου στις 11:15 το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ. ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας.
Στο σημείο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. κα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αστυνομικά

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ.Ε.Ρ.ΛΑ.Π. ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ΕΛΗΦΘΗ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ 30ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 

Κατηγορία Αρχική
ΕΛΠΕ: Υπάρχει επάρκεια καυσίμων και τα πρατήρια λειτουργούν κανονικά
 
Διαβεβαιώσεις για επάρκεια καυσίμων και κανονική λειτουργία των πρατηρίων δίνει ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, με αποψινή δήλωση.
Κατηγορία Αρχική

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου παρουσία του Ιερού Κλήρου, του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη

Κατηγορία Αρχική
 
Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή της Σχολής Χορού "BLACK SWAN¨ στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος με θέμα "Χορεύοντας με το μικρό μου πρίγκπα"σε χορογραφίες Μαρίας Αραμπατζή.
Κατηγορία Αρχική
Νεκρός 33χρονος από την Ημαθία που αγνοούνταν
 
Ενας 33χρονος από το Κλειδί Ημαθίας αγνοούνταν από την Παρασκευή το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχε έρθει για διασκέδαση.
Κατηγορία Αρχική

Τσίπρας: Εξασφαλισμένες οι καταθέσεις οι μισθοί και οι συντάξειςΤη διαβεβαίωση ότι είναι εξασφαλισμένες οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες όπως επίσης οι μισθοί και οι συντάξεις έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με επίσημη τηλεοπτική του ανακοίνωση. 

 

Κατηγορία Αρχική
 
Ομαλά εκτυλίσσεται η προετοιμασία σχετικά με το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών. 
Κατηγορία Αρχική
Κλειστές όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα
 
Την απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες αύριο Δευτέρα (29/6) έλαβε πριν από λίγο η κυβέρνηση έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.
Κατηγορία Αρχική
 
Την Τρίτη 30 Iουνίου θα καταβληθούν σε 20.029 δικαιούχους τα Οικογενειακά Επιδόματα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) εκκρεμών αιτήσεων (A21) των ετών 2013 και 2014, που επεξεργάστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ.
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας