alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Αντιλαμβανόμενοι την όλη παρωδία και την αρρωστημένη κατάσταση που έχουν κάποιοι σκόπιμα δημιουργήσει καθώς και το  μένος κάποιων προκειμένου να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας για να αναδείξουν το ΕΓΩ τους και μόνο (αναφερόμαστε στον κ.Κουρελάτο), είμαστε στην θέση να γνωστοποιήσουμε, παρότι

Κατηγορία Αρχική

manipulation.jpg8

Ήταν κάποτε ένας γιατρός.

Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε:

«Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»

Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η

Κατηγορία Αρχική

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος επαναδιόρισε στους δήμους στους οποίους υπηρετούσαν, πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα ή

Κατηγορία Αρχική
 
Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, οι εκπαιδευόμενοι του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των ιδιοκτητών του παιδότοπου Punchinello, στη Βέροια.
Κατηγορία Αρχική
 
Δωρεάν θα διατίθενται στους φιλάθλους τα εισιτήρια για το Euro U19 που θα γίνει στα γήπεδα της Κατερίνης, της Βέροιας και της Λάρισας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, λόγω των οικονομικών εξελίξεων στη χώρα.
Κατηγορία Αρχική
Φρόσω Καρασαρλίδου: Δεν μπορούμε να πάμε πέρα από τις εντολές που πήραμε από τον ελληνικό λαό
 
Φίλες και Φίλοι της Ημαθίας,
Πριν από πέντε μήνες με την εκλογή μου ως βουλευτή Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δώσατε την εντολή να εφαρμόσουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής κοινωνίας, όπως εκφράστηκε με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να κάνουμε μια έντιμη διαπραγμάτευση της νέας κυβέρνησης με τους πιστωτές.
Κατηγορία Αρχική
Ρύθμιση σοκ για τα «κόκκινα δάνεια»: Με πόσα θα πρέπει να ζουν όσοι χρωστάνε
 
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ποια καταστήματα των 5 Τραπεζών θα ανοίξουν για την εξυπηρέτηση της πληρωμής των συνταξιούχων.
Από την 1η Ιουλίου θα είναι υποκαταστήματα τραπεζών προκειμένου να μπορέσουν να 
Κατηγορία Αρχική
 
Tακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 3η  του μηνός  Ιουλίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
Κατηγορία Οικονομία
 
Λογω των πρόσφατων κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας αναβάλλεται η προγραμματισθείσα αυριανή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Αλεξάνδρειας (01-07-2015)
Κατηγορία Αρχική
 
ekloges
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως: 
 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας