alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015
http://3.bp.blogspot.com/-qliMjPdAhk4/UfFenOSLbCI/AAAAAAAAkRs/oE0EuisOZ3s/s1600/viewer.png
 
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 η διαβούλευση για την κυκλοφοριακή μελέτη της Αλεξάνδρειας. 
Οι σημαντικότερες παρεμβάσεις που προβλέπονται στην κυκλοφοριακή μελέτη αφορούν πεζοδρομήσεις τμήματος της οδού Βετσοπούλου, της Ν. Πλαστήρα και της Ναούσης καθώς επίσης και  πληθώρα άλλων μονοδρομήσεων που κρίνονται απαραίτητες.
Κατηγορία Αρχική
 
Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοινώθηκε μόλις προ ολίγου. Η ορκωμοσία των νέων Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 10:30, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αναλυτικά, η νέα σύνθεση της κυβέρνησης περιλαμβάνει τις εξής αλλαγές:
Κατηγορία Αρχική

Τo alexandriamou.gr  ενημερώθηκε από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας  ότι έχουν ήδη αναχωρήσει 3 πυροσβεστικά οχήματα 

Κατηγορία Αρχική

Η εμποροπανήγυρη της Αλεξάνδρειας για τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 αλλάζει χώρο και μεταφέρεται από την Υ.Ε.Β. σε 3 παράλληλους χώρους.

Κατηγορία Αρχική

Mετά από ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χρήστου Αλευρά για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών, ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης απάντησε ότι υπογράφτηκε η σύμβαση και ότι από τη Δευτέρα  20 Ιουλίου 2015 ξεκινά η διαδικασία.

Κατηγορία Αρχική

Υπήρξαν κάποια θέματα λόγω ενστάσεων της Επιτρόπου. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες διορθώσεις και το πρόβλημα στις καθυστερήσεις πληρωμών των 2μήνων ξεπεράστηκε τόνισε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Κατηγορία Αρχική

Μετά την ακύρωση των συναυλιών του καλοκαιριού  ο ανάδοχος του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο Δημοτικό

Κατηγορία Αρχική
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 18:17

Πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα. Οι μεγαλύτερες εστίες βρίσκονται σε Υμηττό όπου κινδύνευσαν σπίτια και στη Λακωνία. Υπεράνθρωπες προσπάθειες από πυροσβεστική και εθελοντές. Οι δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις. 

- Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Γενική

Κατηγορία Αρχική

 

http://1.bp.blogspot.com/-puXRTKh1NWI/VZLKbdPZG3I/AAAAAAAATkg/BO912Ws-SWw/s1600/images.jpg

Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών προβλέπει την παράταση της προθεσμίας για τα νομικά πρόσωπα με υπερδωδεκάμηνη χρήση που αρχίζει εντός του έτους 2013 και λήγει εντός του έτους 2014 .
Συγκεκριμένα η προθεσμία για τα νομικά πρόσωπα με υπερδωδεκάμηνη χρήση που αρχίζει εντός του 2013 και λήγει εντός του 2014, παρατείνεται από την λήξη της έως και την 30/9/2015.
 

Κατηγορία Οικονομία

 

A man takes a photo of the new 20 euro note during its presentation. ECB President Mario Draghi during the presentation signed the over-sized sample of the note that shows a new design and includes additional security features. It will be in  circulation from 25th November 2015. EPA/BORIS ROESSLER

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία συνολικά 454.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια (χαρτονομίσματα) ευρώ – σημειώθηκε, δηλαδή, μείωση κατά 10,5% συγκριτικά με το δεύτερο εξάμηνο του 2014, αν και ο αριθμός αυτός παραμένει υψηλότερος συγκριτικά με το πρώτο

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας