alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015

Οδηγίες προς όσους έχουν επιλεγεί στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ
Οι άνεργοι που επιλέχτηκαν βάσει του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων και του Οριστικού Πίνακα Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης»

Κατηγορία Αρχική

Aνοικτή ομιλία - συζήτηση με θέμα ¨5 Ιούλη 2015: ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ¨ με τη συμμετοχή των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Mε μια δήλωση που καταπίνει όλες τις προηγούμενες δηλώσεις ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Algemeen Dagblad, λέγοντας πώς “το όχι στο ελληνικό δημοψήφισμα δεν σημαίνει κατ' ανάγκην Grexit”.
 

Κατηγορία Αρχική
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα, συνεδρίασε στην Λάρισα, χθες 29 τρέχοντος, 
Κατηγορία Αρχική

Διελεύσεις χωρίς διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους και στην Αττική Οδό

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοινώνει ότι προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής θα είναι δωρεάν, χωρίς

Κατηγορία Αρχική

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη βγήκαν σήμερα , Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ., στον ΟΑΕΔ, τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015.

Κατηγορία Αρχική

Φωτιά ξέσπασε περίπου  στις 12 το μεσημέρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 σε Ι.Χ. φορτηγάκι το οποίο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη, και στην Εγνατία οδό συγκεκριμένα μετά  τον κόμβο Νησελίου.

Ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε πυκνούς

Κατηγορία Αρχική

   Εν όψει της παραγωγικής περιόδου των ροδάκινων και των νεκταρινιών, καθορίζονται οι προδιαγραφές λειτουργίας των Κέντρων Συγκέντρωσης των ροδάκινων και νεκταρινιών που προορίζονται:

α) για μεταποίηση, ή

β) για τυποποίηση - συσκευασία της πρώτης ύλης προκειμένου να διατεθούν

Κατηγορία Αρχική

Δημοψήφισμα 2015: Πού και πώς ψηφίζω

Εκδόθηκε η απόφαση για την χορήγηση ειδικής εκλογικής άδειας απουσίας με αποδοχές για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα , για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας όλες οι

Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας