alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Σταθάκη, με αντικείμενο τα έργα του ΕΣΠΑ, στα οποία παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω των προβλημάτων στη ροή των

 

Έως 70% η πτώση στο τζίρο των καταστημάτων παρά τις εκπτώσεις

«Αγώνα δρόμου» μετά τη χαλάρωση των ελέγχων στη διακίνηση κεφαλαίων ξεκινούν οι εμπορικές επιχειρήσεις για να προλάβουν το κλείσιμο των εργοστασίων της Ευρώπης τον Αύγουστο, δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου .

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, η τουριστική κίνηση είναι

Κατηγορία Αρχική

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τη ζέστη να είναι πραγματικά αφόρητη, η ΑΕ Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση αλλά και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Κατηγορία Αρχική

 Η παράδοση που θέλει την ομάδα της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ να πραγματοποιεί τον Αγιασμό της λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, συνεχίστηκε και φέτος.
Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου  έκανε Αγιασμό στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας παρουσία του Προέδρου, κ. Ουσταμπασίδη Γιάννη και των

Κατηγορία Αρχική
 
Το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου εορτάστηκε η Ιερά μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος, εορτη κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Κατηγορία Αρχική
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 17:13

43 νέες προτάσεις στο πρόγραμμα Leader

 
 
Συνολικά 43 προτάσεις υποβλήθηκαν στην Αναπτυξιακή Ημαθίας Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Leader. Τέσσερις του δήμου Βέροιας, τρεις του δήμου Νάουσας, τέσσερις του δήμου Αλεξάνδρειας, τρεις της ΚΕΠΑ δήμου Βέροιας και οι υπόλοιπες συλλόγων, συνεταιρισμών και ιδιωτών (13).
Κατηγορία Αρχική

Την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 9.15΄στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας η θεατρική παράσταση του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ  ‘’ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΣ…..ΑΝΤΟΧΗΣ’’

Κατηγορία Αρχική
 
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) με το οποίο προειδοποιεί για το κύμα καύσωνα που αναμένεται να πλήξει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας από την Τρίτη 28 Ιουλίου.
Κατηγορία Αρχική
ΔΕΙΤΕ: Ο Πειραιάς ανοίγει κλιματιζόμενους χώρους για τον καύσωνα
 
Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου, θα λειτουργούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑοι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι:
Κατηγορία Αρχική
65479878
 
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Δήμου (εμπορικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος) ,  που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα ή εμπορεύματα επί των πεζοδρομίων 
Κατηγορία Αρχική
Σελίδα 1 από 3

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας