alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Όταν ξεκινάω το Καρπούζι με γκρίνια όλη η βδομάδα μου πάει στραβά. Σας ορκίζομαι, δεν το θέλω αλλά με αυτά που βλέπω και ακούω μόνο 100% μ@λ@κ@ς αν είμαι πρέπει να το βουλώσω. Δημαρχείο και τεχνολογία, σημειώσατε μείον 100. Για, και γω δεν ξέρω πόσες, πολλοστή φορά δεν λειτούργησε το ιντερνέτ. Ναι, καλά διαβάσατε. Έκαναν την Δευτέρα που μας πέρασε δημοτικό συμβούλιο και έβγαλαν ανακοίνωση ότι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του δήμου στο YouTube. Τόσο σίγουροι ήταν.

2

Μια που το σκέφτηκαν όμως και μια που δεν έγινε. Η NASA ρε γαμώτο που κάνει ζωντανές συνδέσεις με τα διαστημόπλοια πως τα καταφέρνει και αυτοί δεν μπορούν να συνδεθούν στο you tube; Μήπως μας κρύβουν κάτι και δεν θέλουν να το δούμε; Ρε, μέχρι και ο Ερντογάν που κάνει την μία μ@λ@κία πίσω από την άλλη, τόσο δεν κρύβεται. Όλο δεν έχουν καλό σήμα οι δικοί μας. Εγώ προχθές είχα σήμα καμπάνα στα ακτινίδια του Μπαμπαλή και σεις σε ολόκληρο δημαρχείο ούτε για βιντεοκλίση; Τρία τα τινά, ή αλλάζεται πάροχο ή αλλάζεται αυτόν που προσλάβατε να κάνει τις μεταδώσεις ή καθίστε σπίτια σας και στέλνεται MMS. Ο κόσμος κάνει πλέον ολόκληρες εγχειρήσεις μέσω ιντερνέτ και μεις δεν μπορούμε να κάνουμε ένα live. Συγνώμη αλλά αυτό δεν λέγετε «κακή στιγμή» αλλά αχρηστίλα.

Για το παρακάτω θέμα έχω γράψει κατά καιρούς τέρατα. Άλλοτε καλά και άλλοτε τα χειρότερα. Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας με χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας από 27 έως 30 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Τι έχουν ακούσει και δει αυτά τα παιδιά από μένα, δε λέγεται. Επειδή εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το είδος ταινιών έπρεπε ντε και καλά να το βγάλω άχρηστο. Μέγα λάθος. Αν το καλοσκεφτείτε είναι το μόνο πολιτιστικό προϊόν που μας κάνει γνωστούς σα δήμο Αλεξάνδρειας στη χώρα μας. Τι άλλο έχουμε σαν δήμος; Κάποτε δεν ξέραμε τι θα πει θέατρο και ήρθε η Χρύσα και η παρέα της και μας έκαναν θεατρόφιλους. Πρέπει να γίνουμε και κινηματογραφόφιλοι. Του μικρού μήκους όμως, ναι; Τα μεγάλα ας τα αφήσουμε για άλλες πόλεις, πιο μεγάλες από την δική μας.

Χωρίς αστεία, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας που από φέτος, αν δεν κάνω λάθος γίνεται και Διεθνές, σίγουρα αξίζει την προσοχή μας. Έχω όμως ένα παράπονο από την οργανωτική επιτροπή και θα το εκφράσω δημόσια. Τόσα βιντεάκια- τρέιλερ σας έκανα, τόση διαφήμιση σας έριξα, ένα δεν προβάλατε μια φορά στο φεστιβάλ σας. Ας είναι και εκτός διαγωνισμού, δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Τι βίντεο μόνο με γράμματα, τι βίντεο πορνό, τι βίντεο με ταινίες, τι βίντεο με χορεύτριες, τι, τι, τι. Εσείς τίποτα. Για φέτος λοιπόν σας ετοίμασα ποιότητα. Αν δεν τα καταφέρω και με αυτό τότε παραιτούμε. Πάρτε Αγγελόπουλο να έχετε.

Αν δεν σας άρεσε και τούτο τότε θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αγγελόπουλου αν δεν προβληθούν τα πλάνα του, σας το λέω για να ξέρετε για πιο λόγο θα έχετε τύψεις. Ολόκληρο Χρυσό Φοίνικα ρίχνω στα πόδια σας. Σα να το βλέπω «το Καρπούζι στο 6ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους». Ξύπνα Μάκη, ξύπνα.

3

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στο Λουτρό Ημαθίας εν όψει του Εορτασμού και της Πανήγυρης της Αγίας Κυριακής, εργασίες κοπής χόρτων, κλάδευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού του χώρου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βενιόπουλο να επισημαίνει ότι αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία, ζητώντας την κατανόηση αλλά και την συνεργασία όλων. Πάλι κατανόηση ζητάς ρε Βένιο; Γιατί εμείς θα πρέπει να δείχνουμε πάντα κατανόηση; Κάνε μια βόλτα και στα άλλα χωριά που δεν έχουν Αγία Κυριακή, δες τα χόρτα και μετά πες μου πόση κατανόηση να δείξω. Δεν ξέρω αν η Αγία Κυριακή είναι πρώτο όνομα και η Αγία Παρασκευή δεύτερο, πάντως αν περιμένουμε να γιορτάσει ο άγιος του χωριού μας για να γλυτώσουμε από τα φίδια, καήκαμε.

5

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 τελέσθηκε Επιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικώς πεσόντες της Κοινότητας Λουτρού Ημαθίας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Δεν ξέρω αν κατάθεσαν στεφάνια ξέρω όμως ότι με Μπαρτζώκα, Σταυρή, Τζιμούλη και…. Πάτυ οι πεσόντες δεν θα έχουν κανένα παράπονο.

6

Ελπίζω αντί για επικήδειο να μην έβγαλαν την Πάτυ να τους κάνει γιόγκα για να χαλαρώσουν. Πεσόντες είπαμε είναι, όχι πιασμένοι από την οικοδομή.

7

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας με τον καθιερωμένο αγιασμό. Μετά ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά έγινε σε στυλ Λάμψης. Ο Γιάγκος Δράκος και το προσωπικό της Τζάϊαντ με φόντο την επιχείρηση. Πάντως, έτσι όπως τους βλέπω όλους μαζεμένους, ζήτημα να ξέρουν ένας- δύο από αυτούς μπάνιο. Οι άλλοι για μπρατσάκια είναι.

8

Την συνέντευξη που θα δείτε σήμερα την απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος. Στην καρέκλα απέναντι μου έκατσε ο διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας, Νίκος Κυριακίδης. Την Πέμπτη μάλιστα που μας πέρασε, 2 Ιουλίου έκλεισε 26 χρόνια στο σώμα της αστυνομίας. Μιλήσαμε για τις ληστείες που γίνανε, για τις «απρόβλεπτες» αντιδράσεις κάποιον απόστρατων, συνεχίσαμε με πολιτική και τέλος μου έλυσε μια απορία που είχα εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί οι έλληνες αστυνομικοί δεν τρώνε ντόνατς όταν κάνουν ενέδρα. Αν και επιφυλακτικός στην αρχή, στο τέλος απάντησε σε όλα με μεγάλη ευκολία. Καλή σας θέαση και ακρόαση.

Και σα να μη μας φτάναν όλα αυτά, έπιασαν και οι καλές οι ζέστες. Μη το βλέπετε σα καύσωνα, δείτε το σαν αποτέφρωση. Και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Όπως έκαναν και οι ΚΟΜΝΗΝΟΙ. Ούτε καύσωνα φοβούνται ούτε Κορονοϊό γι΄ αυτό και μας προσκαλούν όλους σήμερα στο πρώτο ποντιακό γλέντι της χρονιάς μετά την καραντίνα. Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

9

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 04/07/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 19:00

Καιρός: Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας

Αλλάζει εντελώς το «σκηνικό» του καιρού από τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 

Ακόμα κι αν το θερμόμετρο παραλίγο να αγγίξει τους 40 βαθμούς κελσίου στα μέσα της εβδομάδας, μία απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πού περιμένουμε ακραία φαινόμενα

 

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπουςισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα απόισχυρούς ανέμους.

 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

 

1. Από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) και κυρίως από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05-07-2020) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική), από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά, η Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ήπειρος και πιθανώς η βόρεια Εύβοια.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

 

2. Τη ΔΕΥΤΕΡΑ (06-07-2020)
α. Τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.

β. Η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

 

3. Την ΤΡΙΤΗ (07-07-2020)
Η Κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)
Καλλιάνος: Αυτές οι περιοχές θα επηρεαστούν

Για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, μίλησε και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA, το απόγευμα της Παρασκευής, 03.07.2020.

«Το Σάββατο ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 38 βαθμούς σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, με τους ανέμους να πνέουν έως και 5 μποφόρ στα πελάγη.

Από το απόγευμα της Κυριακής θα κάνουν την εμφάνισή τους οι μπόρες, βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, με τη θερμοκρασία να πέφτει μέχρι και πέντε βαθμούς.

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου

 

Ο καιρός αύριο Σάββατο (04/07) θα είναι γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, πρόσκαιρα στο Αιγαίο και από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Κυριακή (05/07) στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τις Σποράδες, άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, από τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), από τις μεσημβρινές στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα στην Ήπειρο και πιθανώς στη βόρεια Εύβοια. Το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Κατηγορία Καιρός

Το κατάστημα φρούτων και λαχανικών Μανδρά στην οδό Ελ. Βενιζέλου 3 στην Αλεξάνδρεια έχει βάλει στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε ένα ευχάριστο και προσιτό περιβάλλον με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει -πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Στο κατάστημα θα βρείτε τα πιο εκλεκτά φρούτα και λαχανικά για να συνθέσετε το μενού της ημέρας και ειδικά φρούτα εποχής όπως το καρπούζι και το πεπόνι, ενώ μπορείτε να είστε ήσυχοι για την ποιότητά τους, σαν να τα κόψατε μόλις από τις δικές σας καλλιέργειες.

 

Τα δροσερά καρπούζια και πεπόνια του Μανδρά είναι για πρωινό, βραδινό μέχρι και για κοκτέιλ… αφού είναι τόσο γλυκά που ικανοποιούν την πείνα και τη δίψα ειδικά τώρα που ο υδράργυρος είναι στα ύψη. 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα των λουλουδιών στο σπίτι είτε μέσα είτε έξω, τέτοια άνθη και φυτά θα βρείτε στο κατάστημα Μανδράς, πολύχρωμα, ολόφρεσκα με μεθυστικά αρώματα που θα σας «ξελογιάσουν» και θα κάνουν μέχρι και τη μητέρα-φύση να ζηλεύει την αυλή ή το μπαλκόνι σας.

 

Τα φυτά και τα άνθη που διαθέτει το κατάστημα είναι υψηλής ποιότητας και μπορούν να διακοσμήσουν και να διαμορφώσουν τον χώρο σας, χαρίζοντας ευεξία, ενώ παράλληλα δημιουργούν μικρές οάσεις μέσα στην πόλη.

 

Κατάστημα φρούτων και λαχανικών, άνθη και φυτών ΜΑΝΔΡΑ.

Ελευθερίου Βενιζέλου 3

ΤΗΛ.2333305176 - 6943915981

Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

 

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, Παρασκευή, καταβάλλονται αποζημιώσεις ύψους 7.039.812 ευρώ στους αγρότες που αφορούν καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο για τα έτη 2019 και 2020.

Ο ΕΛΓΑ συνεχίζει με αξιοπιστία και συνέπεια να στηρίζει τον ασφαλιζόμενο αγρότη, και ολοκληρώνει με αυτή την πληρωμή την πρώτη φάση της καταβολής των αποζημιώσεων για το 2019».

Κατηγορία Αγροτικά

Από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι:

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως πωλητές στην εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας από τις 13 έως και 17 Αυγούστου 2020, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας από την Δευτέρα 06 Ιουλίου έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στον Δήμο Αλεξάνδρειας αποκλειστικά ως εξής:

  • Ταχυδρομικά στη διεύθυνση Εθν. Αντίστασης 42, Τ.Κ 59300, Αλεξάνδρεια ή
  • Μέσω Fax στο 2333350159 ή
  • Ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Tηλέφωνο επικοινωνίας 2333350127-112.

Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι επισυνάπτουν συνημμένα, κατά περίπτωση, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
  2. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης υπαίθριου (πλανόδιου ή στάσιμου) εμπορίου ή λαϊκών αγορών ή βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας από τον Δήμο μόνιμης κατοικίας τους (παρ.3 άρθρο 38 Ν.4497/17).
  3. Φωτοαντίγραφο πρόσφατης απόδειξης ταμειακής μηχανής ή προσωποποιημένης πληροφόρησης (μέσω ΤΑΧΙS).
  4. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας ή πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ εφόσον πρόκειται για πώληση τροφίμων.
  5. Υπεύθυνη δήλωση (στην περίπτωση αποκλειστικής πώλησης εκκλησιαστικών ειδών), η οποία μπορεί να είναι και ηλεκτρονική μέσω του gov.gr.
  6. Δημοτική ενημερότητα (εκδίδεται οίκοθεν ενδοϋπηρεσιακά από τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου).

Μετά την καθορισμένη ως άνω προθεσμία, δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση.

Ακολούθως, θα εκδοθεί κατάλογος συμμετεχόντων ύστερα από κλήρωση, ο οποίος θα αναρτηθεί στο δημοτικό κατάστημα Αλεξάνδρειας και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Η καταβολή των προβλεπόμενων τελών από τους επιλεγέντες θα γίνει σε λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Τράπεζα Πειραιώς, με ΙΒΑΝ: GR7301722080005208055980185, μέχρι τις 24-07-2020, με αναγραφή του ονοματεπώνυμου, ΑΦΜ και αιτιολογία κατάθεσης “Εμποροπανήγυρη Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας”.

Το έντυπο/απόδειξη κατάθεσης των εν λόγω τελών θα κατατεθεί στην υπηρεσία μας ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή ταχυδρομικά ή με FAX, όπως παραπάνω, μέχρι την 24-07-2020.

O
ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μια Μοναδική Καλοκαιρινή Προσφορά από το ολοκληρωμένο συνεργείο Bosch Car Service ¨Πρόϊος Γεώργιος¨...

Service κλιματισμού αυτοκινήτου Μόνο με 30€ +ΦΠΑ

Φίλτρα Καμπίνας -20%

Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα 6/7 μέχρι την Παρασκευή 17/7.

1ο χλμ. Αλεξάνδρειας-Βέροιας

59300 Αλεξάνδρεια

Τηλ/Fax: 23330 25110

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Επιχειρείν

Η επιχείρηση ¨Κοτόπουλα Δέρας¨ ασχολείται με αγάπη και αφοσίωση με την εκτροφή και τη διάθεση πουλερικών. Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές τους. Όταν η παράδοση και η εμπειρία 40 χρόνων, συναντά την τεχνολογία και την τεχνογνωσία του σήμερα, εξασφαλίζεται το σωστό μίγμα ποιότητας, υγιεινής και γεύσης. Στα κοτόπουλα Δέρας, όλες οι λειτουργίες και δραστηριότητες είναι προσανατολισμένες σε αυτό το τρίπτυχο.

Πρωταρχικό τους μέλημα είναι η παραγωγή ενός ποιοτικού και ασφαλούς προϊόντος με εξαιρετική γεύση και υψηλή διατροφική αξία. Ο προσανατολισμός της εταιρίας προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται και από την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων. Τα  κοτόπουλα Δέρας παράγονται, σε όλα τους τα στάδια, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπό την εποπτεία εξειδικευμένου προσωπικού και διατίθενται σε σας φρέσκα, μέσω των υπερσύγχρονων καταστημάτων τους σε Γιαννιτσά και Αλεξάνδρεια.

Στο κατάστημα θα βρείτε πληθώρα γευστικών νωπών και μαγειρευτών προϊόντων.

Κατάστημα Αλεξάνδρειας


 Βετσοπούλου 36
Tηλ: 2333022228

 

Καταστήματα Γιαννιτσών

Βενιζέλου 54
Τηλ: 2382022374

 

 Μπάφρας 17
Τηλ: 2382028220
 

 Χατζηδημητρίου 64
Τηλ: 2382502065.

 
 

                               ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ

ΠΛΑΤΑΡΙΑ

ΣΤΟΜΑΧΙΑ

ΣΥΚΩΤΙΑ

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗΘΟΣ

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΠΟΥΤΙ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΘΟΣ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΠΟΥΤΙ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΤΗΘΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΟΥΤΙ ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΗ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΗ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΟ

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

ΡΟΛΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ

ΡΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ

ΡΟΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΣΚΗΣ

 

Κατηγορία Επιχειρείν

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στις 06/07/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα : από 08:30 π.μ έως και 13:00 μ.μ , θα γίνει διακοπή νερού θα   γίνει διακοπή νερού για την αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού τμήματος της Αλεξάνδρειας ,στις παρακάτω οδούς :

  1. Επί της οδού Δ.Βετσοπούλου ( μονοί αριθμοί )

(από την οδό Ελ Βενιζέλου έως την οδό Αριστοτέλους).

  1. Επι της οδού Π.Μελά

( από την οδό Ν.Πλαστήρα –εως την οδό Δ.Βετσοπούλου).

  1. Επι της οδού Αριστοτέλους ( όλη η οδός ).

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας .

 

                                                                                                Εκ της Τεχνικής

                                                                                       Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

                                                                      

Σε απάντηση δημοσιεύματος της τοπικής ΕΛΜΕ, από 1/7/2020 στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικό με τη διδασκαλία των θρησκευτικών η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας τονίζει τα εξής:

1.Ο π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου ενήργησε όχι υπό την ιδιότητα του ιερέως αλλά του γονέως και του Προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ναούσης. Για την ενέργειά του δεν απαιτείται ουδεμία άδεια ή προηγούμενη ενημέρωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

2 . Η συμμόρφωση όλων των θεσμικών φορέων με τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων είναι αυτονόητη στις Δημοκρατίες.

3 . Την ευθύνη των απαραίτητων ενεργειών για τη συμμόρφωση με τις υπ αριθμ. 1749/19 και 1750/19 Αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ έχει πρωτίστως το Υπουργείο Παιδείας.

4 . Μέχρι το Υπουργείο Παιδείας να προβεί στις ως άνω απαραίτητες ενέργειες και ενημερώσει σχετικώς τους λειτουργούς της Παιδείας οι τελευταίοι, καθώς και οι Διευθυντές των Σχολείων τους, δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη.

5 . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τη νέα σχολική χρονιά τον προσεχή Σεπτέμβριο θα υπάρχει πλήρης συμμόρφωση του Υπουργείου με τις ανωτέρω Αποφάσεις του ΣτΕ

Εκ του Γραφείου Τύπου  

Σελίδα 1 από 4

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας