alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017

Μία ακόμη ευρεία νίκη για την ΑΕ Αλεξάνδρειας επί του Ολυμπιακό Νάουσας στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ όπως στον πρώτο γύρο.

Κατηγορία Αθλητικά

Μέσα σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον μια Ημαθιώτικη επιχείρηση κάνει εδώ και μερικά χρόνια την διαφορά και δεν μπορεί να είναι άλλη από την επιχείρηση χειροποίητου

Κατηγορία Γενικά

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής

Κατηγορία Αθλητικά

Νίκη για τους δύο πρώτους του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας. Μετά τους αγώνες του Σαββάτου 4 Μαρτίου και την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής  τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

Κατηγορία Αθλητικά

Ημερίδα για την Γεωργία, την περιφερειακή ανάπτυξη και την Κοινή Αγροτική Πολιτική Τρίκαλα Ημαθίας, Παλιό Δημοτικό Σχολείο, Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2017: 3–8 μμ
Οι ημερίδες για την αγροτική οικονομία και την ανάπτυξη στο παλιό Δημοτικό Σχολείο των

Κατηγορία Αγροτικά

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Ελπίζω να είστε καλά (όσο μπορείτε), υγιείς (όσο γίνεται) και χαμογελαστοί (όσοι έχετε ακόμα δόντια). Χρειάζεται μεγάλη ευφυΐα για να απαντήσεις σε έναν ηλίθιο με λέξεις που μπορεί να καταλάβει. Και πραγματικά θεωρώ πολύ έξυπνο τον δήμαρχο μας με την κίνηση που έκανε (όσον αφορά τον ανασχηματισμό). Ή μήπως όχι. Και από την άλλη ο Κιρκιλιανίδης μέσα στα «ευχαριστώ τον δήμαρχο» πετάει και την ατάκα. Πριν όμως ανοίξουμε αυτό το θέμα σας έχω άλλο, καλύτερο.
Αποκριές τέλος. Την αυλαία έριξε ο σύλλογος Σερβιωτών Κοζάνης Αμάραντος.

Άναψαν τον Φανό και το τι είδαμε και ακούσαμε δε λέγεται. Ο δήμαρχος και ο Δελιόπουλος ζήτησαν συγγνώμη από όλους μας. Είχε αρκετό καπνό και δεν μπόρεσε να φανεί το δάκρυ που κύλησε από τα μάτια τους. Αλήθεια σας λέω, με τα νερά τρέχαμε να τους συνεφέρουμε. Από την άλλη ο Αμάραντος μας θύμισε, όπως απαιτούσε και η μέρα, τι είναι αυτό που κρύβουμε στο βρακί μας και για ποιο λόγο είναι εκεί. Καλά πού είστε και σεις παιδιά και ξεκαβλ...... οι παππούδες. Έστω μια φορά το χρόνο, κακό δεν είναι. Είχα έναν παππού δίπλα μου που κάθε φορά που άκουγε για sex έβαζε το μπαστούνι ανάμεσα στα πόδια του. Παππούκα μου, ακόμα και να κλάσει ο πεθαμένος ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να την μυρίσει. Παρά πόδας.... αρμ.



Τα φετινά Oscar επιτέλους δόθηκαν. Εκπλήξεις; Πέστε μου αν ξαφνιάστηκε έστω και ένας από εσάς; Αυτοί έμειναν, αυτοί τα πήραν. Το φετινό αγαλματίδιο άλλαξε μορφή και πλέον θεωρείται συλλεκτικό.

moufa 4 3 2

Ας δούμε όμως ποιοι κατάφεραν να το κρατήσουν στα χέρια τους και ας αναλογιστούμε μετά αν πρέπει να ξαναδούμε την τελετή ή να ξαναδούμε για χιλιοστή φορά το «Δυο Ξένοι».

ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ - Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού

moufa 4 3 3

Τον Φεβρουάριο του 2015 στέλνει επιστολή παραίτησης στον δήμαρχο. Ανάμεσα σε όλα αναφέρει και «Κάνατε, όμως, λάθος κ. Δήμαρχε, δεν πουλάω τα πιστεύω μου και τις αρχές μου για την τοπική αυτοδιοίκηση, με μία θέση Αντιδημάρχου, όπως κάνατε λάθος να πιστεύετε ότι μπορεί να πορευτούμε με αυτόν τον τρόπο διοίκησης .Όταν μάλιστα, ο χρόνος κυλάει συνεχώς αρνητικά , δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά, από το να εκθέσω δημόσια αυτήν την αντίδρασή μου, που αναμφισβήτητα πιστεύω ότι είναι περισσότερο χρήσιμη από την σιωπή».
Μάρτιος 2017. Κάνει πράξη όλα όσα ανάφερε στην επιστολή του. Μ΄ αρέσουν οι άνθρωποι που είναι σταθεροί στα πιστεύω και στις αξίες τους. Δεν πειράζει Ισαάκ μου, άνθρωπος είσαι και συ. Εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές. Μην πω ότι θα διαβάσω, αμέσως να κάνει καλό καιρό! Πάντως να θυμάσαι ένα πράγμα. Η εμπιστοσύνη είναι σαν την παρθενιά. Τη γ@μησες; Την έχασες.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Καθαριότητας και με αρμοδιότητες στη Δ. Ε. Αλεξάνδρειας

moufa 4 3 4

Καμποχώρι. Το πιο τυχερό χωριό πλέον όλου του δήμου. Ναι, ναι και όμως είναι αλήθεια. Προεκλογικά ο Δήμαρχος τους έταξε Γήπεδο τένις, Κολυμβητήριο και Μουσείο. Σήμερα ως αντιδήμαρχος θα είναι πλέον σε θέση να κάνει τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις πράξη. Απ΄ ότι με πληροφόρησαν τα ελικόπτερα ήδη πετούν πάνω από το χωριό χαρτογραφώντας το, ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα οικόπεδα για να στεγαστούν οι «υποσχέσεις».
Οι χωριανοί τρελάθηκαν. Βγάζουν τα μαγιό από τη ναφθαλίνη για να αρχίσουν τα μπάνια, ράβουν κλος φουστίτσες για να παίξουν τένις και τέλος δεν άφησαν πινακωτή, μαγκάλια και οτιδήποτε παλιατζούρα είχαν που να μη τη μάζεψαν για το μουσείο. Τυχεράκηδες, πόσο σας ζηλεύω. Μπάμπη μου, ήταν ωραίο το τραγούδι μέχρι που το έβαλα για ήχο κλήσης.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ - Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και με αρμοδιότητες στη Δ. Ε. Πλατέος.

moufa 4 3 5

Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς. Αυτό έκανε και συνεχίζει να κάνει και ο δήμαρχος. Βάζει τον Δριστά υπεύθυνο διοικητικών και οικονομικών χωρίς να του επιτρέπει να αποφασίζει για το παραμικρό χωρίς να τον ρωτά. Στέφανε μου, ο Βουλγαράκης μαζεύει λεφτά για να γεμίσει το κολυμβητήριο που θα κάνει νερό. Θα του δώσεις λεφτά ή κανένα ποτήρι νερό;

ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ - Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα στα ΚΕΠ και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και με αρμοδιότητες στη Δ. Ε. Μελίκης

moufa 4 3 6

Σταθερός στη θέση του. Σου λέει ο δήμαρχος, αφού πέτυχε στο καρναβάλι φέτος γιατί να τον αλλάξω; Έχει ρεύμα. Ο Νίκος Σαρακατσιάνος είναι ο άρχοντας της καρναβαλικής παρέλασης. Ο άνθρωπος πίσω από κάθε μασκαρά. Η χιονόμπαλα και ο ινδιάνος που πρώτος αυτός σκέφτηκε ότι θέλεις να ντυθείς. Αφού καταφέρει να κλείσει την περιβόητη τρύπα που άνοιξε ο Δημητριάδης στη Μελίκη έχει στα σκαριά να φτιάξει ένα τύπου σαμποδρόμιο για το καρναβάλι. Η παρέλαση δεν θα γίνετε πλέον στον κεντρικό δρόμο αλλά στο νέο Πατινάδα-δρόμιο της Μελίκης. Φτερά, στριγκ και ο Ψαθάς με τον ζουρνά. Κάντε το εικόνα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΚΑΣ - Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεύθυνος του Αυτοτελούς Τμήματος Προμηθειών και με αρμοδιότητες στη Δ. Ε. Αντιγονιδών.

moufa 4 3 7

Σωτήρη μου, τι να πω; Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση. Είσαι γεννημένος αντιδήμαρχος τελικά. Να ξέρεις, από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με εκείνη τη ριμάδα τη σκούπα. Δεν με νοιάζει πια. Βγει δεν βγει στο δρόμο χέστηκα. Σκούπα χωρίς Σωτήρη ίσον Χοντρός χωρίς Λιγνό, Τάσος χωρίς Γκόλφω, κώλος χωρίς βρακί. Δε πάτε να την βάλετε να σκουπίζει μόνο το πατάκι του δημαρχείου, δεν με νοιάζει πια.

Έχω όμως να σου κάνω μια ερώτηση και θα σε παρακαλέσω να μου απαντήσεις όπως εσύ θες. Ο Ναλμπάντης όταν ήταν στη θέση που είσαι εσύ σήμερα κατηγορούσε τον δήμαρχο ότι δεν του άφησε καμιά αρμοδιότητα στα μηχανήματα (JCB) που του άνηκαν και έλεγε μάλιστα ότι τα χειριζόταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δηλαδή εσύ. Σήμερα που εσύ είσαι αντιδήμαρχος τεχνικών έργων τα μηχανήματα τα διαχειρίζεται ο Βουλγαράκης ή κάτι άλλαξε;

Και πάμε σε κάτι που όταν εγώ το άκουσα, σοκαρίστηκα. Πίστευα ότι ο Κιρκιλιανίδης θα πάρει μια αντιδημαρχία, όχι γιατί είναι φίλος μου αλλά γιατί το αξίζει και αυτό φαίνεται. Όταν είδα λοιπόν τα αποτελέσματα τον πήρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω γιατί δεν είναι μέσα... Η απάντηση που έλαβα με άφησε κάγκελο. «Μου έκανε την πρόταση ο δήμαρχος να γίνω αντιδήμαρχος και τον ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό αλλά έπρεπε πρώτα να του υπογράψω την παραίτηση μου και μια δήλωση ότι θα είμαι μαζί του το 2019. Τον καταλαβαίνω απόλυτα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα να το δεχτώ».
Σας γύρισε το σαγόνι; Κάνε μια παραίτηση να την έχω πρόχειρη σε περίπτωση που μου κάνεις κουτσουκέλες (να σε κρατάω στο χέρι δηλαδή) και υπέγραψε μια δήλωση ότι θα κατέβεις στις επόμενες εκλογές μαζί μου (να σε έχω σιγουράκι).

moufa 4 3 8

Από ότι μίλησα μαζί του δεν μου φάνηκε να τον πείραξε η υπό όρους πρόταση του δημάρχου. Διέκρινα βέβαια μια πικρία, ίσως γιατί περίμενε ο δήμαρχος να του αναθέσει την αντιδημαρχία χωρίς.... κρυφά χαρτιά. Να αναλάβει δηλαδή ένα πόστο που γνωρίζει όσο λίγοι.
Γιάννη μου, αυτοί που σε ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά τι έχεις καταφέρει και μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου. Και πίστεψε με, αυτό τους τρομάζει περισσότερο. Το ότι είσαι πολύ-εργαλείο δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Στη λάσπη έπεσαν πολλοί αλλά μόνο οι ικανοί σηκώθηκαν.
Φυσικά τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Όλοι μας ψηφίσαμε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, μακριά από κομματικές γραμμές. Δείτε την παρακάτω φωτό και πείτε μου αν έκανα λάθος που έβαλα το συγκεκριμένο κάδρο πίσω από τον δήμαρχο.

moufa 4 3 9 (2)

Αυτοί είναι η κεφαλή του νέου δήμου. Εμένα μου κάνει και λίγο σαν συνέλευση της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τώρα που τους ξαναβλέπω. Επίσης δεν βλέπω κανέναν αντιδήμαρχο από την πόλη της Αλεξάνδρειας. Η Μελίκη και οι Αντιγονίδες πήραν κεφάλι. Αλήθεια κύριε δήμαρχε, αν ισχύουν τα παραπάνω, έχετε αυτή τη στιγμή στο συρτάρι σας τις 5 παραιτήσεις και τις 5 υπεύθυνες δηλώσεις για τη συμμετοχή τους στο επόμενο ψηφοδέλτιο;

ΕΡΩΤΗΣΗ. Δελιόπουλος και Μπρουσκέλης τι θέση έχουν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο (έφυγαν από την Ρηγίλλης αν δεν το μάθατε);

Στη συνέχεια θα σας θέσω ένα ερώτημα το οποίο  αν το απαντήσετε θα κερδίσετε.... κάτι θα σκεφτώ, προς το παρόν δεν έχω κάτι. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε εμένα (με το μπλε πουκάμισο) και τον Αποστόλη Ουσταμπασίδη (με το μαύρο σακάκι)

moufa 4 3 10

Το ερώτημα είναι το εξής: θα πάω εγώ Αλεξάνδρεια ή θα έρθει αυτός Πλατύ; Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Περισσότερα εν καιρώ.

Πολλά σας είπα σήμερα. Μην περιμένετε να δείτε τις αεροσυνοδούς να μοιράζουν δερμάτινα εσώρουχα, χειροπέδες και μαστίγια για να καταλάβετε ότι πάμε για ανώμαλη προσγείωση.

Τα χειρότερα έρχονται.

 

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης  Κατερίνας Κ. που παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό ανήλικο το βράδυ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας