alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για την νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018 στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, η τοπική ομάδα αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την ομάδα του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ που επίσης θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Γρήγορο παιχνίδι, δυνατό , καλή κυκλοφορία της μπάλας και για τις δύο ομάδες που δεν έφτασαν ομως στο επιθυμητό γκολ και έτσι μπήκαν στα αποδητήρια με το σκορ να μένει στο 0-0.

Στον Φίλιππο αγωνίστηκε ο Ιταλός γκολκίπερ Τζιάκομο, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ένταξη του, προερχόμενος από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παπαδάκη.

 

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Τζιάκομο, Σκλιοπίδης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρολόπουλος, Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Ραχίμ, Μπενίσκος. Αγωνίστηκαν και οι Κούζας, Γιοβανόπουλος, Αργυρίου, Πιπιλιάρης, Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος, Δήμας

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματετζίδης, Μίλκας, Καθάριος, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Πιπερτζής. Αγωνίστηκαν και οι Καρασίμος, Κουραλίδης, Καρράς, Νικολαΐδης, Ρετσινάς, Πασχαλίδης, Σαββελίδης, Μπελίτσας, Παπουρτζής, Τοπαλίδης, Αναστασιάδης, Ιωαννίδης.

Οι δύο ομάδες έχουν προγραμματίσει και άλλα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

 

 

Κατηγορία Αθλητικά

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 26/08/2017

Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας