alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Αθανάσιος Καπρέλης μίλησε στο ypaithros.gr και απάντησε στο ερώτημα για το χρονοδιάγραµµα των πληρωµών έως το τέλος του έτους:

Κατηγορία Αγροτικά

Καρπουζάκια μου πολύ καλημέρα σας. Ο Σεπτέμβρης έλεγα ότι ήταν όλο εκπλήξεις αλλά και ο Οκτώβρης δεν πάει πίσω. Κάθε βδομάδα σκάει και κάτι καινούριο. Δεν ξέρω αν στην χώρα μας έχουμε χούντα, βλέποντας όμως τους υποψήφιους για το δήμο μας να χαμογελούν και να δηλώνουν αισιόδοξοι, τότε σίγουρα έχουμε… φούντα. Επίσης έχω μπερδευτεί για το αν έχουμε δημοκρατία ή όχι. Aν ο Θεός ήταν Δημοκράτης δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση. Όλα αυτά σκέφτομαι βλέποντας το παζλ των υποψηφίων σιγά σιγά να συμπληρώνεται.

3 μέχρι τώρα οι υποψήφιοι και αναμένουμε, εντός ολίγων ημερών και τον τέταρτο για να ολοκληρωθεί η παρακάτω φωτογραφία.

002

Αλήθεια, αφού όλοι αυτοί μας αγαπούν και θέλουν το καλό του τόπου μας γιατί μας διχάζουν βάζοντας μας να διαλέξουμε τον έναν; Για τον ίδιο σκοπό δεν κοπιάζουν όλοι τους; Δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να έχουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα; Μήπως τελικά το «κοινό καλό» είναι παραμύθι και το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα; Ποιος θα πάρει δηλαδή τον τίτλο του δημάρχου;

Περιμένουμε υποψήφιο μου είπαν από την κεντροαριστερά. Ο λόγος; Κόμματα ψηφίζουμε; Εγώ όλα τα χρόνια μου ήμουνα ΠΑΣΟΚ και πάντα ψήφιζα δεξιό δήμαρχο. Έγινα δεξιός και δεν το κατάλαβα; Ανεξάρτητοι δεν μας λέτε ότι είστε;

«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες» είπε ο Αϊνστάιν και θα συμφωνήσω μαζί του. Και όμως στην πραγματικότητα αρκετοί κρύβουμε έναν πολιτικό μέσα μας : μόνο λόγια, ποτέ πράξεις. Όλο θέλουμε να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό και όταν έρθει η ώρα ψηφίζουμε τον ανιψιό του θείου μας και ας είναι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς που έβγαλε η φύση.

Οι πολιτικοί είναι σαν τα σπερματοζωάρια. Ένας στο εκατομμύριο γίνεται άνθρωπος. Και ενώ η ΝΔ κονταροχτυπιόταν με δύο υποψηφίους στο δήμο μας, ήρθε να προστεθεί και ένας τρίτος. Αργύρης Πανταζόπουλος, Δικηγόρος. Μάλιστα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά θα τον καλωσορίσω στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Και επειδή δεν τον ξέρω, ρώτησα να μάθω κάποια πραγματάκια. Οφείλω να πω ότι έχει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό αλλά θα σταθώ σε ένα δύο πραγματάκια που μου έκαναν εντύπωση και που μόνο το Καρπούζι θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτά.

Υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιωαννίδη. Αν εκλέχθηκε δεν ξέρω και δεν με αφορά. Για να βάλεις όμως μια τέτοια υποψηφιότητα σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείς, να ζυμωθείς με τον κόσμο, να κάνεις λίγο ντόρο για να σε μάθουν βρε αδελφάκι μου. Εγώ γιατί δεν σε ξέρω Αργύρη μου; Στα 10 άτομα που ρώτησα οι 8 μου είπαν «ποιος, αυτός που έγραψε το βιβλίο με τα μασλάτια;». Θα μου πεις, πάρε ένα διαζύγιο για να με μάθεις.

003

004

Τελικά τίποτα στην πολιτική δεν γίνεται τυχαία. Και το λέω γιατί μάλλον προετοιμαζόσουνα εδώ και καιρό Αργύρη μου. Έμαθα ότι πριν λίγους μήνες αρραβωνιάστηκες κιόλας. Ε βέβαια, μαγκούφης δήμαρχος δεν γίνεται να υπάρχει (άρα δεν πρόκειται να γίνω δήμαρχος εγώ ποτέ). Πρέπει να είσαι νοικοκύρης για να σε πιστέψει ο άλλος ότι θα νοικοκυρέψεις τον δήμο. Παρεμπίπτοντος, το κάλυμμα στην πολυθρόνα, δεν ξέρω αν το πήρες από τον Γιάννη τον Ναουσαίο ή αν το χρυσοπλήρωσες σε κανένα κατάστημα αλλά είναι απαράδεκτο. Άλλαξε το και έχεις την ψήφο μου.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του σε όλα τα τοπικά site υπήρξε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB που μας έβαζε στο κλίμα σιγά σιγά.

005

Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν τα γραφόμενα του υποψηφίου αλλά το σχόλιο που υπήρχε κάτω. «Ε τότε καλή επιτυχία Argy». Ότι μπορεί να έχουμε δήμαρχο που θα τον λένε Argy με ξεπερνάει. Τι έμεινε, να δω τον Γκυρίνη να δηλώνει Pan και τον Χαλκίδη Michael και να γίνει στις εκλογές του lower το κάγκελο. Θα πάει η μάνα μου να δώσει ταυτότητα και ο δικαστικός θα της πει «Hello, I wishyou a voteforthegoodofourcountry» και αυτή θα κοιτάει δεξιά και αριστερά μήπως δει τον Μπλερ. Μάνα μην μπερδεύεσαι, το ρολόι που βλέπεις είναι της Παναγίας, όχι το BigBen.

Επίσης σας ενημερώνω ότι αν εκλεγεί δήμαρχος ο Argy θα ανοίξει και νέα θέση εργασίας στον δήμο. Σοφέρ δημάρχου. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος δεν οδηγεί. Μπράβο Argy μου, ακόμα δεν εκλέχθηκες και μείωσες την ανεργία στον δήμο μας.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευχαριστημένος ο Δημητριάδης από τον αντικαταστάτη του, φήμες όμως λένε ότι αυτός και ένας από τους ιδρυτές του συνδυασμού είναι για να πάρουν τα βουνά. Relaxπαιδιά, δείτε την καλή πλευρά του πράγματος. Μέχρι τώρα ο δήμαρχος διάταζε και οι διάφορες υπηρεσίες τον έγραφαν κανονικά. Τώρα θα τους πατάει και ένα εξώδικο και θα τους έχει όλους με κίτρινη κάρτα. Argy, playthegame.

Και επειδή σήμερα θα σας πρήξω με την Νέα Δημοκρατία και τους εκπροσώπους της, ας κάνουμε ένα μικρό γλυκό διάλειμμα. Γνωστή εταιρεία που παράγει πραλίνα βρήκε το νέο πρόσωπο που έψαχνε για την νέα της διαφημιστική καμπάνια. Τα έσοδα της εταιρίας αναμένεται να εκτιναχτούν στα ύψη.

006

Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που επιλέγουν πρόσωπα για να τους αντικαταστήσουν. Το σωστό πρόσωπο φέρνει τα σωστά αποτελέσματα Φώτη μουυυυυυ.

44 χρόνια κλείνει φέτος η Νέα Δημοκρατία και αποφάσισε να αλλάξει σήμα. Το προηγούμενο μάλλον ήταν γκαντέμικο γι΄ αυτό και χάσαν τις εκλογές. Ο Κυριάκος, με νέο σήμα και με τις δημοσκοπήσεις να τον δείχνουν πρώτο και με διαφορά, πετάει στα σύννεφα. Πρώτη την έδειχναν τη ΝΔ και στις προηγούμενες εκλογές οι δημοσκοπήσεις αλλά άλλος κέρδισε. Κάτι πάει στραβά, δεν νομίζεται; Πάντως, αν η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Κούλη συνεχίζει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις να μου το θυμηθείτε ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα πιάσουν και τους δολοφόνους του Κένεντι.

007

Το Καρπούζι, πρωτοπόρο όπως πάντα σας παρουσιάζει το νέο σήμα του κόμματος, με την δική του ματιά. Όλοι οι αρχηγοί του κόμματος, από τον πρώτο ως τον ……τελευταίο. Αυτό που όλα ξεκινάνε καλά και τελειώνουν άσχημα, ποτέ δεν το κατάλαβα.

Όλοι λοιπόν οι βουλευτές ανέβασαν στα προφίλ τους ευχές για το κόμμα που υπηρετούν. Ένας εξ αυτών, πολιτευτής ακόμα και νεότατος θέλησε να πρωτοτυπήσει. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία του, είναι δεν είναι 3 χρονών, στην οποία κρατάει τη σημαία του κόμματος, θέλοντας να μας πείσει ίσως, ότι γαλάζιος γεννήθηκε και γαλάζιος θα πεθάνει.

008

Κύριε Μπαρτζώκα μου, και εγώ έχω παρόμοια φωτογραφία αλλά δεν καμαρώνω γι΄ αυτό. Δεν καμαρώνω που φώναζα ΠΑΣΟΚ γιατί πολύ απλά αυτό έβλεπα όλα μου τα χρόνια μέσα στο σπίτι μου. Δεν καμαρώνω που «υποστήριζα» ένα κόμμα που μου «επέβαλαν» άλλοι. Δεν καμαρώνω που μεγαλώνοντας δεν μπορούσα να κρίνω αν κάνω καλά που το ψηφίζω γιατί κάποιοι άλλοι φρόντισαν να με πωρώσουν. Δεν καμαρώνω που ψήφιζα ένα από τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την χώρα μου. Μη με ρωτήσετε ποιο είναι το άλλο, έξυπνος είστε.

Πάντα καμάρωνα τους νέους ανθρώπους που έμπαιναν στην πολιτική γεμάτοι οράματα και όρεξη για δουλειά. Βλέποντας πως καταντήσαμε σαν χώρα δεν ξέρω πλέον αν καμαρώνω για αυτούς τους ανθρώπους, βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες ή αν ντρέπομαι.

Οι εκλογές δεν είναι πλέον το καθήκον μας να αναδείξουμε μια σωστή κυβέρνηση αλλά η δημοκρατικά διαδικασία κατά την οποία ο Έλληνας ασκεί το ιερό δικαίωμα να περάσει ένα τετραήμερο στο χωριό.

Σήμερα ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα, όπως αγιασμοί συλλόγων, καλλιστεία αλλά με παραπήρε το γενέθλειο της ΝΔ. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω. Ραντεβού το άλλο Σάββατο.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των παρ. 1, 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 163 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/06), σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 10-10-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση ή μη απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΡΑΠΤΗΣ

Συνημμένα: Το εισηγητικό του θέματος της ειδικής συνεδρίασης.

Β. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ TAKTΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την υποχρεωτική αναμόρφωση των Πινάκων Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018, στην ειδική συνεδρίαση της έγκρισης του προυπολογισμού του Δήμου για το οικονομικό έτος 2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

2. Υποβολή έκθεσης εσόδων-εξόδων Β΄τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2018 (Σχετική η αριθμ. 328/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

3. 14η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 (σχετική απόφαση αριθμ. 369/2018 Οικονομικής Επιτροπής ) - Τροποποίηση Ετησίου Προγράμματος Δράσης 2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

4. Εξειδίκευση πίστωσης για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας όπως προβλέπεται από το Ν.Δ. 57/1973 και την αριθμ.Π2 /οικ. 2673 /2001 ΚΥΑ , με σκοπό την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσυσκευής λόγω φυσικών καταστροφών, και συγκεκριμένα την χορήγηση εφάπαξ οικονομικού βοηθήματος πληγέντος κατοίκων Δήμου Αλεξάνδρειας από την πλημμύρα της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2017. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

5. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη αιτήματος έκτακτης επιχορήγησης του Διοικητκού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία <<Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας>>, προς τον Δήμο Αλεξάνδρειας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του. ( Σχετ. Αριθμ. 145/ 09-09-2018 Απόφαση Δ.Σ.). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

6. Έγκριση ή μη της αριθ. 427/2018 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο «Λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α οικονομικού έτους 2018». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

10. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

11. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

12. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο και χρέωση του προστίμου Κ.Ο.Κ σε άλλο οφειλέτη. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

13. Λήψη απόφασης:
1. Για την αποδοχή των όρων της Απόφασης ένταξης της πράξης "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" στο Πρόγραμμα "ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ" και την έγκριση του συνημμμένου Συμφώνου Αποδοχής Όρων.
2. Περί 13ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, σύμφωνα με την 359/2018 Απόφαση ΟΕ.
3. Για την τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος και του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Δήμου Αλεξάνδρειας οικονομικού έτους 2018.
4. Για τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας με τη συμβασιοποίηση του έργου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. Λήψη απόφασης για:
Α. Την υποβολή πρότασης (αίτησης χρηματοδότησης) στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στον άξονα προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας»
Β. Την υποβολή Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενου Έργου
Γ. Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της αίτησης χρηματοδότησης καθώς και κάθε άλλου σχετικού εγγράφου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

15. Λήψη απόφασης περι τροποποίησης της υπ. αριθ. 96/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αλεξάνδρειας από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

16. Λήψη απόφασης για:
Α. Την αποδοχή μεταβίβασης της αρμοδιότητας για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Ψηφιοποίηση, χαρτογράφηση δικτύου ύδρευσης και υδρομέτρων της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξάνδρειας και δημιουργία Γεωχωρικής Βάσης Δεδομένων (RDBMS), με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένου Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος G.I.S» από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξάνδρειας
Β. Τη σύναψη ή μη της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 για τις ως άνω υπηρεσίες και την έγκριση του συνημμένου Σχεδίου
Γ. Την υποβολή πρότασης (αίτησης χρηματοδότησης) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον άξονα προτεραιότητας ΑΞ16 και την υποβολή Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης στο ΟΠΣ
Δ. Την έγκριση των εκθέσεων προδιαγραφών των τριών Υποέργων της Πράξης
Ε. Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή τόσο της προγραμματικής σύμβασης όσο και της αίτησης χρηματοδότησης καθώς και κάθε άλλου σχετικού εγγράφου
ΣΤ. Τον ορισμό δύο εκπροσώπων του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: "Επικάλυψη Τσιμενταυλάκων στην Τοπική Κοινότητα Λουτρού (Α.Μ. 90/2013) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

18. Λήψη απόφασης για: Έγκριση νέων τιμών για επέκταση δικτύου ΦΟΠ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

19. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Κλειδί. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

20. Λήψη απόφασης για: Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Παλαιοχώρι. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

21. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης, προσαρμογής και υποστήριξης ως προς το νέο Κανονισμό της ΕΕ περί προστασίας προσωπικών δεδομένων με αριθ. 679/2016 και υπηρεσίες υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO) Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

22. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη της «Δήλωσης-Δέσμευσης Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

23. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορούν την υπηρεσία με τίτλο: <<Επισκευή και Συντήρηση Μεταφορικών Μέσων και Μηχανημάτων Δήμου Αλεξάνδρειας Ομάδα 6 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

24. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορούν την υπηρεσία με τίτλο: “Παροχή υπηρεσιών μεταφόρτωσης και μεταφοράς των αστικών απορριμμάτων Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2018”. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

25. Λήψη απόφασης για τη έγκριση ή μη των πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής που αφορούν στην υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση και επισκευή χορτοκοπτικών" (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

26.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά στην υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων Δ.Ε. Μελίκης (Ομάδα Β΄- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ)" (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

27. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού" (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

28. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

29. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση υποστήριξης Λογισμικού» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

30. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

31. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση – Υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

32. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Απομαγνητοφώνηση πρακτικών και βιντεοσκόπηση συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

33. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών για το πρόγραμμα κατασκήνωσης παιδιών ΑΜΕΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2018» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

34. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: "Παροχή συμβούλων σχεδιασμού των πράσινων σημείων του Δήμου Αλεξάνδρειας" (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

35. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών (άρθρο 221 παρ.3 του Ν. 4412/2016). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

36. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης έκτασης για την ανέγερση μνημείου κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

37. Λήψη απόφασης για την ανάγκη μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

38. Λήψη απόφασης για τη λύση ή μη της μίσθωσης του υπ΄αριθ.274 αγροτεμαχίου έκτασης 17.000 τ.μ. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

39. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στη Δ.Κ. Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

40. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στη Δ.Κ. Πλατέος Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

41. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στην Τ.Κ. Κλειδίου Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

42. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πρασινάδας Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

43. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στην Τ.Κ. Αράχου Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

44. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λουτρού Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

45. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στην Τ.Κ. Κυψέλης Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

46. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ξεχασμένης Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

47. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση ή μη αγροτεμαχίων που βρισκονται στην Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου Δήμου Αλεξάνδρειας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

48. Τροποποίηση της αριθ. 384/10-09-2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με τίτλο: «Έγκριση ή μη συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με τίτλο: “2ο IMATHIA QUALITY- IQ Τουριστικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές διαδρομές της Ημαθίας”.» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)

49. Λήψη απόφασης για έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα και εξειδίκευση πίστωσης. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

 
 

Η κούρσα του «μαύρου χρυσού», αλλά και το γεγονός ότι το 2019 είναι εκ των πραγμάτων χρονιά εκλογών, αναγκάζει την κυβέρνηση να ανακατέψει την τράπουλα, προκειμένου να φτιάξει ένα ...

Κατηγορία Οικονομία

- Καθημερινή διαπίστωση είναι ότι στο διάστημα του επόμενου μήνα -αν όχι ημερών – αρχίζουν οι διαδικασίες συγκρότησης των ψηφοδελτίων των υποψηφίων δημοτικών αρχών που βρίσκουν όμως σε τραγική κατάσταση την

Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας