alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Στιγμές άφθονου γέλιου πρόσφεραν σήμερα 11 Ιουνίου το απόγευμα οι μαθητές της Γ τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας στους θεατές με την παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στο δημοτικό θέατρο Πλατέος.

Με πολλά χαμόγελα και παιχνίδια αποχαιρέτησαν σήμερα 11 Ιουνίου το απόγευμα τη φετινή σχολική χρονιά οι μαθητές και οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου-Σχοινά στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

 

Κατηγορία Εκπαίδευση

Το 1o Soccer CUP 7×7 που διοργανώνει ο Πόλυς Χουρσουζίδης και η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας είναι πια γεγονός.

Κατηγορία Αθλητικά

Το «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας» και το Μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», συμμετείχαν την Πέμπτη 7/6/2018 σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης ΣΜΕΑ στο «ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ».

Την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων είχε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας, μέσω της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπ/σης Κ. Μακεδονίας.      

Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής από την Ημαθία. Όλα τα παιδιά ένιωσαν την αξία της συμμετοχής, της  προσπάθειας  και αγωνίστηκαν με αγνές προθέσεις και με τον δικό τους τρόπο. Είχαν τη χαρά να συναντήσουν φίλους από άλλες δομές αλλά και να κάνουν καινούριες γνωριμίες.

Η Διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί συγχαίρουν τα παιδιά που για μία ακόμη φορά επέδειξαν ήθος και ανέδειξαν περίτρανα τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Επίσης συγχαίρουν και ευχαριστούν την Οργανωτική Επιτροπή για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση. Ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στο μέλλον με δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να συμμετέχουν ισότιμα σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Κατηγορία Αθλητικά
Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχήςΑριθμός ΣημειώματοςΣκοπός διακοπής
12/6/2018 12:00:00 μμ 12/6/2018 2:30:00 μμ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ LIDL 210 Κατασκευές

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι σήμερα στις 11/06/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα από 09:00 π.μ εως 13:00 μμ ,

θα γίνει διακοπή νερού , για την έκτακτη αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στο εσωτερικό δίκτυο του κεντρικού τμήματος της Αλεξάνδρειας ,στις παρακάτω οδούς :

1. Επί της οδού Βεροίας ( από την οδό Ελ.Βενιζέλου έως την οδό Θ. Σοφούλη ).

2. Επί της οδού Μεσσαλά ( από την οδό Βεροίας έως την οδό Σμύρνης) .

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της Τεχνικής
Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ ΑΛ

Στα 739 ευρώ διαμορφώνεται, για την ώρα, ο μέσος φόρος εισοδήματος που θα πληρώσουν τα νοικοκυριά, πέρα από τις κρατήσεις που δέχονται στα μηνιαία εισοδήματά τους,

Κατηγορία Οικονομία

Η ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) παρέχει πληροφορίες

Κατηγορία Γενικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας