alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Μια ακόμη όμορφη εκδήλωση της Φιλόπτωχου Γυναικών Αλεξάνδρειας έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 σε καφέ της Αλεξάνδρειας γεμάτη ιατρικές συμβουλές από την ιατρό Πνευμονολόγο, Έφη Κοτσιφού - Δημητριάδη.

Τα μέλη του συλλόγου ενημερώθηκαν από την εξαιρετικά ενημερωμένη κ. Κοτσιφού για τις ιώσεις του αναπνευστικού, πόσο σημαντικό είναι το αντιγριπικό εμβόλιο, ποιες θεωρούνται ευπαθείς ομάδες και η γιατρός έλυσε όλες τις απορίες των παραβρισκόμενων.

Στη συνέχεια η αεικίνητη πρόεδρος του συλλόγου, Κατερίνα Βέτσιου χάρισε ένα αναμνηστικό στην κ. Κοτσιφού για να την ευχαριστήσει και μίλησε για τις επόμενες σημαντικές δράσεις της Φιλοπτώχου, που για μια ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη προς τα μέλη του συλλόγου αλλά και στο κοινωνικό σύνολο, διοργανώνοντας τέτοιου είδους εκπαιδευτικές συναντήσεις.

 

 

Η Α.Ε. Καψόχωρας συμμετέχει στη Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα και θα συνεχίσει δυναμικά για να διεκδικήσει την άνοδο της στη Ά Ερασιτεχνική κατηγορία.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 1968 και εκ τότε συμμετέχει ενεργά στα γήπεδα της Ημαθίας (εκτός δύο ετών) σαν σκαλοπάτι για τα νέα παιδιά που επιθυμούν να παίξουν ποδόσφαιρο, λειτουργεί σαν μια οικογένεια που αλληλοϋποστηρίζεται και στα καλά αλλά και στα δύσκολα.

Λίγες πληροφορίες για την ομάδα για τη φετινή αγωνιστική 2019/2020:

Πρόεδρος: Κοντογουλίδης Νικόλαος

Α Αντιπρόεδρος: Νικολόπουλος Βασίλης

Β αντιπρόεδρος: Πουρλιοτόπουλος Σωτήριος

Γραμματέας: Νικολόπουλος Χαράλαμπος

Ταμίας: Τσαλαμπάνας Διονύσιος

Γεν. αρχηγός: Βρεττός Κυριάκος

Δημ. Σχέσεις: Τσαλαμπάνας Γεώργιος

Έφορος γηπέδου: Αβραμόπουλος Γεώργιος

Και προπονητής: Σχοινόπουλος Παναγιώτης

Συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ στην ομάδα:

Μαρτσέλος Ηλίας

Ταραπόσος Κωνσταντίνος

Μαραγκός Βασίλης

Χασάνογλου Σαλί

Καλαμιώτης Επαμεινώνδας

Σίσκος Δημήτρης

Βρεττός Κυριάκος

Ομπιντικ Στάνλεϊ

Ζωγράφος Γρηγόριος

Τραιανοπουλος Θεόδωρος

Μουστακοπουλος Γρηγόριος

Σίμος Νικόλαος

Τουλιόπουλος Ραφαήλ

Σωτηρόπουλος Λεωνίδα

Βασιλείου Βασίλης

Τοπαλίδης Στέλιος

Ήρθαν στην ομάδα :

Βρεττός Χαράλαμπος, Μαρτσέλος Γεώργιος από ΑΕ Σχοινά

Καλαμπουκόπουλος Γεώργιος, Αναστάσης Χρήστος από Αλιάκμων Νησελίου

Κίτσας Βασίλειος , Κίτσας Αντώνιος από Δόξα Λιανοβεργίου

Ευαγγέλου Νικόλαος από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τσιλιόπουλος Γεώργιος από ΑΕ Τρικάλων

Μάρκου Ελευθέριος πρώτη εγγραφή

Φύγανε:

Ευαγγέλου Γεώργιος ΑΕ Σχοινά

Τσούκης Νεκτάριος Ολυμπιακός Λουτρού

Ζωγράφος Κωνσταντίνος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Διτσόλας Στέλιος και Γουγρής Θεόδωρος ΑΕ Αλεξάνδρειας

Φλώρος Χρυσοβαλάντης Δόξα Βρυσακίου

Χρήστος Κίτσας και Αναστασόπουλος Αθανάσιος επίσης στη Δόξα Βρυσακίου

Μάρκου Γεώργιος στον Αστέρα Αλεξάνδρειας

Μπούκλας Αλέξανδρος Δόξα Βρυσακίου

Στόχοι τις ομάδας να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο να το απολαμβάνουν οι παίκτες και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν

στη βαθμολογία ακόμη και να μπούνε στα πλέι οφ για την επόμενη κατηγορία.

Κατηγορία Αθλητικά

Νερά γέμισε το τερέν του κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξάνδρειας από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή μας τις πρωινές ώρες.

Το νερό μπήκε από την οροφή και συσσωρεύτηκε σε ένα μεγάλο τμήμα του γηπέδου κάνοντας την ολισθηρότητα ακόμη πιο μεγάλη και επικίνδυνη, γεγονός που δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια ανέβαλε για αυτόν τον λόγο τη σημερινή ομιλία με θέμα τη διατροφή παιδιών και αθλητών, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο.

 

 

Εβδομάδα πληρωμών η επόμενη καθώς ο ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσει σε πληρωμές των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού, το επίδομα ενοικίου και το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης). Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η πληρωμή για τις συντάξεις Δεκεμβρίου.

Ξεκινώντας από το ΚΕΑ, ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να πληρώσει το εν λόγω επίδομα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μαζί με το επίδομα ενοικίου. Θα καταβληθούν, επίσης, τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Νοέμβριο.

Το ΚΕΑ θα καταβληθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Οκτωβρίου. Ας σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Η πληρωμή του ΚΕΑ

Η πληρωμή του ΚΕΑ πραγματοποιείται με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Πώς διαμορφώνεται

Το ποσό του ΚΕΑ σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:

- 200 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό

- 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 50% προστίθεται στο βασικό ποσό)

- 50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 25% προστίθεται στο βασικό ποσό).

Επίδομα παιδιού Ε δόση: Στις 25 με 26 Νοεμβρίου η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ

Όπως σας είχαν ενημερώσει από ημερών, έχει εγκριθεί η πληρωμή της Ε' δόσης του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ και η οποία θα φτάσει τα 195 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή του επιδόματος παιδιού Α21 στις 25-26 Νοεμβρίου. Ειδικότερα εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 195 εκ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Ε΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Να σημειωθεί ότι μέχρι την καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης, 25-26 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 παραμένει προσωρινά κλειστή εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 5ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της πέμπτης διμηνιαίας δόσης του 2019.

Συντάξεις Δεκεμβρίου

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις για Δημόσιο, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα Ταμεία. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις ημερομηνίες πληρωμής όλων των Ταμείων από το Dikaiologitika News.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΑΕΕ θα τις καταβάλλει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις του τελευταίου μήνα του χρόνου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Οι συντάξεις του ΕΤΕΑΕΠ θα καταβληθούν στις 2 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία Οικονομία

Η πρώτη συνάντηση της «Ομάδας Εργασίας Εργοσήμου και Τίτλου Κτήσης» στην οποία προήδρευσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

Κύριο έργο της συγκεκριμένης ομάδας είναι η αξιολόγηση και κωδικοποίηση των διατάξεων που αφορούν στο Εργόσημο και στον Τίτλο Κτήσης (απόδειξη δαπάνης), καθώς επίσης και η κατάθεση προτάσεων για τη δημιουργία ενός ενιαίου θεσμικού πλαισίου για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών.

Η ομάδα, στο πλαίσιο των εργασιών της, θα εξετάσει επίσης και τις συνέπειες του υφιστάμενου πλαισίου, αλλά και του προτεινόμενου, στα θέματα απασχόλησης συνταξιούχων.

Η Ομάδα Εργασίας θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της στο Γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στο Γραφείο Γενικής Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2020.

Στόχος της εν λόγω ομάδας εργασίας είναι η επεξεργασία προτάσεων για την αναδιοργάνωση του θεσμικού πλαισίου του Εργoσήμου και του Τίτλου Κτήσης.

Αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Τσαγκαρόπουλο Κωνσταντίνο, Υποδιοικητής Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ως Πρόεδρο.

-Αγραπιδά Κωνσταντίνο, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Ένταξης στην Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

-Τσάμη Παρασκευή, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

-Σακελλαρίου Ευανθία, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κύριας Ασφάλισης και Εισφορών της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με αναπληρωτή τον Βαβέτση Ηλία, Προϊστάμενο του Τμήματος Ασφάλισης Μισθωτών Ιδιωτικού Τομέα του ιδίου Υπουργείου.

-Τσιώλη Βασιλική, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Ρυθμίσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με αναπληρώτρια την Μιχαηλίδου Δέσποινα, Προϊσταμένη του Τμήματος Ατομικής Σύμβασης Εργασίας του ιδίου Υπουργείου.

-Κουτσιμπού Ευαγγελία, Προϊσταμένη του Τμήματος Ασφάλισης μη-Μισθωτών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

-Ράπτη Ελένη, Προϊσταμένη του Τμήματος Εισφορών Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

-Καραμπλιάνη Ανδριάνα, υπάλληλο του Τμήματος Ασφάλισης Μισθωτών Ιδιωτικού Τομέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

-Τζίφα Παναγιώτα, εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών με αναπληρωτή τον Λιάπη Δημήτρη, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.

-Καραγιάννη Θεόδωρο, εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αναπληρώτρια την Πυργαντή Μαρία, εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου.

-Παπαχρήστου Δημήτριος, εκπρόσωπο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης με αναπληρωτή τον Κατσιμπούρη Νικόλαο, εκπρόσωπο του ίδιου Φορέα.

-Παπαγιάννης Δημήτριος, εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με αναπληρωτή τον Μπάρλα Ιωάννη, εκπρόσωπο της ίδια Αρχής.

-Μπρούμου Αλεξάνδρα, Ειδική Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, με αναπληρωτή τον Θεοδωρά Ευάγγελο, Ειδικό Επιθεωρητή του ιδίου Σώματος.

-Λυμπεροπούλου Χρυσούλα, συνεργάτιδα της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με αναπληρωτή τον Βρεττό Κωνσταντίνο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

-Νιφορόπουλο Κωνσταντίνο, Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή με αναπληρωτή τον Παπαδημητρίου Γεώργιο, Λογιστή Φοροτέχνη.

Χρέη αναπληρωτή Προέδρου, σε περίπτωση κωλύματος του τελευταίου, εκτελεί ο κ. Αγραπιδάς Κωνσταντίνος.

Γραμματέας της ομάδας ορίζεται ο Παπαδόπουλος Ιωάννης υπάλληλος της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με αναπληρώτρια την Καραμπλιάνη Ανδριάνα, υπάλληλο του ιδίου Υπουργείου.

Κατηγορία Γενικά

Κατά 13 εκατομμύρια ευρώ αυξάνεται το συνολικό ποσό που θα διατεθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους δικαιούχους για την εξισωτική αποζημίωση των αγροτών με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

Μετά την απόφαση του κ. Βορίδη, το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους ανέρχεται στα 253 εκατομμύρια ευρώ και θα κατευθυνθεί στο μέτρο 13 για την ενίσχυση ορεινών, μειονεκτικών και περιοχών με ειδικά φυσικά μειονεκτήματα.
Με τη συγκεκριμένη απόφαση του υπουργού διασφαλίζεται η πληρωμή του συνόλου των δικαιούχων σε ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδας.

Η αύξηση επήλθε με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε ο γενικός γραμματέας αγροτικής πολιτικής και διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας.

); background-size: 25px 7px; background-position: left center; background-repeat: no-repeat;">powered by Rubicon Project

Η μεγαλύτερη αύξηση προϋπολογισμού παρατηρείται στο υπομέτρο που αφορά την αντισταθμιστική ενίσχυση σε ορεινές περιοχές (υπομέτρο 13.1), ο οποίος πλέον ανέρχεται στα 170.300.000 ευρώ, έναντι 150 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος.

Για το μέτρο που αφορά την αντισταθμιστική ενίσχυση σε άλλες περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικά φυσικά μειονεκτήματα (υπομέτρο 13.2) ο προϋπολογισμός από τα 80 εκατ. ευρώ, ορίζεται πλέον σε 72.400.000 ευρώ.Τέλος, στα 10.300.000 ευρώ ανέρχεται πλέον ο προϋπολογισμός για το υπομέτρο που αφορά τη χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα, έναντι 10 εκατ. ευρώ που ήταν προηγουμένως.

Κατηγορία Αγροτικά

Στα πλαίσια εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, "Ενδυναμώνουμε τους γονείς, ενθαρρύνουμε το θηλασμό" οι Μαίες του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν συνάντηση με ομάδα γυναικών στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας και συζήτησαν για το θηλασμό . Ο ρόλος των γιαγιάδων είναι σημαντικός γιατί υποστηρίζουν ,ενθαρρύνουν και πολλές φορές βοηθούν στη λειτουργία της νέας οικογένειας.

Κατηγορία Υγεία

Από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε το πρωί την πόλη της Αλεξάνδρειας πλημμύρισαν δρόμοι, αυλές αλλά και σχολεία με αποτέλεσμα να κλείσουν οι σχολικές μονάδες στις δημοτικές κοινότητες Αλεξάνδρειας, Μελίκης και στην Τοπική Κοινότητα Κορυφής.

Πιο συγκεκριμένα στο 3ο δημοτικό σχολείο της Αλεξάνδρειας ¨άνοιξε¨ όχι ο ουρανός αλλά η οροφή η οποία μετατράπηκε σε καταρράκτη και πλημμύρισε το χώρο αφού το πρόβλημα στη στέγη του σχολείου είναι μεγάλο όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

Πρέπει να δοθεί άμεσα μια λύση καθώς ελλοχεύουν μεγάλοι κίνδυνοι και λόγω του ηλεκτρολογικού υλικού που υπάρχει στην οροφή του κτιρίου.

Το πρόβλημα στις σκεπές των σχολείων είναι ένα πάγιο θέμα που απασχολεί τις σχολικές μονάδες και καλό είναι να ελεγχθεί και να αποκατασταθεί σε συνεργασία του Δήμου, των Διευθυντών των μονάδων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 20/11/2019

 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
ΜΠΙΝΤΙΚΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ Βετσοπούλου 92 23330 26857
 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
14:30-21:00 ΛΕΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑΣ 21 (κοντά στο ΙΚΑ) 23310-74374
 
14:30-21:00 ΜΑΣΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18 23310-23132
 
19:00-21:00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΠΙΕΡΙΩΝ 7 (απέναντι από βενζινάδικο Γαλάνη) 23310-73324
 
21:00-08:00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΠΙΕΡΙΩΝ 7 (απέναντι από βενζινάδικο Γαλάνη) 23310-73324
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πουτούρη Δέσποινα 2332022831 Πλ. Διοικητηρίου 4

Κατηγορία Φαρμακεία

Την τέταρτη διαδοχική νίκη τους πέτυχαν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα Κ16 της Ημαθίας απέναντι στην αντίστοιχη της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας στο γήπεδο του Νησελίου. Οι περσινοί πρωταθλητές Ημαθίας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατάφεραν με σωστές συνεργασίες να φτάσουν στο 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τους Χατζόπουλο και Μαντζής (2 γκολ). Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί παίχτες του Κυριάκου Καρασαββίδη συνεχίζοντας να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους διεύρυναν το σκορ φθάνοντας στο 8-0 με σκόρερ τους Ζησόπουλο (2 γκολ), Μαντζή, Κυνηγόπουλο και Ρουστέμη. Η Α.Ε. Ποντίων μείωσε σε 8-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Επόμενο παιχνίδι για τους Τηλέμαχους είναι εκτός έδρας με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας το Σάββατο στις 23-11.

Συνθέσεις ομάδων

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χρυσοπουλίδης, Γεωργακάκης (50’ Τραϊανόπουλος), Ρουστέμη, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαντζής, Νικολόπουλος, Μουταφίδης, Κυνηγόπουλος, Παπαδόπουλος (60’ Ντόντης), Ζησόπουλος.  

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Παναγιωτούλας, Γεγιτσίδης, Βαφειάδης, Ακριβόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Σαμαράς, Κουτσαντάς, Χονδροματίδης, Νούλης, Μωυσίδης, Γιαννακίδης.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας