alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας στις 23 Νοεμβρίου 2019 στο υπέρλαμπρο και κατάμεστο

Κακοκαιρία προβλέπεται από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά, η οποία κατά τη διάρκεια της Δευτέρας θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα.

Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι. Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

Την Κυριακή

Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και πιθανώς από τη νύχτα τη Θεσσαλία.

Τη Δευτέρα

Μέχρι τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς την Ήπειρο. Μέχρι το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, μέχρι αργά το απόγευμα τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και έως τις βραδινές ώρες τη Μακεδονία (κυρίως τη δυτική και την κεντρική). Σταδιακά από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη

Τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι τα Δωδεκάνησα. Από τις μεσημβρινές ώρες την Κρήτη, πιθανώς τις Κυκλάδες και βαθμιαία από το απογεύμα εκ νέου τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή στα δυτικά και τη Δευτέρα στο Αιγαίο. Πιθανώς στο Ιόνιο έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής να φτάσουν πρόσκαιρα τα 10 μποφόρ.

Κατηγορία Γενικά

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η 12η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας με το αήττητο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να σπάει στη Νάουσα από την Αγία Μαρίνα με σκορ 1-0 δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία:

Α’ ΕΠΣΗ - 12η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακροχώρι – Χαρίεσσα 0-0
Παλαιοχώρι – Αχιλλέας Ν. 0-2
Πλατύ – Κοπανός 4-3
ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Ν. 1-3
Ροδοχώρι – Μελίκη 1-0
Τριπόταμος – Κουλούρα 2-4
Αγ. Μαρίνα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-0
Νάουσα - Σταυρός 3-1

Βαθμολογία

1 ΠΑΟΚ Αλεξ 33
2 Ροδοχώρι 31
3 Νάουσα 30
4 Αγρ.Αστ.Πλατέος 27
5 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 26
6 Αχιλλέας Νάουσας 22
7 Κοπανός 17
8 Χαρίεσσα 16
9 Θύελλα Σταυρού 14
10 Φίλιππος Μελίκης 12
11 Μακροχώρι 12
12 Αστέρας Τριποτάμου 11
13 Κουλούρα 10
14 Άρης Παλαιοχωρίου 10
15 Ολυμπιακός Νάουσας 4
16 ΑΕΠ Βέροιας 3

 

Κατηγορία Αθλητικά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες (22 Νοεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 28 και 15 ετών, διότι αφαίρεσαν από κοινού με την χρήση τσεκουριού καλώδια χαλκού μήκους 10 μέτρων από τους πυλώνες φωτισμού του Δημοτικού Γηπέδου Κορυφής, ενώ προκάλεσαν και φθορές στους πίνακες ηλεκτροδοσίας. Κατασχέθηκαν το τσεκούρι, τα καλώδια χαλκού, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών

Κατηγορία Αστυνομικά

- Η τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ίσως ένα από τα μοναδικά κρίσιμα πεδία σύγκρουσης μεταξύ θεσμών πολιτικής αντιπροσώπευσης και θεσμών άμεσης και απ ευθείας πολιτικής συμμετοχής.

ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ. Ελληνικά)
Προβολές:    Σάββατο 23/11 – Κυριακή 24/11  στις  17.15
 

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 23/11/2019

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας