alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλος νικητής ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με σκορ 1-0 με την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής για την 13η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας στο δημοτικό γήπεδο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γ. Κίτσα. Ο ΠΑΟΚ πίεζε ψηλά και στο 13’ ήρθε το γκολ με τον Πέτκο με ωραίο σουτ, αφού μόλις είχε μπει στο γήπεδο μετά από αναγκαστική αλλαγή. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου και το Ροδοχώρι να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με μόνη καλή ευκαιρία του Γ. Κίτσα στο 26’ να χάνει τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι ασπρόμαυροι προχώρησαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή.

Στην επανάληψη το Ροδοχώρι δημιούργησε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 46’ με τον Μισιρλίδη. Η απάντησε ήρθε λίγα λεπτά αργότερα από τους γηπεδούχους με τον Ζωγράφο να στέλνει την μπάλα έξω μετά από τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στην ευκαιρία του αγώνα. Μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ με εκτέλεση φάουλ του Γ. Κίτσα με τον Ιωακειμίδη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 62’ παραλίγο ο Κούκλας Β. να αυξήσει το σκορ με έξυπνο τακουνάκι από κοντινή απόσταση. Μια καλής στιγμή για τους φιλοξενουμένους ήρθε στο 64 με εκτέλεση φάουλ που έβγαλε δύσκολα το τέρμα του ΠΑΟΚ σε κόρνερ. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου άρχισε να πιέζει πιο ψηλά και βρίσκει εύκολα δρόμους προς την εστία έτσι και στο 84΄ πέτυχε γκολ με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε, γιατί ο παίκτης που έβαλε το γκολ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για τον ΓΑΣ στο 87’ με εντυπωσιακή επέμβαση του Κατραμά.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Κατραμάς, Λαδάς, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Κούκλας Αρ., Χαρισούδης, Κίτσας Ν. Κούκλας Β., Πετράι, Κίτσας Γ, Ζωγράφος (αλλαγές: Πέτκος, Βεζυργιαννόπουλος)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου: Ιωακειμίδης. Παπαδόπουλος Μ., Σάκαλης, Τσαγγέρας, Σεραεϊς, Ρίσσου, Κοτζαχρήστος, Μισιρλίδης, Νίκου, Ουεαινγατόν, Μπρέγκου.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο ΦΑΣ Νάουσα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 13ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κατηγορία Αθλητικά

Μαθητές και εκπαιδευτικούς του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος σε κλίμα συγκίνησης αφού οι καθηγητές ήταν παλιοί συμμαθητές του υφυπουργού.

Στα πλαίσια εκπαιδευτικής τριήμερης εκδρομής η Β΄ τάξη του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας βρίσκεται στην Αθήνα και το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019 αφού επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, και το Μουσείο της, μετέβησαν στην Βουλή όπου τους περίμενε ο κ. Βεσυρόπουλος για να τους ξεναγήσει στο κτίριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο υφυπουργός φοίτησε στο 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας για αυτό τον λόγο, δεν έκρυψε την συγκίνηση του όταν έφτασαν οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους.

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 17:03

Καιρός: Ψυχρή εισβολή την Κυριακή

Ψυχρές και ξηρές αέριες μάζες από τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη φτάνουν αύριο Κυριακή (01/12), στην Ελλάδα.

Ψυχρές και ξηρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης επηρεάζουν τον καιρό της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης σήμερα Σάββατο και κινούνται γρήγορα ανατολικά-νοτιοανατολικά.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένουμε να περάσουν τα βόρεια σύνορα της χώρας οδηγώντας

τη θερμοκρασία σε πτώση έως και 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με σήμερα, όπου θα σημειωθούν και τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μια νέα πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη 04/12, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Για αύριο Κυριακή, προβλέπονται τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη,

τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός '

με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.

Τοπικός παγετός νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία (εκτός της Χαλκιδικής) γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και έως τις πρωινές ώρες σποραδικούς όμβρους. Aπό το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωί σποραδικούς όμβρους. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και έως το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και έως το πρωί στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου σποραδικούς όμβρους. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Αρχικά στα βόρεια και έως το μεσημέρι στα υπόλοιπα τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κατηγορία Γενικά

Ο Χρύσανθος που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια και πιο συγκεκριμένα στην Μ. Αλεξάνδρου 44, σας δίνει λύσεις για όλες τις πόρτες ασφαλείας, ανοίγει

Κατηγορία Επιχειρείν

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 30/11/2019

 
Κατηγορία Φαρμακεία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας