alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Λυκείου του Λυκείου Πλατέος - Κορυφής το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο

υπέρλαμπρο και κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον το οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες πλημμύρισαν από χαρά, χαμόγελο,εκπλήξεις, και συγκίνηση.

«Άγιος Βασίλης έρχεται , Γενάρης ξημερώνει...» Μία όμορφη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά , για τον καλαντισμό του Δωδεκαημέρου από τον Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρού και τον

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ παρουσίασαν την υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση "Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" στο δημοτικό θέατρο Πλατέος, σε σενάριο- σκηνοθεσία της Εσερμπόγλου Κορίνας.

Μια μαγευτική παράσταση όπου τα μικρά και ορφανά κορίτσια ενός ιδρύματος, με μια κακιά διευθύντρια, έναν αφηρημένο διευθυντή και μια τρελή μαγείρισσα είδαν σε μια νύχτα τη ζωή τους να αλλάζει με μαγικό τρόπο ,αφού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους τα πνεύματα των Χριστουγέννων.

Μια ακόμη υπέροχη παράσταση από την Κορίνα Εσερμπόγλου και τους μικρούς της καλλιτέχνες που μάγεψε το κοινό και μας υπενθύμισε πως τα θαυμάτα συμβαίνουν αρκεί να έχετε πίστη, και ιδιαίτερα στον ίδιο σας τον εαυτό.

Το κοινό γέλασε με την ψυχή του με τις καυστικές ατάκες των μικρών ηθοποιών και καταχειροκρότησαν την παράσταση.

Σενάριο- σκηνοθεσία της Εσερμπόγλου Κορίνας.

Μουσική επιμέλεια: Κουτσαμπασόπουλος Θωμάς 

Φωνητικά- Τραγούδι: Βάσια Κλεάνθη.

 

Κυκλοφόρησε και φέτος το Ημερολόγιο 2020 του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειδίου «Ο Φίλιππος» και είναι υπέροχο!

Είναι εύχρηστο, πρακτικό, όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα μίας πολύ προσεγμένης δουλειάς. Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο σε ένα ταξίδι αναμνήσεων της δραστήριας χρονιάς που διανύσαν, με φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου, που άφησαν κι αυτές το στίγμα τους στην ιστορία του.

Μια έκδοση γεμάτη αγάπη, γεμάτη αναμνήσεις, μια έκδοση που αποτελεί ένα ντοκουμέντο του σήμερα και προστίθενται στα πολύ σημαντικά στοιχεία του συλλόγου για το αύριο. Στοιχεία που αποτυπώνονται στο χαρτί μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου έτσι και το φετινό ημερολόγιο όπως όλες οι άλλες εκδόσεις έως σήμερα, μένουν και για να θυμίσουν τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν τα μέλη του συλλόγου και να γίνει το έναυσμα για το καινούργιο που έρχεται.

Για αυτό δεν πρέπει να το χάσετε.

Γραφιστική επιμέλεια: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαμόγελο.

1AAAΚΛΕΙΔΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΕΛΙΚΟ 2020

Στην εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπών σε περιοχές της Ημαθίας προχώρησε η Αστυνομία.
Κατηγορία Αστυνομικά

Ανεπανάληπτες γιορτινές στιγμές, με την Ελένη Φουρέιρα, τη Γιορτή Σοκολάτας, τους Ζαχαροπλάστες της Βέροιας και χιλιάδες πολίτες

Σε ένα μαραθώνιο γεύσεων και ζωντανής μουσικής σας προσκαλεί στη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ στην Αλεξάνδρεια!

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ θα λειτουργήσει:

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 από το μεσημέρι

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 από το μεσημέρι

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 από το μεσημέρι

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 από το μεσημέρι

Ανήμερα των Χριστουγέννων Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 και παραμονή της Πρωτοχρονιάς Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Κτήμα ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ θα απολαύσετε ζωντανή μουσική με τους Γεωργία Θεοδώρου, Δημήτρη Μπενίσκο και Βασίλη Δούκα.

Τιμή εισόδου: 25 ευρώ με φαγητό και απεριόριστο ποτό!

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλέφωνο: 2333024064 – 6972826607

prasinos1

Κατηγορία Επιχειρείν

Ένας φούρνος νέας γενιάς που έκανε από την αρχή αισθητή την παρουσία του, στην πόλη της Αλεξάνδρειας και έγινε καθημερινό σημείο συνάντησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Κατηγορία Επιχειρείν

Μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά χάρισαν στη Νάουσα το βράδυ της Παρασκευής (20/12/2019) οι  αδερφοί Τσαχουρίδη μετην μουσική παράσταση «Ψυχή & Σώμα», που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καρατάσου, με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας