alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Η ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ημαθία, θα αποχαιρετήσει αύριο Δευτέρα (18/2) τον Χρήστο Πετρίδη.

Ο 17χρονος παίκτης της ΑΕ Χαρίεσσας δεν είναι πια ανάμεσα μας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει...

αύριο Δευτέρα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, συγγενείς, φίλοι,

συμπαίκτες και πληθώρα κόσμου θα του πει το τελευταίο αντίο.

Κατηγορία Αθλητικά

- Μέσα στη χαρά του ο καλός λύκος επειδή άρχισαν μαζί με το Τριώδιο και οι δημοτικοί τζερτζελέδες, που λέι και η θεια Ρήνα στην Αγκαθιά.


- Αυτή τη φορά την τιμητική τους είχε ο Δήμαρχος Παναγιώτης. Αφού είδε και απόειδε ότι το Πάνος δεν του πάει, όπως δεν πήγε και στον υπουργό Πάνο, ξαναγύρισε με υπογραφή παρακαλώ, στο Παναγιώτης.


- Ναι έτσι υπέγραψε την αιχμηρή –χα,χα,χα – απάντηση του στον βουλευτή Μιχάλη.


- Τι πλακίτσες και τι αστειάκια δεν είδε ο πάσα ένας στο βουλωμένο γράμμα του Παναγιώτη απαντώντας στα όσα του φόρτωσε στη δική του ομιλία εκεί στο ¨Αρχοντικό¨ ο βουλευτής Μιχάλης.


- Το πιο νόστιμο, σαν νηστίσιμη ταχινόσουπα, ήταν εκείνο το υποκοριστικό ¨φέρελπις¨.


- Τι θα πει φέρελπις, ρε Πάνο; Καινούρια μεταγραφή που έκανε ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ είναι ο γητευτής Μιχάλης;


- Aμ , εκείνο το ¨επιλήψιμα¨ που κολάει ρε φίλε Παναγιώτη. Για πες εκεί τους δικούς σου να σοβαρευτούν λίγο και να μην σε βάζουν να υπογράφεις ανοησίες γιατί η εμπιστοσύνη δεν ¨διαβρώνεται¨ φίλε,άσχετε και ακριβοπληρωμένε συγγραφέα αφού μάλλον κάτι άλλο παθαίνει, και αυτό το άλλο , το ξέρουν καλύτερα οι δημότες για το λάθος τους να εμπιστευθούν λάθος άνθρωπο και μάλιστα για μια τρανή πενταετία.


- Πάντως Παναγιώτη ένα τρανό δίκιο όταν λες ότι ο ¨φέρελπις¨ προσπάθησε να περάσει μια πρόταση τάχα καινούρια, γιατί η αλήθεια ότι είναι παλιά και από τους παλαίμαχους της πιάτσας είναι κάτι περισσότερο από σωστή.


- Το συμπέρασμα στ΄ αλήθεια είναι, ότι μια πενταετία ο δήμος Παναγιώτη γύρισε προς τα πίσω ολοταχώς και μάλιστα αυτό το λένε καμιά δεκαριά δικοί σου, ως πρώην δικοί σου, που μάλλον κάτι παραπάνω από τους απέξω θα ξέρουν. Τι και οι δέκα έχουν άδικο;


- Όπως ξέρουν Παναγιώτη μου στην ανέξοδη κριτική δεν απαντάμε με πολυέξοδες ανακοινώσεις που αράδιαζαν μια σειρά από επιτεύγματα μπούρδες που άλλοι οργανισμοί τα φτιάχνουν όταν λειτουργούν μόνοι τους οι υπάλληλοι, και χωρίς τρανό αφεντικό.


- Ρε παιδιά τι γίνεται εκείνος ο μπαρμπα- Σαμ, θα απλώσει τα ρέτνα στον Αργύρη ή θα τον έχει πισθάγκωνα δεμένο χωρίς να τον αφήνει να κάνει ούτε κιχ;


- Aμαρτία πράμα νέο παιδί γεμάτο όρεξη και να κινείται μόνον με χαλινάρια. Εκτός πάλι και αν φοβήθηκε τα μαφέσια που είχαν οι μανιάδες που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο τότε στην ελπιδοφόρα πρώτη και τελευταία συνάντηση που είχαν μπαρμπα Σάκης και Αργύρης με τα παπούδια.


- Για να μην φάμε όμως το δίκιο του βουλευτή Μιχάλη, πρέπει να ξαναπούμε ότι η προσέλευση ήταν αρχοντικιά αλλά ο τρόπος του κυρ Μιχάλη ήταν πράγματι για κλάματα.


- Και πάμε τώρα στον μουλωχτό τον Κώστα.


- Ρε συ αυτός μέχρι και τον σεβασμιώτατο έκανε ¨καμπούλι¨ που λέμε στα χωριάτικα εδώ στην Αγκαθιά. Σε μετάφραση στα απλοελληνικά αυτό σημαίνει ότι τον γοήτευσε κυρίως με τα όσα είπε και προπάντος με όσα δεν ζήτησε.


- Τι δεν ζήτησε;


- Mα ψηφοθηρικές αναγούλες και ο δέσποτας το εκτίμησε αυτό δεόντως.


- Ο Κώστας όπως λέει και στο δελτίο τύπου, για τη συνεργασία θεσμών και φορέων κυρίως στα πλαίσια της κοινωνικής κρίσης, μα και στις αναπλάσεις- αναστηλώσεις ναών των περασμένων αιώνων που είναι υπό κατάρευση, αναφέρθηκε.


- Άλατις ο Κωστής και πώς να μην κερδίσει τότε τον προκαθήμενο της Βεροίας, Καμπανίας και Νιάουστας.


- Συμπέρασμα Μιχάλης και Πάνος σκοτώνονται και καλά κάνουνγιατί αλλιώς εκλογές δεν μυρίζουν. Ο μπαρμπα Σάκης λουφάζει και ο μουλωχτός παίρνει σβάρνα θεσμούς και φορείς.


- Ακόμα και εγώ ο πισοδρομικός Αγκαθιώτης κάτι άρχισα να μυρίζομαι.


- Σωστά;


- Nαι, και σωστά και δίκαια με πολυέξοδες ανακοινώσεις για ανέξοδες κριτικές ωγια όσα γίνονται σε έναν εργώδη δηλαδή δουλευταρά δήμο ακόμα και αν δεν έχει δήμαρχο.


- Αυτά τα πολλά ψέματα σήμερα γιατί τώρα που θα ανοίξει και το Τριώδιο μόνον μεταμφιεσμένες αλήθειες θα σας έχουμε.

Το event Μέρα με τα Χρώματα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17.2.2019 από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

MMTX, snowparty , snowboard , εκπλήξεις και πλειάδα από δρώμενα γέμισαν χαρά και χαμόγελα όσους παραβρέθηκαν, μικρούς και μεγάλους.
Στη φύλαξη η πανταχού παρών Σ.Ε. ΔΙΑΣ Security και η γλυκύτατη αλλά και απόλυτη επαγγελματίας Έφη Μπαντή.

 

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8.15 το πρωί λίγο πριν τα ΣΕΑ Πλατάνου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη

Κατηγορία Αστυνομικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας