alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2020 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειδίου σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Λουτρού στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Οι δύο σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί συνδιοργάνωσαν τους ετήσιους χορούς τους για δεύτερη φορά με κέφι και πολύ χορό καθώς η πίστα δεν άδειαζε ποτέ και οι καλεσμένοι διασκέδασαν υπό τον ήχο των «Χάλκινων Ηχοχρωμάτων».

Την εκδήλωση άνοιξαν τα μικρά τμήματα των συλλόγων που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς καθώς και το τμήμα zumba του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρού υπό τις οδηγίες της Πάττυς Παράσχου.

 

 

Η επιχείρηση The Silver needle με έδρα της την Αλεξάνδρεια επί της οδού M. Aλεξάνδρου 29 αποτελεί μία από τις πιο in επιλογές αγορών για το ντύσιμο της κομψής γυναίκας.

Κατηγορία Επιχειρείν

Το Sweet Home στην Αλεξάνδρεια είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί, στην οδό Δ. Βετσόπουλου 114 στο κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά βγαλμένα από παραμύθι αλλά ταυτόχρονα χρηστικά και με ιδιαίτερο design για το σπίτι σας.

Η διακόσμηση βοηθά στην δημιουργία ενός χώρου που εκφράζει την προσωπικότητα μας και ικανοποιεί τις ανάγκες μας λειτουργώντας θετικά στην διάθεση μας. Αυτός είναι ο κύριος στόχος του καταστήματος, να γίνει ένας φάρος έμπνευσης ώστε να διακοσμήσετε τον κάθε σας χώρο έτσι ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Διακριτικά ή στο κέντρο της προσοχής, τα αντικείμενα που θα διακοσμήσουν φωτιστικά ένα χώρο, πρέπει να συμπληρώνουν και να αναδεικνύουν την αισθητική του, τέτοια προϊόντα θα βρείτε στο κατάστημα Sweet Ηome που θα προσθέσουν ένα ιδιαίτερο οπτικό στοιχείο στο χώρο σας, ένα αντικείμενο τέχνης που θα απολαμβάνετε καθημερινά.

Η ιδιοκτήτρια, Αλίκη Σταμπουλή, μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στην διακόσμηση και στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, και ξέρει ότι κάθε αντικείμενο, πέρα από την αισθητική του αξία και την ιδιαίτερη θέση που κατέχει στον χώρο, πρέπει να συνδυάζει και τον χρηστικό του ρόλο.

Έτσι λοιπόν, έχει δημιουργήσει την σειρά «χρηστικά αντικείμενα» με γνώμονα αυτές τις δύο αξίες: την αισθητική και την χρηστική.

Έτσι η επιχείρηση πρωτοτυπεί στις ιδέες διακόσμησης ακόμη και με καθημερινά αντικείμενα, που σας δίνουν τη χαρά της δημιουργίας αλλά και το "κάτι ξεχωριστό" που θα σας εκφράζει και ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται εντός του καταστήματος και προκαλούμε να το επισκεφτείτε μόνοι σας για να γνωρίσετε έναν κόσμο, αισθητικής τελειότητας, απαράμιλλου design, μοναδικής ποιότητας ευρεία γκάμα προϊόντων για το σπίτι, την διακόσμηση, τον χώρο ζωής και δραστηριότητας του ανθρώπου.

Η τόσο υψηλή ποιότητα των προϊόντων, προβάλλει μια ατέλειωτη σειρά από υπέροχους συνδυασμούς σχημάτων και χρωμάτων που τα χαρακτηρίζει και υπενθυμίζει τη μεγαλοφυή απλότητα της τελικής τους φόρμας.

Χρηστικά η διακοσμητικά, σε φόρμες απλές ή πιο σύνθετες, κάθε ένα τους διαφορετικό, μοναδικό, όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας να σας προσφέρουν δημιουργίες που θα κοσμήσουν κάθε χώρο με ξεχωριστό τρόπο.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας δωροεπιταγές του Sweet Home κι αφήστε τους να επιλέξουν.

Sweet Home

Σταμπουλή Αλίκη

Δ.Βετσoπούλου 114 - Αλεξάνδρεια

Τηλ. 2333022639

Κατηγορία Επιχειρείν

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η 20η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Ημαθίας χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αφού  οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία:

Α' ΕΠΣΗ - 20η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νάουσα – Χαρίεσσα 2-0
Σταυρός - Αγ. Μαρίνα 0-2
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Τριπόταμος 5-1
Κουλούρα – Ροδοχώρι 0-1
Μελίκη - ΑΕΠ Βέροιας 2-1
Ολυμπιακός Ν. – Πλατύ 0-2
Κοπανός – Παλαιοχώρι 2-1
Μακροχώρι - Αχιλλέας Ν. 2-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΕΠΣΗ

Team
PlayedPoints
1 Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. 20 54
2 Νάουσα 20 49
3 Ροδοχώρι 20 48
4 Αγ. Μαρίνα 20 45
5 Πλατύ 20 42
6 Αχιλλέας Ν. 20 31
7 Μακροχώρι 20 28
8 Κοπανός 20 28
9 Σταυρός 20 23
10 Μελίκη 20 22
11 Χαρίεσσα 20 22
12 Παλαιοχώρι 20 20
13 Κουλούρα 20 18
14 Τριπόταμος 20 13
15 Α.Ε.Π. Βέροιας 20 6
16 Ολυμπιακός Ν. 20 5

 

Κατηγορία Αθλητικά

Ένα πορτοφόλι που περιείχε 450 ευρώ περίπου, τραπεζικές κάρτες και άλλα σημαντικά έγγραφα βρήκαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, δύο 16χρονα παιδιά, μία κοπέλα και ένα αγόρι, έξω από το 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, στην περιοχή του Προμηθέα.

Όπως αναφέρει το InVeria.gr, τα δύο παιδιά μόλις εντόπισαν το πορτοφόλι, χωρίς δεύτερη σκέψη, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και παρέδωσαν το πορτοφόλι, η οποία ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού ευχαρίστησε τα παιδιά και τα αντάμειψε γενναιόδωρα. 

Πρόκειται για μία αξιέπαινη πράξη από δύο μαθητές 16 ετών, η οποία τιμά τόσο τους ίδιους, όσο και τους γονείς τους για την ανατροφή που τους έδωσαν και τους δασκάλους τους για την Παιδεία που τους προσέφεραν. Μια πράξη που θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Κατηγορία Αστυνομικά

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 10:00π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Πλατέος σε μια φιλαναγνωστική δράση στο πλαίσιο λειτουργίας της σχολικής βιβλιοθήκης.
Η συγγραφέας Σταυρούλα Παγώνα θα συζητήσει με δασκάλους, μαθητές, γονείς για τη σχέση με το παιδικό βιβλίο, θα διαβάσει σκέψεις κι επιθυμίες των προσώπων που ζουν στα βιβλία της και θα ζεστάνει με το χαμόγελό της την παρουσίαση από τους μαθητές/τριες των τάξεων Α΄ Β΄ Γ΄ Δ΄ των περιπετειών της Βούλας στο κόκκινο βιβλίο, μια θεατρική απόδοση/διασκευή ενός εμπνευσμένου βιβλίου για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Σας περιμένουμε! Συντροφιά με μια συγγραφέα που αγγίζει ό,τι ευαίσθητο κρύβεται στις άκρες των ματιών.

Την προετοιμασία της εκδήλωσης επιμελήθηκαν σε συνεργασία οι δασκάλες:
Μελπομένη Ντογραματζή (Α΄) Αγορίτσα Μαμούρη (Β΄) Στεφανία Αρζόγλου (Γ΄) Δέσποινα Βροχίδου (Δ΄)

Κατηγορία Εκπαίδευση

Συνελήφθη χθες (24 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 6 γραμμαρίων, 24 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.

Κατηγορία Αστυνομικά

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες με την παρών επιστολή στα Μ.Μ.Ε που αποστέλλουμε θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του εργοστάσιου Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς και της βεβήλωσης υλικών που γίνετε μέσα σε αυτό ,με την υπογραφή του Υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη αφού αθέτησε την υπόσχεση του ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει.
Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες αυτή τη στιγμή διανύουμε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της Ημαθίας αφού ΧΑΡΙΣΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τον ιδρώτα των αγροτών και εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων που αρμόζει για την ανάπτυξη της Ημαθίας, να αφήσουμε όλοι της πολιτικές-κομματικές ταυτότητες και να αγωνιστούμε για την επαναλειτουργία της βιομηχανίας.
Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στους αγρότες και εργαζόμενους στον αγώνα που κάνουμε ,φτάνει ποια το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ,ήμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας ,ήμαστε συνυπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Ημαθίας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με εκτίμηση για τo Δ.Σ.
-ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αναλυτικά, όλα τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής ημέρας
Κατηγορία Αθλητικά

Τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα:
Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 14:30 θα υπάρχει διακοπή στα χωριά Καψοχώρι, Βρυσάκι, Νησί, Παλαιό Σκυλίτσι, και τα γύρω αρδευτικά, βουστάσια και φωτοβολταϊκά.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 από τις 8 μέχρι και τις 9:30 το πρωί στο θερμοκήπιο στην περιοχή από Παλαιόχωρα προς Κυδωνιά από τις 9:30 μέχρι και τις 11:00 το πρωί στο Πλατύ,

στην περιοχή κοντά στο Δημοτικό Στάδιο από τις 12:30 μέχρι και τις 2:30 μετά το μεσημέρι σε όλο το Λιανοβέργι και σε τμήμα του Παλαιοχωρίου
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 από τις 8 μέχρι και τις 10 το πρωί στο Γεράκι Μελίκης, στο τμήμα του προς το ποτάμι.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας