alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Τα μέτρα περιορισμού για τη διασπορά του κοροναϊού που βρίσκονται σε ισχύ επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Μιλώντας κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε ύστατη έκκληση στους πολίτες να διατηρήσουν κατά τη διάρκεια των εορτών όσο πιο περιορισμένα τον κύκλο τους.

 

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε τι ισχύει τις ημέρες αυτές, τονίζοντας πως «όπως περάσαμε διαφορετικό Πάσχα, έτσι και τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά».


Τα μέτρα που ισχύουν

Ο ίδιος σημείωσε πως επιτρέπεται να γιορτάσουν μαζί αυστηρά δύο οικογένειες έως 9 άτομα.

 

Παράλληλα, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει όπως σήμερα, από τις 22:00 με 05:00 το πρωί. Μάλιστα, τόνισε πως εξαίρεση στο τι συμβαίνει μέχρι τώρα θα υπάρχει μόνο στο εύρος των ελέγχων που θα γίνονται σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα και τις περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο.

 

«Η Ελληνική Αστυνομία και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα είναι παντού και ιδιαίτερα κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δηλαδή 10 το βράδυ με 5 το πρωί» σημείωσε.

 

Δεν πάμε σε ρεβεγιόν

 

«Τα παιδιά φέτος δεν θα μπορέσουν να βγουν τα κάλαντα, καθώς δεν προβλέπεται τέτοια μετακίνηση μέσα στις γιορτές» είπε και πρόσθεσε: «Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην διακινδυνεύσουμε μετά τις γιορτές να βρεθούμε αντιμέτωποι με μία νέα έξαρση της πανδημίας.

 

Παράλληλα, επανέλαβε ότι «δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν ούτε θα μαζευτούμε σε μεγάλες παρέες για να γιορτάσουμε, όπως τις άλλες χρονιές», ενώ επεσήμανε ότι «γύρω από το γιορτινό τραπέζι μπορούν να συγκεντρωθούν δύο οικογένειες και μέχρι 9 άτομα -οι ίδιες οικογένειες γιατί και αυτές τις μέρες πρέπει να διατηρήσουμε όσο πιο περιορισμένο γίνεται τον κύκλο μας».


Προειδοποίηση για νέα μέτρα

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αν δεν τηρηθούν τα μέτρα τα Χριστούγεννα, να υπάρξουν αυστηρότερα την Πρωτοχρονιά.

Ελέγχους σε όσους κυκλοφορούν μετά τις 10 το βράδυ

«Παραμονή των Χριστουγέννων όποιος κυκλοφορεί μετά τις 10 το βράδυ θα ελέγχεται από την ΕΛ.ΑΣ» τόνισε, το πρωί της Τρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Ant1.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα αλλά αυστηρή τήρηση όλων όσων έχουν αποφασιστεί. «Πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα» είπε, κάνοντας σαφές πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους.

Έτσι, όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, για τις γιορτές σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

Σχετικά με τους ελέγχους, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται έρευνα και σε τυχόν πάρτι θα γίνεται παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται μία διερευνητική έρευνα από άνδρες της ομάδας Δράσης και της ΔΙΑΣ. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι πιο έντονο όπως πάρτι που είχαμε δει παλαιότερα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, θα υπάρξει επέμβαση με εισαγγελέα και θα γίνεται η ποινική διαδικασία που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σε ερώτηση αν απαγορεύεται να γίνει συγκέντρωση σε σπίτι άνω των εννέα ατόμων, τα οποία θα έχουν όλα αρνητικά rapid tests, ο κ. Μαυροειδάκος είπε πως «σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει, απαγορεύεται πάνω από εννέα άτομα. Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν μπορεί να υπάρχουν αστυνομικοί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που μπορούν να κάνουν τέτοιους ελέγχους. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το καταλάβουμε από μόνοι μας».

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, υπέγραψε την παράταση της παραχώρησης για πέντε ακόμα χρόνια των δύο ακινήτων του Δημοσίου στη Βέροια, στα οποία πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Διοικητήριο που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.


Το έργο αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντ.Τρίτσης» καθώς και από άλλα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία. Η παραχώρηση από το Υπουργείο Οικονομικών των δύο ακινήτων ήταν αναγκαία προϋπόθεση για να χρηματοδοτηθεί το έργο.


Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη παραχώρηση είχε γίνει το 2011, αλλά η πενταετία παρήλθε χωρίς να υπάρχει πρόοδος για την κατασκευή του έργου.


Το 2016 υποβλήθηκε αίτημα για νέα πενταετή παράταση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς αυτή να δοθεί από την τότε κυβέρνηση.


Με πρωτοβουλία του κ. Βεσυρόπουλου «έτρεξαν» άμεσα όλες οι διαδικασίες, με αποτέλεσμα να υπογραφεί σήμερα η νέα πενταετής παράταση για την παραχώρηση των δύο ακινήτων στα οποία θα κατασκευαστεί το νέο Διοικητήριο.


Σε δήλωση του, ο Υφυπουργός Οικονομικών αναφέρει:


«Ανοίγει ο δρόμος για να υλοποιηθεί ένα μεγάλο και σημαντικό έργο για την Ημαθία.
Ανανεώσαμε την παραχώρηση των δύο ακινήτων προκειμένου να μπορεί να χρηματοδοτηθεί το έργο της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας που εδώ και πολλά χρόνια είναι διάσπαρτες, σε κτίρια που νοικιάζει η Περιφέρεια με το ανάλογο κόστος.
Εμείς μιλάμε με έργα και πράξεις. Κλείνουμε όλες τις παλιές πληγές που έρχονται από το παρελθόν».

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι στις 23/12/2020 ημέρα Τετάρτη θα γίνει διακοπή νερού από τις 09:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ για την αποκατάσταση βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο διανομής του Ανατολικού τμήματος της Αλεξάνδρειας, που περικλείεται από τις εξής οδούς :

 

1. 28ης Οκτωβρίου

2. Ελευθερίου Βενιζέλου

3. Καρατάσου

4. Μεγ. Αλεξάνδρου

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 853 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο - Ακόμη, καταγράφηκαν 83 θάνατοι και 491 διασωληνώσεις

 

Η ημερήσια έκθεση επιτήρησης Covid-19 του ΕΟΔΥ, αναφορικά με τα νέα κρούσματα κορονοϊού, τους θανάτους και τους διασωληνωμένους, είναι η εξής:

 

«Σήμερα ανακοινώνουμε 853 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 132430, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

5248 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 38804 (29.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

491 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 156 (31.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 78.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 823 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 83 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4340 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1754 (40.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

 

Η γεωγραφική κατανομή των 853 νέων κρουσμάτων από κορονοϊό που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ έχει ως εξής:

Αιτωλοακαρνανίας 4
Αρκαδίας 1
Αττικής 242
Αχαΐας 19
Βοιωτίας 5
Δράμας 10
Έβρου 46
Εύβοιας 5
Ζακύνθου 1
Ηλείας 2


Ημαθίας 14


Ηρακλείου 3
Θεσσαλονίκης 179
Ιωαννίνων 7
Καβάλας 18
Καλύμνου 1
Καρδίτσας 17
Καστοριάς 1
Κέρκυρας 1
Κεφαλληνίας 1
Κιλκίς 24
Κοζάνης 25
Κορινθίας 2
Λάρισας 46
Λέσβου 4
Μαγνησίας 14
Ξάνθης 18
Πέλλας 15
Πιερίας 25
Πρέβεζας 1
Ροδόπης 21
Σερρών 24
Τρικάλων 12
Φθιώτιδας 9
Χαλκιδικής 9
Χανίων 3
Χίου 3
Υπό διερεύνηση 5

Κατηγορία Υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Δριστάς Στέφανος, η Αναπληρώτρια Προισταμένη του Τμήματος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου , εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο “ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Το πρόγραμμα του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, στα πλαίσια υποστήριξης του σε κοινωνικούς φορείς προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας αξίας χιλίων ευρώ (1000€) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

 

Η προσφορά αυτή είναι πολύ σημαντική εν μέσω πανδημίας COVID 19 καθώς οι ανάγκες της δομής είναι αυξημένες.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον υπεύθυνο καταστήματος του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κο Τσογιάννη Γεώργιο, τον οποίο ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση, παρουσία της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Κας Ραφαηλίδου Ευαγγελίας.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5486/ τ.Β/12-12-2020(Αριθμ.Δ1α/Γ.Π.οικ.:80189)Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00, αναφέρεται:

α) πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων των πωλητών με πέντε (5) μέτρα απόσταση μεταξύ των πάγκων.
β) απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων

Επίσης σε όλη την Επικράτεια αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω δραστηριοτήτων:

  1. Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.82.
  2. Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.89.

Βάσει των παραπάνω, ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει τα ονόματα των πωλητών επαγγελματιών γης και θαλάσσης και πωλητών παραγωγών που έχουν το δικαίωμα πώλησης στη Λαϊκή Αγορά της Μελίκης την ΠΕΜΠΤΗ 24-12-2020 , σύμφωνα με τις θέσεις που τους έχουν παραχωρηθεί.

ΣΕΙΡΑ Α1′

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2
2 ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3
3 ΜΥΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5
4 ΟΣΤΑ ΦΑΤΜΕ ΣΑΛΗ 10
5 ΣΤΑΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1
6 ΤΣΑΦΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7
7 ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6

ΣΕΙΡΑ Α2′

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 6
2 ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 4
3 ΤΖΙΤΖΙΜΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 10
4 ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1
5 ΤΟΣΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 7
6 ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΜΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 8

ΣΕΙΡΑ Β1′

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 5
2 ΑΤΣΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2
3 ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3
5 ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 9
6 ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1

ΣΕΙΡΑ Β2′

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2
2 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΣ 1
3 ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 5

ΣΕΙΡΑ Β1′

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 5486/ τ.Β/12-12-2020(Αριθμ.Δ1α/Γ.Π.οικ.:80189)Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00, αναφέρεται:

α) πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων των πωλητών με πέντε (5) μέτρα απόσταση μεταξύ των πάγκων.
β) απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων

Επίσης σε όλη την Επικράτεια αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω δραστηριοτήτων:

  1. Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.82.
  2. Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας, με εξαίρεση τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κ.τ.λ.)/ΚΑΔ 47.89.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει τα ονόματα των πωλητών επαγγελματιών γης και θαλάσσης και πωλητών παραγωγών που έχουν το δικαίωμα πώλησης στη Λαϊκή Αγορά της Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 24-12-2020, σύμφωνα με τις θέσεις που τους έχουν παραχωρηθεί.

ΣΕΙΡΑ Α’

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4
2 ΚΗΠΟΥΡΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 8
3 ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7
4 ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6
5 ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 9
2 ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10

ΣΕΙΡΑ Β’

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2
2 ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝ/ΝΟΣ 13
3 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 1
4 ΚΟΥΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6
5 ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 8
6 ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 12
7 ΜΟΥΣΕΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 4
8 ΠΑΣΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 11
9 ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 10

ΣΕΙΡΑ Γ’

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ   4
2 ΚΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 12
3 ΚΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 6
4 ΚΡΙΒΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8
5 ΛΑΓΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ   10
6 ΠΡΟΒΑΤΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ 2

https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=300%2C137&ssl=1 300w, https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=1024%2C467&ssl=1 1024w, https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=768%2C350&ssl=1 768w, https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=600%2C274&ssl=1 600w, https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=1536%2C701&ssl=1 1536w, https://i2.wp.com/www.alexandria.gr/wp-content/uploads/2020/06/Λαϊκή-6-scaled.jpg?resize=2048%2C934&ssl=1 2048w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px" style="border-style: none; max-width: 100%; height: auto; clear: both; margin-left: auto; margin-right: auto;">

ΣΕΙΡΑ Δ’

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2

2

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 5
3 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ   4

ΣΕΙΡΑ Ε

ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ
1 ΣΙΚΟΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4
2 ΧΑΛΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΣ 2

ΣΕΙΡΑ Ζ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΒΙΣΙΤΖΑΝΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6

2

ΔΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7
3 ΛΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10
4 ΜΕΧΜΕΤΟΓΛΟΥ-ΚΑΡΑΛΗ ΦΕΖΗ ΧΑΣΑΝ 2
5 ΣΤΕΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ   8

ΣΕΙΡΑ ΑΚ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ 6

2

ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7

3

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΚΛΗΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 5

4

ΤΣΟΛΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 2

5

ΧΑΣΑΠΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ   4

ΣΕΙΡΑ ΒΚ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 6

2

ΞΗΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 4

3

ΤΣΑΦΑΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2

ΣΕΙΡΑ ΓΚ

ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6

2

ΝΤΙΝΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 4

3

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 12

4

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ   2

ΣΕΙΡΑ Γ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

Κ.ΟΝΟΜΑ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΑΡ.ΘΕΣΗΣ

1

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΘΩΜΑΣ 3

2

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 
Ανοίγει ο δρόμος για το Διοικητήριο Ημαθίας
 
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας