alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Yποδεχθείτε τα Χριστούγεννα με χαμόγελα και μοιράστε τα στους γύρω σας με την Ελπίδα ότι πολύ σύντομα όλοι θα γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά!

 

Η ομάδα του alexandriamou.gr εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα σε όλους και για τον καθένα ξεχωριστά υγεία, χαρά, τύχη και μόνο καλές ειδήσεις!

 

Και μην ξεχνάτε...η Αντικειμενική Ενημέρωση είναι δική μας υπόθεση...εδώ στο δικό σας βήμα...στo ALEXANDRIAMOU.GR

 

Καλές γιορτές!

 

Με απόλυτο σεβασμό

Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Περιποιημένη, μοντέρνα και πολλά υποσχόμενη, ξεπετάγεται μπροστά σου με το που πας να στρίψεις για Σχοινά, στο δρόμο προς Γιαννιτσά, η πιο προσεγμένη και όμορφη γωνία της Αλεξάνδρειας, που έχει το όνομα Dot...coffee και βάζει τελεία στις γευστικές σου αναζητήσεις, για να σταματήσεις να ψάχνεις, αφού στο dot έχεις όλες τις επιλογές.

 

Το Dot coffee θα παραμείνει ανοικτό καθ´όλη τη διάρκεια των εορτών και σας ευχαριστεί για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

 

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

 

Ελευθερίου Βενιζέλου 93 - Αλεξάνδρεια ( στροφή Σχοινά, στο δρόμο προς Γιαννιτσά)

τηλέφωνο : 2333 023400

Κατηγορία Επιχειρείν

#Happy_Birthday_4all_alexandreia


Κλείνουμε 1 χρόνο και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμηση από την πρώτη ημέρα λειτουργίας


Η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος μας σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος !



#4
all_choices_every_moment
#4
all_of_us
#
christmas_4ll
#
OiDromoiOdigoun4all


Ακολουθήστε μας στις σελίδες Facebook και Instagram στα link παρακάτω για να μαθαίνεται πρώτοι τα νέα μας και τις προσφορές μας


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

-----------------------------------------------

4all Team Αλεξάνδρειας

Ελευθερίου Βενιζέλου 52 , Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλ.: 23330-23330

Facebook: 4all Αλεξάνδρεια: https://www.facebook.com/4allAlexandreia
Instagram: 4all_alexandreia : https://www.instagram.com/4all_alexandreia/

www.4allstores.gr

ααα

 

IMG 0182

IMG 0203

IMG 0204

IMG 0211

IMG 0213

IMG 0227

IMG 0236

IMG 0238

IMG 0241

IMG 0245

IMG 0264

 

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με περιορισμούς για να προστατεύσουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας.


Αυτή η περιπέτεια όμως φτάνει στο τέλος της. Το εμβόλιο θα σημάνει την επιστροφή στην κανονικότητα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή μας.


Η ελπίδα είναι ζωντανή και δυνατή. Στις γιορτές γλυκαίνει η ματιά των ανθρώπων και ανοίγουν οι καρδιές και οι ψυχές τους. Αυτά τα Χριστούγεννα, είναι μια ευκαιρία να στείλουμε όλοι ένα έμπρακτο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Κανείς να μην αισθανθεί μόνος. Η γιορτή αυτή είναι γιορτή πίστης και αγάπης.
Το θαύμα της Θείας Γέννησης είναι το μήνυμα της ζωής.

 

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με Υγεία και Αγάπη!

 

Απόστολος Βεσυρόπουλος


Υφυπουργός Οικονομικών - Βουλευτής Ημαθίας

Μια επικοινωνιακού χαρακτήρα επίσκεψη στο νομό μας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χωρίς να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό για τον κόσμο της Ημαθίας, για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων υγείας, που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

 

Η κατάσταση στη χώρα μας συνεχίζει να είναι πάρα πολύ δύσκολη αφού οι κλίνες ΜΕΘ εξακολουθούν να ασφυκτιούν και μεγάλος αριθμός ασθενών να νοσηλεύεται στις κλινικές covid!

 

Η στάση της κυβέρνησης μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η επικοινωνία και η προπαγάνδα, όχι η ουσία. Γι΄ αυτό και η χώρα μας βρίσκεται σήμερα στη δεύτερη χειρότερη στην Ευρώπη στους θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού μετά την Ιταλία, ο δε Bloomberg κατατάσσει την Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες χώρες για να ζει κάποιος εν μέσω πανδημίας!

 

Ο κ. Μητσοτάκης αφήνει να εννοηθεί ότι με την έναρξη του εμβολιασμού τελείωσε η πανδημία. Είναι μεγάλο λάθος να δημιουργείται η προσδοκία και ο εφησυχασμός του τέλους της πανδημίας μέσα από τον εμβολιασμό, χωρίς παράλληλα να γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

 

Η κυβέρνηση οφείλει έστω και τώρα να αναλάβει την ευθύνη και να ενισχύσει το ΕΣΥ και το ανθρώπινο δυναμικό του που δίνει καθημερινά τη δική του μάχη στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας  24/12/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ 23/12/2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βεροια ειχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αγροτικου Συλλόγου Γεωργών Χαλκίδης Τάσος και Γιάννης Βράνας .
Στην ολιγόλεπτη αυτή συνάντηση τέθηκαν στον πρωθυπουργό τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τους αγρότες της Ημαθίας .
Ζητήματα ΕΛΓΑ και αποζημιώσεων της παραγωγής από κακές καιρικές συνθήκες όπως και στήριξης του εισοδήματος των αγροτών μέσω του de minimis για ζημιές από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού.
Ζητήθηκε επίσης η στήριξη των αγροτικων οικογενειών που όπως όλοι αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω του covid 19 αλλά και άμεσες λύσεις στο θέμα των εργατών γης και τις μετακινήσεις τους.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα της άμεσης εξώφλησης των παραγωγών και την παράδοση των προιόντων τους.
Με λίγα λόγια ζητήθηκε η ανάγκη για ένα νέο πλαίσιο για την γεωργία περισσότερο άμεσο και δίκαιο.
Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Φάνη Παππά με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Αγρότες σε σχέση με τον Οργανισμό. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία ανάμεσα στα δύο μέρη για το καλό όλων .
Για τον Α.Σ.Γ.Β.
Ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος
Χαλκιδης Αναστάσιος Βράνας Γιάννης

Κατηγορία Αγροτικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας