alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020
Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 22/04/2020
 
 
Κατηγορία Φαρμακεία

Βροχερός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου - Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση - Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή.
Ο καιρός σήμερα
Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και πρόσκαιρα στην Κρήτη.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη 22 Απριλίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πρόσκαιρες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Χαλκιδική 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και τα νότια 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νότια παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, μεχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Πέμπτη 23 Απριλίου

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και μέχρι το απόγευμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά και από το βράδυ στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή και στα νότια.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-04-2020

Στα δυτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά τις πρωινές ώρες, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στα υπόλοιπα, νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις
μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-04-2020

Στα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Κατηγορία Γενικά

Οι Λυρίδες, η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της άνοιξης, θα κορυφωθούν στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, συνεπώς και της Ελλάδας, απόψε Τρίτη 21/4 και αύριο Τετάρτη 22/4 το βράδυ. Ο ουρανός θα είναι αρκετά σκοτεινός καθώς υπάρχει Νέα Σελήνη και η προηγούμενη πανσέληνος είχε συμβεί στις 8 Απριλίου, γεγονός που θα διευκολύνει τις παρατηρήσεις, εφόσον όμως είναι και ο ουρανός ανέφελος, κάτι όχι βέβαιο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι Λυρίδες θεωρούνται μια μέση «βροχή» και στο αποκορύφωμά τους υπολογίζεται ότι εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και πυρακτώνονται μέχρι 20 μετέωρα ανά ώρα με ταχύτητα έως 50 χιλιομέτρων. Μερικές φορές δημιουργούν φωτεινά πεφταστέρια με μακριές ουρές που παραμένουν ορατές οπουδήποτε στον ουρανό επί αρκετά δευτερόλεπτα. Κάποιες χρονιές, τα «πεφταστέρια» τους έφθασαν ακόμη και τα 100 ανά ώρα.

Η συγκεκριμένη βροχή διαττόντων, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά το 687 π.Χ. από τους Κινέζους, φαινομενικά προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας, από όπου πήρε το όνομά της, και ιδίως από τον αστέρα Βέγα (Άλφα Λύρας), ο οποίος είναι το πιο λαμπρό άστρο του συγκεκριμένου αστερισμού και το δεύτερο φωτεινότερο άστρο του νυχτερινού ουρανού του βορείου ημισφαιρίου.

Η πραγματική όμως πηγή προέλευσης είναι ο κομήτης C/1861 G1 «Θάτσερ», τον οποίο ανακάλυψε το 1861 ο Αμερικανός Α. Θάτσερ. Ο κομήτης αφήνει στο πέρασμά του μια μακριά ουρά σκόνης και σωματιδίων, η οποία διασταυρώνεται κάθε χρόνο με την τροχιά του πλανήτη μας.

Ο κομήτης θα ξαναπεράσει πολύ κοντά από τη Γη το 2276, καθώς η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 415 χρόνια. Τα απομεινάρια από την ουρά του κομήτη, μετά το τελευταίο κοντινό πέρασμά του κατά τον 19ο αιώνα, αιωρούνται ακόμα στο διάστημα και συνεχίζουν να προκαλούν τη «βροχή» των Λυρίδων κάθε χρόνο.

Κατηγορία Γενικά

Στα πλαίσια εφαρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του νέου κορωνοϊού,

διενεργήθηκαν και σήμερον (21/04/2020) έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας, από μικτά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας με συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρόντες κατά την διαδικασία ελέγχων ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. ΚΟΥΓΚΑΣ Διονύσιος, ο Διoικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ημαθίας

κ. ΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ Νικόλαος καθώς και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ Βάϊος Υποδιευθυντής Δ/νσης Αστυνομίας Ημαθίας, εποπτεύοντας και συντονίζοντας την ανωτέρω διαδικασία.

Κατηγορία Αστυνομικά

H σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το υπουργείο Υγείας και τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Μετά την τελευταία ενημέρωση οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 121, καθώς κατέληξαν σήμερα γυναίκα 101 ετών

και ένας άνδρας 35 ετών. Το πρωί είχε γίνει γνωστός ο θάνατος από κορωνοϊό 75χρονου άνδρα στον Ευαγγελισμό.

Επίσης, τα μέτρα που θα ληφθούν στη δομή μεταναστών και στο Κρανίδι μετά τα 150 θετικά κρούσματα κορωνοϊού

στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενεί μετανάστες, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Ολοκληρώσαμε μια σειρά συσκέψεων με τον περιφερειάρχη και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής δειγματοληψίας δημιούργησαν την ανάγκη άμεσου συναγερμού»

σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς που επιβεβαίωσε 150 θετικούς στον κορωνοϊό, σε 497 δείγματα της δομείς.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι εργαζόμενοι, έτσι 148 θετικοί ανήκουν στους φιλοξενούμενους, μία είναι εργαζόμενη και ένα στέλεχος της δομής.

Κατηγορία Υγεία

Η Πρωτομαγιά 2020, η οποία αποτελεί υποχρεωτική αργία, «πέφτει» φέτος ημέρα Παρασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι εργάζονται αυτή την περίοδο θα έχουν ένα νέο τριήμερο.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει μεγάλη έξοδος της Πρωτομαγιάς, είναι κάτι που η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει. Για το λόγο αυτό το πιθανότερο σενάριο είναι να ισχύσει το ίδιο μοντέλο με το Πάσχα.

Μέχρι τότε τα μέτρα θα ισχύσουν ως έχουν ενώ εκείνο το τριήμερο θα υπάρχουν πάλι αυξημένοι έλεγχοι για μετακινήσεις εκτός νομού και μεγαλύτερα πρόστιμα.

Όσον αφορά το sms μετακίνησης στο 13033, αυτό τείνει προς κατάργηση, η οποία είτε θα γίνει σταδιακή είτε απευθείας, μέχρι και τα μέσα Μαΐου αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος δήλωσης μετακίνησης.

Ωστόσο μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το επόμενο βήμα θέλει την 4η Μαΐου να είναι η ημερομηνία που πιθανόν θα δούμε την πρώτη χαλάρωση του lockdown.

Λευτέρης Οικονόμου: Την Πρωτομαγιά θα υπάρξουν ίδια περιοριστικά μέτρα με το Πάσχα

Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «δίνει το δικαίωμα στην αρμόδια επιστημονική επιτροπή, αλλά και στην κυβέρνηση, να εξετάζει κάποια μέτρα, μετά τις 27 Απριλίου, τα οποία ελπίζουμε μέχρι και τότε να καταγραφούν τα θετικά αποτελέσματα, να περάσουμε και την Πρωτομαγιά και σιγά-σιγά να προχωρήσουμε, βήμα-βήμα».

«Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να κατακτούμε κάθε μέρα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα αυτό, για να πάμε σε μια κανονικοποίηση, η οποία βέβαια θα διαρκέσει ως προς την οικονομική και κοινωνική ζωή» συνέχισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα αναφερόμενος στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς υπογράμμισε ότι τα μέτρα θα είναι αντίστοιχα εκείνων που εφαρμόστηκαν έως τώρα. «Υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους, έχουμε εμπιστοσύνη στον πολίτη ότι θα τα τηρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία Αστυνομικά

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό θα ξεκινήσει από την Δικαιοσύνη, καθώς στις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα υποθηκοφυλακεία, τα Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «όπως γνωρίζουμε ήδη η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα. Δεν είμαστε όμως ακόμη εκεί.

Χρειάζεται να επιμείνουμε στα μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή θα είναι σταδιακή, μακρόσυρτη και στοχευμένη ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα.

Θα είναι μια δύσκολη άσκηση την οποία καλούμαστε να λύσουμε και πάλι όλοι μαζί».

Αναλυτικότερα επεσήμανε πως η αρχή μπορεί να γίνει από ομάδες του πληθυσμού που σύμφωνα και με τις υποδείξεις των ειδικών διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές

και από τις οικονομικές δραστηριότητες που συνεπάγονται λιγότερο συνωστισμό όπως για παράδειγμα τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τα σχολεία.

Υπογράμμισε ωστόσο πως «σε κάθε περίπτωση έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως τους ηλικιωμένους και τους συμπολίτες μας με υποκείμενα νοσήματα»

Έκανε σαφές ότι η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα «ξεκινάει συμβολικά από τη Δικαιοσύνη καθώς από τις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα Υποθηκοφυλακεία έμμισθα και άμισθα»,τα Ειρηνοδικεία και τα Πρωτοδικεία «για συγκεκριμένες διαδικασίες όπως π.χ. εκείνες των συναινετικών προσημειώσεων».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία αυτή θα γίνεται μέσω των γραμματειών χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων.
Τα βασικά σημεία της ενημέρωσης του Στέλιου Πέτσα

Το Πάσχα η ανταπόκριση της κοινωνίας στα δύσκολα μέτρα υπήρξε πρωτοφανής. Μένοντας στον ίδιο δρόμο σύντομα θα μεταβούμε σε μια νέα εποχή.
Επεξεργαζόμαστε σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Η μετάβαση θα είναι σταδιακή, μακρόσυρτη.
Το σχέδιο σταδιακής μετάβασης ξεκινάει από τη Δικαιοσύνη. Από τις 27 Απριλίου ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και τα πρωτοδικεία για προσημειώσεις.
Είναι προφανές ότι η πανδημία προκαλεί βαθιά ύφεση που αναπόφευκτα θα πλήξει και τη χώρα μας. Την Πέμπτη τηλεδιάσκεψη EUCO.

Οι ηγέτες καλούνται να δώσουν κοινές απαντήσεις στα κοινά προβλήματα που προκαλούνται από τον κορονοϊό.
Ο πρωθυπουργός θα έχει σήμερα στις 3.45 τηλεδιάσκεψη με τον @eucopresident στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνόδου EUCO
Επεκτείνεται η χορήγηση των 800.00 ευρώ
Έχουμε αυξήσει τις ΜΕΘ στις 1.004 και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουν γίνει 3.131 προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού
Οι συντάξεις αυτό το μήνα θα καταβληθούν σε ξεχωριστές ημερομηνίες, για να μην υπάρξει συνωστισμός στις τράπεζες.
Ο νέος λογαριασμός της Κυβέρνησης στο Viber θα μείνει, για θέματα ενημέρωσης των πολιτών σε σχέση με το κράτος
Ανήμερα της επετείου της 21η Απριλίου δεν ξεχνούμε. Σήμερα η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας.
Επανέρχεται η Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή. Την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή για τα επόμενα βήματα.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το σχέδιο μετάβασης
για μέτρα περιορισμού την Πρωτομαγιά: Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και όλοι θα κινηθούμε πάλι με σχέδιο και συγκροτημένα.
Μέρος της στρατηγικής μας για τη σταδιακή μετάβαση έχει να κάνει με τα τεστ. Θα ενημερωθείτε όταν ανακοινωθεί το σχέδιο μετάβασης.
Για ΣΥΡΙΖΑ-κατάρτιση επιστημόνων: Ο πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα θα ενημερώσει τη Βουλή. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω

ότι μέχρι προχτές ο κ.Τσίπρας ζητούσε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση και τώρα καταθέτει απλώς επίκαιρη ερώτηση.
Διαψεύδω ότι υπάρχει θέμα καθιέρωσης υποκατώτατου μισθού.
για τηλεδιάσκεψη EUCO & αν θα επιμείνει η Ελλάδα στην έκδοση ευρωομολόγων: Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται αποφασιστικότητα των ηγετών.

Σημασία έχει να φανεί σε πολίτες & αγορές ότι η Ευρώπη κάνει ό,τι χρειαστεί για να λύσει το πρόβλημα.

www.iefimerida.gr

 

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα έγιναν βανδαλισμοί από αγνώστους στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου – Κολυμβητηρίου.
Συγκεκριμένα παραβίασαν και έσπασαν την πόρτα της κεντρικής εισόδου, ξήλωσαν φωτιστικές κολώνες

περιμετρικά του αμφιθεάτρου και έσπασαν γλόμπους και φωτιστικά.
Η ΚΕΔΑ προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστου.
Η υπόθεση ερευνάται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Κατηγορία Αστυνομικά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο συνταξιούχος στρατιωτικός Γιώργος Ουσταμπασίδης,

ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας επί σειρά ετών.
Η κηδεία του θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων

για τον κορονοϊό την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας στις 10.30π.μ.
Το alexandriamou.gr εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στους οικείους του.

Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας , ανακοινώνουμε ότι:

Κατηγορία Υγεία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας