alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Βγήκαν τελικά σήμερα Πέμπτη 23/7 τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν στο tourism4all.gov.gr δύο πίνακες με αποτελέσματα.

 

Ο ένας πίνακας περιέχει το Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων/Ωφελουμένων

Ο δεύτερος είναι ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειόμενων Δικαιούχων

 

Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr

Βγήκαν τελικά σήμερα Πέμπτη 23/7 τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν στο tourism4all.gov.gr δύο πίνακες με αποτελέσματα.

Ο ένας πίνακας περιέχει το Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων/Ωφελουμένων

Ο δεύτερος είναι ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειόμενων Δικαιούχων

H διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους δικαιούχους ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/07/2020.

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Κατηγορία Γενικά

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε χιλιάδες πολίτες ένα fake sms που διακινείται, δήθεν για επιστράτευση, λόγω των εξελίξεων στο Αιγαίο.

Το υπουργείο Αμυνας και η ΕΛΑΣ έσπευσαν να επιστήσουν την προσοχή στους πολίτες, καλώντας τους να το αγνοήσουν. Παράλληλα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους αποστολείς του εν λόγω μηνύματος.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα με αποστολέα το υπουργείο Άμυνας καλεί τους παραλήπτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να τους χορηγηθεί φύλλο πορείας «με σκοπό την ένταξή σας στο στρατιωτικό επεισόδιο».
Η ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας

Διευκρινίζεται ότι το μήνυμα (sms), που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από το Στρατό, είναι παντελώς ψευδές.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με τους αποστολείς του παρακάτω μηνύματος (sms).

Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. για το fake SMS

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με το παρακάτω μήνυμα ( sms ), που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα, καλώντας τους πολίτες να παρουσιαστούν στο κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από τον Στρατό. Το μήνυμα αυτό είναι καταφανώς απατηλό και παρακαλούνται οι πολίτες να το αγνοούν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Κατηγορία Αστυνομικά

Στη συζήτηση επί του διανεμηθέντος πορίσματος σχετικά με τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου τοποθετήθηκε ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος ως μέλος

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικών επί της Εγνατίας Οδού και ειδικότερα στο τμήμα από Α/Κ Νησελίου έως Α/Κ Κλειδίου,

Κατηγορία Αστυνομικά

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Δριστάς Στέφανος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τους μήνες Μάρτιο έως Ιούλιο 2020.

Το πιο παλιό βιβλιοπωλείο της Αλεξάνδρειας με δωροπροτάσεις και με ατελείωτη ποικιλία σε σχέδια και βιβλία.

Κατηγορία Επιχειρείν

Έχουμε πλήρη αντίληψη της πραγματικότητας , των συνεπειών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λογιστές και φοροτεχνικοί.

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Οικονομόπουλου ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο διέκρινε το ήθος και η τιμιότητα του.

Η απώλεια του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όσους τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί σε κοινές προσπάθειες για το καλό των πολιτών και το καλό του τόπου μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αλεξανδρινής γης που θα τον σκεπάσει.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

 

Συγκεκριμένα:

Από τις 09:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ., θα γίνει διακοπή νερού σε όλη την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

 

Μακεδονομάχων


Εθνικής Αντίστασης


28ης Οκτωβρίου

 

Ελευθερίου Βενιζέλου

Ανακοινώνεται ότι αύριο 23-7-2020 ο Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλεξάνδρειας (Κατρανίτσα 11) θα παραμείνει κλειστός λόγω της διακοπής νερού που έχει ανακοινωθεί από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΡΕΣΙΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας