«Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο 5o ΣΥΝΕΔΡΙΟ SECURITY PROJECT 2017» Κύριο

«Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο 5o ΣΥΝΕΔΡΙΟ SECURITY PROJECT 2017»

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 με επιτυχία στο 5ο Συνέδριο Security Project 2017, το οποίο

αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών της ασφάλειας στην Ελλάδα. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager.

Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. παράγει συστήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας και έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Συνέδριο Security Project 2017, για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα θέματα ασφαλείας, μέσα από τη διοργάνωση συζητήσεων για τις προκλήσεις της εποχής, την ανάδειξη των κινδύνων αλλά και την πρακτική εφαρμογή της διοίκησης και των σύγχρονων τεχνολογιών στα έργα ασφάλειας. Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Γρηγόρης Καπάτος ο οποίος μίλησε με θέμα: «Διευθυνσιοδοτούμενα Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας», και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και κ. Αστέριος Αστερίου.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μέσα από την διοργάνωση του Συνεδρίου Security Project, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες τα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας και να τους προτρέψει να αναζητούν και να επιλέγουν συστήματα ασφαλείας που θα καλύπτον τις ανάγκες τους, με πρώτο κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία και όχι μόνο το κόστος. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προσφέρει στους πελάτες της, αλλά και στους τελικούς καταναλωτές ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, με σκοπό την προστασία τους και την αντιμετώπιση των καθημερινών κινδύνων.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας