alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016

Η Τοπική Κοινότητα Κλειδίου του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους σας προσκαλούν στις Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις και τις Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρέλαση αστέρων του ποντιακού στερεώματος στον Ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017(Πρωτοχρονιά) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον. Υποδεχόμαστε το νέο έτος με τους μοναδικούς: Ματθαίο Τσαχουρίδη,

H T.K. Kορυφής σε συνεργασία με τους φορείς, Μορφωτικό Σύλλογο Κορυφής, Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολικών βαθμίδων, το ΚΔΑΠ Κορυφής και την Ομάδα Ραντιστών σας προσκαλεί στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 6μ.μ.

ΤΟ alexandriamou.gr σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, θα προσφέρει κάθε Παρασκευή (για όλη την διάρκεια της λειτουργίας του παγοδρομίου) 5 εισιτήρια για δωρεάν είσοδο και χρήση της πίστας έπειτα από κλήρωση που θα γίνεται στις 14:00 κάθε Παρασκευής.

Η ομάδα ζωοφιλικών ενημερώσεων “Ζω.Ε.Σ”, που έχει «οργώσει» κυριολεκτικά την Ελλάδα προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για την υπευθυνότητα που θα πρέπει να μας διακρίνει

Κατηγορία Αγκαλιάζω
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας