alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016  πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου  η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Μελίκη και το άναμμα του

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 17.00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου και εθελοντών η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Κλειδί Ημαθίας.
Στην

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 17.00 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχής η έναρξη των

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016  ημερίδα ενημέρωσης των ενστόλων που πραγματοποίησε η Έ.Α.Υ.Σ.Φ. Ημαθίας στο ξενοδοχείο "Αιγές" στη Βέροια με σκοπό την ενημέρωση των μελών της αλλά και εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας για τις επερχόμενες αλλαγές που θα προκύψουν απο την πλήρη εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου 4387/2016 απο την 01.01.2017.

Η Ένωση αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα των αλλαγών που θα επέλθουν από 01.01.2017 με το νέο ασφαλιστικό Νόμο 4387/2016 που ψηφίστηκε την περασμένη άνοιξη, όσο αφορά τις αναγνωρίσεις πραγματικών και πλασματικών χρόνων σε συνδυασμό με την γενικότερη απουσία ενημέρωσης από επίσημους φορείς και υπουργεία, έλαβε πρωτοβουλία και πραγματοποίησε την ημερίδα ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Ένωσης, πλήθος αστυνομικών, ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης κ. Ταράσιος Παπαδόπουλος, ο Νομικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Μισαηλίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος και Γ.Γραμματέας της ΠΟΣΥΦΥ Χαρέλας Παναγιώτης και Τοτονίδης Ιωάννης, το προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, το προεδρείο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των Σωματείων Συνοριακής Φύλαξης Φλώρινας και Καστοριάς.
Οι εισηγητές του ασφαλιστικού πλαισίου όπως αυτό διαμορφώνεται από 01.01.2017 παρουσίασαν τις τεράστιες διαφορές που επέρχονται από το νέο χρόνο στις αναγνωρίσεις των χρόνων ασφάλισης για τους εργαζόμενους ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας. Αναγνωρίσεις που καθίστανται ουσιαστικά απαγορευτικές από το νέο έτος αφού οι αυξήσεις στην απόδοση ποσών αναγνώρισης αγγίζουν το 300%.

Με δεδομένα πως από τις κατηγορίες προσωπικού που βάλλονται περισσότερο από τις ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού νόμου, είναι αυτή των προσληφθέντων συνοριακών φυλάκων, των εργαζομένων κατείχαν πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ πριν την κατάταξη αλλά αυτών που υπηρέτησαν τη στρατιωτική θητεία, γίνεται επιτακτική και αναγκαία η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων όσων δικαιούνται αναγνωρίσεις ετών ασφάλισης.

Με γνώμονα λοιπόν τα ανωτέρω, σκοπός της εκδήλωσης η πληρέστερη ενημέρωση των παρευρισκομένων προκειμένου να κρίνουν με τα δικά τους κριτήρια και στα περιθώρια που θέτει ουσιαστικά η εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του νόμου, αν θα προβούν στην αναγνώριση ή όχι.
Η συνδικαλιστική υποχρέωση μας περιγράφεται σε καθορισμένο πλαίσιο με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για τόσο σημαντικά ζητήματα.
Η Ε.Α.Υ.Σ.Φ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τους προσκεκλημένους που τίμησαν την ημερίδα αλλά και το ξενοδοχείο «Αιγές» για τη φιλοξενία του.



Κατηγορία Αστυνομικά

Με τη συμμετοχή περισσότερων δρομέων και με εκπληκτικό καιρό, ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία, το πρωί της Κυριακής 11/12 ο 5ος Φιλίππειος Δρόμος στη Βέροια.

Μία απόλυτα τυπική διαδικασία λαμβάνει χώρα μέχρι και αυτή τη στιγμή στο Ξενοδοχείο «ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ».

Κατηγορία Αθλητικά

Το συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Βικέλας της Βέροιας ανάμεσα στον ΑΟΚ Βέροιας και τον Πανεδεσσαϊκό, ήταν το «κλου» της σημερινής 10ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Κατηγορία Αθλητικά

 

Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με εξαιρετική επιτυχία ένα μοναδικό Χορό Αποφοίτησης που πλημμύρισε από χαρά, χαμόγελο,εκπλήξεις, παράδοση και συγκίνηση το κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Ο Αναπτυξιακός Μορφωτικός Σύλλογος Σταυρού ΄΄Η Εστία'' διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου πάρτυ νεολαίας στο ΄΄ Cafe στο 90΄ '' με τη μουσική

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας