alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι εταιρίες που εκδίδουν τους μηνιαίους λογαριασμούς υποχρεούνται να επιβάλουν σε όλους τους πελάτες τους το Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας
Μετά τα κινητά τηλέφωνα, ήρθε η

Κατηγορία Οικονομία

Η αίθουσα δεξιώσεων ΄΄ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ΄΄ στο Καλοχώρι Ημαθίας, σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017

Ευχές για καλές γιορτές από το ΄΄kaffeine_37΄΄ στην Αλεξάνδρεια.

Ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» υποδέχεται τη νέα χρονιά στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ έχοντας συντροφιά τα μεγαλύτερα ονόματα της ποντιακής μουσικής.

Το ημερολόγιο του 2017 του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας που με κόπο και μεράκι δημιούργησαν τα μέλη του, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου στη Στέγη Ποντίων Αλεξάνδρειας.

Το νέο της Ημερολόγιο για το έτος 2017 κυκλοφόρησε η Εστία Ρουμλουκιωτών σε μια πολυτελή έγχρωμη επιτραπέζια - επιτοίχια έκδοση γεμάτο από σταγόνες πολιτισμού και παράδοσης!

Κυκλοφόρησε ένα ακόμη συλλεκτικό, εντυπωσιακό Ημερολόγιο-Λεύκωμα του ΛΟΝΑΠ ¨Το Ρουμλούκι¨ με διακριτικό τίτλο ¨Μια βόλτα στα κτίρια του Γιδά και της Αλεξάνδρειας¨ και με αναφορά

Πασίγνωστες εταιρείες αποσύρουν προληπτικά από όλα τα σημεία πώλησης της Αττικής συγκεκριμένα προϊόντα τους και σταματούν να τα διαθέτουν, μετά από απειλητική προκήρυξη, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, με τον ισχυρισμό ότι έχουν δηλητηριαστεί παρτίδες με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ, με τρόπο που δεν είναι ορατός από τους καταναλωτές.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας