alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οδηγίες για τον εορτασμό της θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2017 δίνει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του.

Όπως αναφέρει

Κατηγορία Εκπαίδευση

O Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017  στην

Κατηγορία Αγροτικά

Με συντονισμένες προσπάθειες του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών της Α΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Μόσχου Κυτούδη και των τεχνικών αποκαταστάθηκε η βλάβη στο λέβητα θέρμανσης του 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Αλεξάνδρειας.

Αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΄΄Ο Αμάραντος΄΄ διοργανώνει και σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Κτήμα Αφροδίτη (9ο χιλ. Αλεξάνδρειας-Βέροιας, Καλοχώρι Ημαθίας)

Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν στον αυριανό αγώνα, ο οποίος είναι νοκ άουτ και οδηγεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Κατηγορία Αθλητικά
Επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ με θέμα την καταγραφή των ζημιών που
Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκ/σης & Ηλεκ/κής Δ/σης με την αριθ 43/14-12-2010 εγκύκλιο του επισημαίνει ότι από 1-1-2011, αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων

ο ντοκιμαντέρ του συντοπίτη μας σκηνοθέτη Γιάννη Κουφονίκου, 722τμχ,ΤΑΓΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, θα προβληθεί στην

ΕΤ3.

Πωλείται η επιχείρηση ¨Το Πέρασμα¨ στο Νησέλι Ημαθίας με πλήρη εξοπλισμό. Ο χώρος είναι ιδανικός για καφέ, ουζερί-ταβέρνα, παιδότοπος, εκδηλώσεις κλπ.
Νίκος κιν.6983 282426

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας