alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Η   πρώτη   συντηρητική   εκπαίδευση   των   αστυνομικών   του νομού   μας   στο   νέο   υπερσύχρονο   σκοπευτήριο   κλειστού   τύπου πραγματικών πυρών της  Σχολής

Κατηγορία Αστυνομικά

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Αλεξάνδρειας εύχονται στον Γιώργο Μπουκλά περαστικά και ταχεία ανάρρωση από τη δύσκολη αλλά απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Κατηγορία Αθλητικά

Το πρωί στις 3 Απριλίου του 2017 στο προαύλιο του σχολειού παρουσία των μαθητών και καθηγητών έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη είναι σε συνεχή επικοινωνία με το παράρτημα του ρωσικού ΥΠΕΞ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να διευκρινίσει εάν ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης έκρηξης στο μετρό υπάρχουν πολίτες ελληνικής καταγωγής.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί συμμετείχε στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την

Κατηγορία Αθλητικά

Τελευταία πολλοί αγρότες - παραγωγοί όπως επίσης και άτομα άλλων διαφορετικών ενασχολήσεων που αναζητούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, γίνεται σαφές ότι αναζητούν νέες εναλλακτικές καλλιέργειες που να εξασφαλίζουν το μέλλον τους.
Μια από τις σημαντικότερες, με μεγάλες δυνατότητες, πολύ θετικές προοπτικές και κυρίως υψηλές αποδόσεις αποτελούν οι καλλιέργειες των

Κατηγορία Αγροτικά

Η Ανάσταση πλησιάζει και τα εργαστήρια του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» βρίσκονται σε πυρετώδεις

Το Δημοτικό Σχολείο Νησίου συγχαίρει τον παλιό του μαθητή Νίκο Τουλίκα για τις επιτυχίες του στους ΧΙ Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στην Αυστρία πριν από λίγες μέρες.

Κατηγορία Αθλητικά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/4 στην αίθουσα δημαρχείου Αλεξάνδρειας η προβολή του ντοκιμαντέρ ¨Χρυση Αυγή - προσωπική υπόθεση ¨ απο την Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας