alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΚΟΜΝΗΝΑ 2017...Η έναρξη των 3ήμερων εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος "Οι Κομνηνοί " πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατέος.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων που έπαιρναν μέρος στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων και τις ομιλίες της ψυχής της διοργάνωσης Μάκη Φιλιππόπουλου και του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος κ. Τσιπλακίδη Λάζαρου, τα πρώτα χορευτικά τμήματα των Ποντιακών Συλλόγων Πλατέος και Αράχουν ανέβηκαν στην εξέδρα δίχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες στο κοινό που τους χειροκροτούσε.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το παιδικό χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρού ΄΄Η Εστία΄΄ . χόρεψε υπό βροχή που άρχισε να πέφτει και ήταν ο τελευταίος σύλλογος που δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Η συνεχιζόμενη βροχή δεν επέτρεψε την συνέχεια της εκδήλωσης.

Για αύριο Σάββατο ''καιρού θέλοντος΄΄ η δεύτερη ημέρα των ΚΟΜΝΗΝΩΝ συνεχίζεται με ποντιακό γλέντι με τον μοναδικό Ματθαίο Τσαχουριδη και  την ορχήστρα του. Επίσης ο άρχοντας του ποντιακου τραγουδιού Στάθης Νικολαϊδης μαζί με τον Γιώργο Ατματζίδη και Κώστα Ζώη.
Μαζί θα είναι και οι ταλαντούχοι Σωκράτης Μουρατίδης λύρα-φωνή και ο Ανδρέας Νικηφορίδης στο νταούλι.

Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή Εισόδου 5€

 

 

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν οι συμβασιούχοι του Δ. Αλεξάνδρειας Ημαθίας, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου, καθώς, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, προ λίγο ημερών ο δήμαρχος ο κ. Γκυρίνης τους κάλεσε στο γραφείο του και τους ανακοίνωσε την απόλυσή τους, τονίζοντας τους ότι «αλλιώς θα έχει ποινικές κυρώσεις».

Προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη οι συμβασιούχοι ζητούν, μεταξύ άλλων, να υποχρεωθεί ο Δήμος να δέχεται τις προσφερόμενες από εκείνους υπηρεσίες (όπως συνέβαινε μέχρι τις 22-6-2017) μέχρι την έκδοση τελεσιδίκου αποφάσεως επί της αγωγής της αναγνώρισης της ακυρότητας των απολύσεών τους, η οποία θα κατατεθεί εντός της τρίμηνης νόμιμης αποσβεστικής προθεσμίας.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

http://www.aftodioikisi.gr

• Συνελήφθη χθες (13-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε

Κατηγορία Αστυνομικά

Η διοίκηση της ΑΕ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ προσκαλεί τα μέλη της ομάδας μας να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 7:30 στην

Κατηγορία Αθλητικά

Αγαπητοί Συνάδελφοι,δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπ’ αριθμ. 32320/1841 Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εργασίας (ΦΕΚ 2360Β),

Τελευταία ημέρα σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου για την ασφάλιση οχημάτων προκειμένου οι οδηγοί να μην

Κατηγορία Οικονομία

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την απόκτηση των Μίμη Μπενίσκου και του Ζαχαρία Δημητρουλόπουλου.

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας