alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Στην Αλεξάνδρεια μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άψογη κατάσταση στην TOP CARS!!! Διαλεγμένα ένα προς ένα τα αυτοκίνητα έχουν διαφανές ιστορικό και συνοδεύονται από τα πρωτότυπα βιβλία service.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας κυρίως μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και εδρεύει επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 26-28.

Κίνητρο η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών γεγονός που τους καθιστά αξιόπιστους επαγγελματίες στον κλάδο με πολύχρονη πείρα και κυρίως πολυάριθμους ευχαριστημένους πελάτες που τους καθιέρωσαν στην αγορά ως μια δυναμική και καταξιωμένη επιχείρηση στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.

Οι υποψήφιοι αγοραστές κατά την επίσκεψη τους στην TOP CARS έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, τα οποία έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Απαραίτητα κριτήρια για την αγορά τους από την TOP CARS, να είναι ατρακάριστα, άρτια μηχανικά και γενικότερα η άριστη κατάσταση τους έπειτα από την χρήση τους από τους μέχρι τότε ιδιοκτήτες τους.

Η TOP CARS απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν την καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων τους ώστε να καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες σε θέματα μετακίνησης.

Γι΄αυτό και προσφέρει:

-Τις καλύτερες τιμές της αγοράς

-Άριστο στόλο αυτοκινήτων

-Γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης

-Αγορές – Ανταλλαγές Αυτοκινήτων

-Υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού

Στη έκθεση επί της Ελ. Βενιζέλου στην Αλεξάνδρεια, επιλέξτε ανάμεσα σε επαγγελματικά αυτοκίνητα και επιβατικά βενζινοκίνητα ή DIESEL. Το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε παραδίδεται μετέπειτα από λειτουργικό Service και βιολογικό καθαρισμό. Για όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να πραγματοποιηθεί TEST DRIVE και ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ εφόσον ζητηθεί από το πελάτη.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TOP CARS στην Αλεξάνδρεια, Ελ. Βενιζέλου 26-28, τηλ, επικοινωνίας 23333 00515, 6982 865488, 6947 617850.
Υπεύθυνος πωλήσεων:ΧΑΤΖΗΛΕΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

 

 

Κατηγορία Τεχνολογία

Το κατάστημα ’’Το Ποδήλατο μου’’ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2013.Ηταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα. Στηρίζουμε το

Κατηγορία Τεχνολογία

Η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ), έχει καταρτίσει έναν οδηγό που παρέχει πληροφορίες για τη θερινή άδεια αλλά και

Κατηγορία Γενικά

Το σημερινό καθεστώς των Πανελλαδικών θα είναι σύντομα παρελθόν, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κώστας Γαβρόγλου.

Ο υπουργός Παιδείας

Κατηγορία Εκπαίδευση

Αίτημα να μη μείνει κανένας νέος, που θέλει να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα, εκτός του προγράμματος Νέων Αγροτών, απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοφάνης Παπάς, ο οποίος – μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 fm”- ανέφερε ότι οι αιτήσεις στην Κεντρική Μακεδονία ξεπερνούν τις 3500.

«Ευελπιστώ αυτό που ακούστηκε από τον πρωθυπουργό να γίνει πράξη. Είναι μόνιμο αίτημα δικό μας, να μην μείνει κανένα παιδί εκτός προγράμματος νέων αγροτών. Γιατί αυτοί οι νέοι είναι το μέλλον. Μία χώρα χωρίς πρωτογενή τομέα δεν μπορεί να έχει υπόσταση» σχολίασε ο ίδιος και σημείωσε ότι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, και τα διαθέσιμα στοιχεία της Περιφέρειας για το πρόγραμμα νέων αγροτών, από τις 3581 αιτήσεις, εγκρίθηκαν οι 2061, με βάση την κατανομή των χρημάτων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, άλλοι 261 που έκαναν αιτήσεις χαρακτηρίζονται εν δυνάμει δικαιούχοι, επιλαχόντες είναι 1133 και 171 αιτήσεις απορρίφθηκαν.

Όπως είπε ο κ. Παπάς, «είναι κρίμα και άδικο να μείνουν όλοι αυτοί οι νέοι γεωργοί εκτός προγράμματος όταν βγαίνουν όλοι οι πολιτικοί και λένε ότι πρέπει να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα». Υπογράμμισε δε, ότι είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο αριθμός στην Κεντρική Μακεδονία, Περιφέρεια που «παράγει το 26,6% του ΑΕΠ».

Ο ίδιος εξήγησε πόσο σημαντικό είναι το πρόγραμμα νέων αγροτών σε συνδυασμό με τις συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας για την παράλληλη προβολή της μακεδονικής γαστρονομίας και αγροτοδιατροφικών προϊόντων της μακεδονικής γης».

«Η μακεδονική κουζίνα θα έρθει να δώσει μία προστιθέμενη αξία σε όλους αυτούς τους αγρότες διότι διαπιστώσαμε ότι μέσα από τη γαστρονομία δημιουργούνται οι μεγαλύτερες συναλλαγές και σχέσεις, όπως -ας πούμε- κάνει η Ιταλία με την κουζίνα της σε όλο τον κόσμο. Η μακεδονική κουζίνα θα είναι το όχημα που θα μεταφέρει τις γεύσεις μας σε όλο τον κόσμο» σημείωσε ο κ. Παπάς και αναφέρθηκε στα εμπορικά σήματα πιστοποίησης που σε λίγο καιρό θα διαθέτουν χώροι εστίασης της περιοχής.

«Το όνομα μακεδονική κουζίνα γίνεται brand name, θα υπάρχει ένα σήμα πιστοποίησης της μακεδονικής κουζίνας. Δηλαδή ένα μενού, ένα γεύμα μακεδονικό θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται και με τοπικά προϊόντα» τόνισε.

Ο αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο για «μακεδονική κουζίνα» με έναν «γαστρονομικό χάρτη» γύρω από την Κεντρική Μακεδονία. «Η μακεδονική κουζίνα είναι ένα υποσύνολο της μεσογειακής διατροφής. Εδώ στη Μακεδονία συναντάμε πολλές κουλτούρες διατροφής όπως ελληνικής, βυζαντινής, εβραϊκής, οθωμανικής, ποντιακής. Γεύσεις και κουλτούρες που παντρεύτηκαν αρμονικά μέσα στο χρόνο. Εμείς τις καταγράφουμε και προσπαθούμε να παντρέψουμε τις μακεδονικές συνταγές με τον πρωτογενή τομέα, τα τοπικά προϊόντα και προσπαθούμε να κάνουμε πρεσβευτές της μακεδονικής κουζίνας, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία».

Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, όπως είπε ο κ. Παπάς, έχει συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις διεθνείς εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων της μακεδονικής γης. «Θα πάμε στην ANUGA (σ.σ. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Κολωνία της Γερμανίας) και πιθανότατα σε άλλες δύο εκθέσεις. Συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα προβολής προϊόντων. Ήδη έχουμε ετοιμάσει μία πρόταση με το σύνολο των οινοπαραγωγών της Κ. Μακεδονίας» επισήμανε.

Ο αντιπεριφερειάρχης κατέληξε λέγοντας ότι η συντονισμένη προσπάθεια με συνεργασίες όπως με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Β. Ελλάδας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας, τα επιμελητήρια, επιχειρήσεις κ.α. είναι το πιο ισχυρό κομμάτι προώθησης και εδραίωσης ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

 

enoikonomia.gr

Κατηγορία Αγροτικά

Παράταση της προθεσμίας υποβολήςτων φορολογικών δηλώσεων – φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων - μέχρι και την Παρασκευή, 21-7-2017, αποφάσισε το

Κατηγορία Οικονομία

Λόγω άστατου καιρού η οργανωτική επιτροπή των 3ων ΚΟΜΝΗΝΩΝ αποφάσισε την αναβολή και της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων στο Πλατύ Ημαθίας. Το Σάββατο 15/7 ήταν

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 16/07/2017

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας