alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017

Εργασίες για την κατεδάφιση της παλιάς γέφυρας του Αξιού υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή ροή του ποταμού, όπου έχουν συσσωρευτεί τεράστιοι όγκοι φερτών υλικών, κλαδιά και δέντρα.

Αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτό το αίτημά τους για την καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, σε ό,τι αφορά τις ζημίες στα ροδάκινα εξαιτίας των άκαιρων και παρατεταμένων βροχοπτώσεων του Ιουλίου, είναι οι παραγωγοί της Ημαθίας

Κατηγορία Αγροτικά
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010) και του άρθρου 11 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 7 Αυγούστου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 
 
1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της  έκθεσης εσόδων – εξόδων Β΄ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2017 (Σχετική η αριθμ. 305/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής). (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 9ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού  έτους 2017 (σχετική απόφαση αριθμ. 306/2017 Οικονομικής Επιτροπής) (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
3. Λήψη απόφασης για την  τροποποίηση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης  Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών  Προσώπων του, έτους 2017- 2η τροποποίηση. (Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
 
4. Λήψη απόφασης  για επιστροφή διπλοτύπων είσπραξης (παραβόλων) σε κατ/χες που έχουν αιτηθεί  χορήγηση άδειας  μουσικών οργάνων. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
 
5. Λήψη απόφασης  για την λύση μίσθωσης ή μη του αρίθ. 30 καταστήματος  που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: Χαράλαμπος Βουλγαράκης)
 
6. Λήψη απόφασης  για  Χορήγηση ή μη αδειών χρήσης χώρων εμποροπανήγυρης της εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
  
7. Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” για τη διεξαγωγή της 1ης Εμπορικής Έκθεσης (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
 
8. Λήψη απόφασης για παραχώρηση της πλατείας του πρώην Δημαρχείου Μελίκης για υλοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα πλαίσια του Μελικιώτικου πανηγυριού 2017  στους συλλόγους: 
α). Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης και Περιχώρων (Λ.Ο.Μ.Π.)
β). Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο Μελίκης ¨ ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨
           (Εισηγητής: Νικόλαος Σαρακατσιάνος)
 
9. Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση, του πεζόδρομου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ” από 07/09/2017 έως 09/09/2017 για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
 
10. Λήψη απόφασης για: Την 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του οικονομικού έτους 2017, σύμφωνα με την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
11. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
12. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Μυοκτονία στα κτίρια του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας και στο κτίριο της Πολεοδομίας ». (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
    
13. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παρεμβάσεις – καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους – απομάκρυνση φερτών υλικών στη Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών». (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Εγγραφή του Δήμου, ως συνδρομητή στην Τράπεζα Πληροφοριών “Δήμος - ΝΕΤ – Δημοτέλεια και στην Υπηρεσία Ε-postirixis ». (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
15. Λήψη απόφασης για: Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (VACUUM) ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Δ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ» (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
16. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ» (A.M. 35/2009 πρώην ΤΥΔΚ) του πρώην ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
17. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (A.M. 34/2009 πρώην ΤΥΔΚ) του πρώην ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
18. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Επισκοπή. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
19. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Ξεχασμένη. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
20. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Καλοχώρι. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
21. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στη Μελίκη. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
22. Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στη Μελίκη. (Εισηγητής:  Σωτήριος Τόκας)
 
23. Λήψη απόφασης για Χορήγηση ή μη άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον ΚΑΤΣΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
 
24. Λήψη απόφασης για Χορήγηση ή μη άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Καπαγιαννίδη  Παναγιώτη του Ηλία. (Εισηγητής: Στέφανος Δριστάς)
 
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΡΑΠΤΗΣ
 
 
 
 
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας