alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018

Χαλάζι προκάλεσε ζημιές σε παραγωγές της περιοχής Νησίου

Κατηγορία Αγροτικά

Η “Εστία Ρουμλουκιωτών” και οι Εκδόσεις Ινφογνώμων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Συγγραφέα και Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, Αλέξανδρου Ακριτίδη, «Πλεκτάνη εξ αίματος», τo Σάββατο 09 Ιουνίου 2018, στις 8:00 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Πάττυ Παπαδήμου - Θεοδωρίδου, Εκπαιδευτικός, Κριτικός, Msc, Α. Π. Θ.
Χρυσούλα Μουλαρτζή, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Νταμτσιόπουλος και αποσπάσματα θα διαβάσει η Αντιπρόεδρος, Ιουλία Ζωντανού.

 

 

 

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 συναντήθηκαν μετά από 60 χρόνια οι απόφοιτοι από το ιδιωτικό Γυμνάσιο Ψιχούλα

Κατηγορία Γενικά

Tην Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των

Κατηγορία Αθλητικά

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 παραβρέθηκαν στο Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων οι Σύλλογοι Ποντίων Νέας Νικομήδειας, Πατρίδας, Αγίου Γεωργίου,

Με πολύ κόσμο και χαρά πραγματοποιήθηκε σήμερα 03/06/2018 η ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας για τα Κ΄Δ ΠΑΥΛΕΙΑ και την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν το 9ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών "ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ"

Κατηγορία Αθλητικά

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 τα τμήματα μπαμπίνι και προτζούνιορ αγωνίστηκαν στον Κολινδρό με την ομώνυμη ομάδα στις 10:30

Κατηγορία Αθλητικά

Ληστεία βγαλμένη από ταινία έλαβε χώρα στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο των Ελληνικών Ταχυδρομίων όταν τα ξημερώματα άγνωστοι πλησίασαν την περιοχή με 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα αγροτικό όχημα, παραβίασαν τις κλειδαριές, έσπασαν τις τζαμαρίες κι έπειτα τράβηξαν έξω το χρηματοκιβώτιο χρησιμοπιώντας το αγροτικό αυτοκίνητο.

Η ληστεία έγινε μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα και ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Να σημειωθεί πως το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο.

Έρευνα ανέλαβε το Α.Τ. Αλεξανδρείας.

 

 

 

Κατηγορία Αστυνομικά

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 τα εγκαίνια του νέου πολυχώρου Sports cafe στο Λουτρό Ημαθίας.

Κατηγορία Γενικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας