alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (9/9) στο Κύπελλο Ημαθίας

Κατηγορία Αθλητικά

Επίσκεψη στο περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Δ.Ε.Θ.

Αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαδηλώνει ελεύθερα την άποψη του, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η συγκέντρωση είχε είχε μια ποιοτική διαφορά σε σχέση με τα συλλαλητήρια του περασμένου Φλεβάρη, πέρα από την έλλειψη μαζικότητας. «Το είδαμε να παίρνει

Μετά τη βλάβη που προκλήθηκε στο αντλητικο συγκρότημα Νησελίου σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 περίπου στις 11.30 και αφού δε βρέθηκε ο γερανός ώστε να αποκατασταθεί

Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων παρουσιάζεται τον Αύγουστο του 2018 σχέση με τον ίδιο μήνα του 2017 στην Κεντρική Μακεδονία.

Κατηγορία Αστυνομικά

Ξεκίνησε η Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία Κυβερνητικών παραγόντων και Δημοσιογράφων.

 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 28 προσαγωγές γύρω από την πλατεία ΧΑΝΘ και τον Λευκό Πύργο. Από τους προσαχθέντες, οι οκτώ συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν και δυο ανήλικοι. Ωστόσο, η μια περίπτωση αφορά σε ανήλικη, που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 15 αστυνομικοί. Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των διαδηλωτών που τραυματίστηκαν. Πάντως, το ΕΚΑΒ παρέλαβε αρκετά άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή τραύματα.

Σημειώνεται ότι από τα επεισόδια έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές σε καταστήματα.

Πηγή: seleo.gr/ thestival.gr

Στην ομιλία του για τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 7/9, εν ενεργεία και απόστρατοι Αστυνομικοί,

Κατηγορία Αστυνομικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας