alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα από την Τετάρτη, φέρνοντας βροχές, καταιγίδες, αλλά και νέες χιονοπτώσεις.

Τη «σκυτάλη» παίρνει η κακοκαιρία «Υπατία», που προκαλεί νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τους έντονα, αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέβει, αλλά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, 5-7 μποφόρ και βαθμιαία 8 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο τοπικά από το μεσημέρι θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τη νύχτα στη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά- ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μ.).
Ανεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά- ημιορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μ.).
Ανεμοι: Νότιοι- νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Βαθμιαία στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις, βαθμιαία τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, κατά τόπους ισχυρές στα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας, κατά τόπους πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το μεσημέρι 6-8 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, με ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Το απόγευμα και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 6-8 μποφόρ και στις Κυκλάδες από το απόγευμα τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές από τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Στα Δωδεκάνησα δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους- νοτιοδυτικούς 6 και το βράδυ 7-8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία 7-8 και από το μεσημέρι 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ αργότερα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι- νοτιοδυτικοί 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά- ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μ.) που τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Σαρωτικές αλλαγές στο τρόπο εξέτασης των νέων οδηγών περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο που υπέβαλε το υπουργείο Υποδομών στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης και το οποίο αλλάζει ριζικά την διαδικασία χορήγησης αδειών οδήγησης.

Ψάχνουν τρόπο να μπει τέλος στο «λάδωμα»

Στόχος του υπουργείου είναι, μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας, να μπει οριστικό τέλος στα «φακελάκια» και να διασφαλιστεί η επάρκεια όλων όσων αποκτούν άδεια οδήγησης. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει και νομοθετική πρωτοβουλία για την εξόφληση των περίπου 1.000 εξεταστών οδήγησης σε όλη τη χώρα, οι οποίοι απέχουν από τα καθήκοντά τους εδώ και μήνες.

Εξέταση με κάμερες

Το νομοσχέδιο αλλάζει ολοκληρωτικά την εξεταστική διαδικασία για τη χορήγηση άδειας οδήγησης.

Στα οχήματα εξέτασης θα τοποθετηθούν κάμερες με μικρόφωνα για να καταγράφεται η διαδικασία από το κέντρο ελέγχου του υπουργείου Υποδομών.

Στα οχήματα θα βρίσκονται μόνο οι εξεταζόμενοι και όχι 2 εξεταστές και ο εκπαιδευτής του υποψήφιου οδηγού, όπως συμβαίνει τώρα. Τη διαδικασία θα παρακολουθεί ένας εξεταστής.

Αναμένεται να συσταθεί ειδικό σώμα εξεταστών, στο οποίο θα ενταχθεί το σύνολο των εργαζόμενων που έχουν εκπαιδευτεί για τη διαδικασία αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στο σώμα θα ασκούν μόνο τα καθήκοντα του εξεταστή για χρονικό διάστημα έως τεσσάρων μηνών.

Κατηγορία Γενικά

Κλειστές κι αύριο 9 Ιανουάριου θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας λόγω του παγετού ενώ οι παιδικοί-βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου θα είναι ανοιχτοί, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας:

ΑΠΟΦΑΣΗ
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
Έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις του άρθρου 94, παραγρ.4, περιπτ.27 του Ν.3852/2010[ΦΕΚ  87/7-6-2010 τ.Α΄] "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης".
2) Το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, χαμηλές θερμοκρασίες,παγετός)
3) Την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας.  
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 
Τη διακοπή των μαθημάτων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας, για την Τετάρτη, 09  Ιανουαρίου 2019, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων και ειδικότερα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                   
 
ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

«Προ των πυλών» φαίνεται ότι βρίσκεται η έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για τον καθορισμό δικαιούχων και κριτηρίων του επιδόματος ενοικίου – στέγασης.

Όπως διευκρίνησε ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η υπουργική απόφαση για την επιδότηση ενοικίου και στεγαστικού δανείου. Οι δικαιούχοι επιδόματος ενοικίου ή στεγαστικού δανείου θα λάβουν από 70 έως και 210 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, αλλά και εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Ποιούς αφορά

Το επίδομα στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.

Θα το λαμβάνουν-τουλάχιστον- 300.000 νοικοκυριά, με επιδότηση από 70 ευρώ έως και 210 ευρώ μηνιαίως

Ποσό επιδόματος στέγασης

  • Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από 2 ενήλικα μέλη: 105 ευρώ
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από 3 μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από 4 ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ
  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με 3 ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ

Διαδικασία

Η ειδική ενίσχυση χορηγείται για μέγιστο διάστημα 12 μηνών, ενώ με την πάροδο του εν λόγω διαστήματος, ο δικαιούχος υποβάλει νέα αίτηση για συνέχιση της τακτικής επιδότησης.

Εισοδηματικά κριτήρια

  1. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
  2. Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ
  3. Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ
  4. Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ
  5. Νοικοκυριό αποτελούμενο από πέντε μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ
  6. Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι προτεραιότητα του υπουργείου Οικονομικών είναι το «κλείδωμα» του στεγαστικού δανείου σε μόνιμη βάση και επιπλέον δημοσιονομικός χώρος για αύξηση των δικαιούχων.

Κατηγορία Οικονομία

ΕΥΧΕΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ

Με τη γέννηση του Χριστού γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα

για ένα κόσμο γεμάτο αγάπη, ειρήνη και υγεία.

Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας.
Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής.

Με την καινούργια χρονιά αρχίζουν και οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

  • Τετάρτη 09/01/2019 19:00 κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη στην αίθουσα του συλλόγου.
  • Σάββατο 12/01/2019 18:00 κοπή Βασιλόπιτας για το παιδικό χορευτικό του συλλόγου.
  • Σάββατο 19/01.2019 20:30 Ετήσιος χορός του συλλόγου στο οικογενειακό κέντρο ΚΑΣΤΡΟ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η σύνταξη απόφασης από το υπουργείο Οικονομικών για την επέκταση της υποχρεωτικής εγκατάστασης συσκευών ηλεκτρονικών χρεώσεων POS σε περισσότερους κλάδους. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπουργική απόφαση θα προβλέπει την επέκταση της υποχρεωτικής εγκατάστασης συσκευών ηλεκτρονικών χρεώσεων POS στους εξής κλάδους:

- στους παιδικούς σταθμούς και γενικότερα στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών προσχολικής αγωγής
- στις εταιρείες και τους επαγγελματίες επισκευής ειδών προσωπικής οικιακής χρήσης
- στις ταχυδρομικές υπηρεσίες
- στις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης σκαφών αναψυχής

Η απόφαση θα δίνει τετράμηνη προθεσμία στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων προκειμένου να εγκαταστήσουν τη συσκευή POS. Εφόσον δεν το κάνουν και εντοπιστούν κατά τη διενέργεια ελέγχου ή έπειτα από καταγγελία, τότε θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 1.500 ευρώ. Πάντως, στην παρούσα φάση θα εξακολουθήσουν να παραμένουν εκτός υποχρέωσης εγκατάστασης POS σε περίπτερα και τα ταξί. Σε ό, τι αφορά στα ταξί, υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον εκσυγχρονισμό των φορολογικών μηχανισμών που διαθέτουν, οι οποίοι θα πρέπει να μπορούν να διασυνδεθούν με POS.

Πηγή πληροφοριών: Έθνος
Κατηγορία Οικονομία

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στο Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα ‘Νέοι εντομολογικοί εχθροί σε καλλιέργειες φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων’.

Η ομιλία αφορά παραγωγούς, γεωτεχνικούς και κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπεύθυνος οργάνωσης Θ. Σωτηρόπουλος (2332041548, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Κατηγορία Αγροτικά
Ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξάνδρειας». Ένα έργο που έχει ενταχθεί, με την υπ’ αρ. πρωτ. 92462/29.8.2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 και υλοποιείται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή συστήματος πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου ελάχιστου συνολικού πάχους 9 mm επί του υπάρχοντος δαπέδου PVC.
Το έργο πρόκειται να αναβαθμίσει την ποιότητα του δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου, που χρησιμοποιούν εκτός από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, αρκετοί τοπικοί Αθλητικοί σύλλογοι και Τμήματα Γυμναστικής.
 
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά με την έναρξη των εργασιών:
"Λειτουργώντας βάσει Χρονοδιαγράμματος και με τη στήριξη του Γ.Γ.Α. κου Συναδινού τον οποίο και ευχαριστώ, υλοποιούμε ένα ακόμη έργο βελτίωσης των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου έτσι ώστε με το πέρας των εργασιών, ένα ασφαλές και σύγχρονο δάπεδο που θα αναβαθμίσει την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, θα τεθεί στη διάθεση των μαθητών, αλλά και των Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εκεί".

Μειωμένα τέλη ακόμη και άνω του 25% θα μπορούν να πληρώνουν οι δημότες των δήμων που εμφανίζουν ισχυρές επιδόσεις στην ανακύκλωση, σύμφωνα με τις προβλέψεις του σχεδίου Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργείων Περιβάλλοντος και Εσωτερικών για τον κανονισμό τιμολόγησης των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως τις 21 Ιανουαρίου.

Το ποσοστό μείωσης της εισφοράς των δήμων στους ΦΟΔΣΑ αναμένεται να μετακυλιστεί στα δημοτικά τέλη, με τα οποία θα χρεώνονται οι δημότες των ΟΤΑ που προωθούν την ανακύκλωση. Παράλληλα, με περιβαλλοντική εισφορά ύψους 10 ευρώ ανά τόνο των αποβλήτων που οδηγούνται σε ταφή θα χρεώνονται οι ΟΤΑ που καθυστερούν την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, όπως προβλέπει πρόταση νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Περιβάλλοντος για την κυκλική οικονομία. Με αυτήν θεσμοθετείται περιβαλλοντική εισφορά ύψους 10 ευρώ ανά τόνο μη επεξεργασμένων διατιθέμενων αποβλήτων στους ΦΟΔΣΑ.

Η εισφορά θα αντικαταστήσει το ειδικό τέλος ταφής που καταργείται (35 ευρώ), θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιουλίου 2019 και θα αυξάνεται κάθε χρόνο κατά 5 ευρώ, αρχίζοντας από 1/1/2021 έως τα 35 ευρώ ανά τόνο (αντί των 60 ευρώ του φόρου ταφής).
Αναλυτικά όπως ορίζει η ΚΥΑ, οι εισφορές των ΟΤΑ στους ΦΟΔΣΑ θα απομειώνονται από 5% έως 25% ανάλογα με τις επιδόσεις των δήμων στην ανακύκλωση και τη χωριστή συλλογή συσκευασιών και βιοαποβλήτων. Συγκεκριμένα προβλέπονται μειώσεις 5-25% για την:

- προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση αποβλήτων συσκευασιών σε σχέση με τα συνολικά αστικά απόβλητα που διαχειρίζεται ο ΟΤΑ.
- χωριστή συλλογή και ανακύκλωση σε σχέση με τα αστικά απόβλητα του ΟΤΑ.
Το ποσοστό της μείωσης της ετήσιας εισφοράς των ΟΤΑ θα μειώνεται κι άλλο εφόσον προχωρούν οι πιο "φιλικές" για το περιβάλλον λύσεις, όπως οι μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων κ.α.

Πηγή πληροφοριών: Έθνος
Κατηγορία Γενικά

Εφημερίες Φαρμακείων - Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Νάουσας 08/01/2019

 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ελευθερίου Βενιζέλου 5 23330 26701 Κέντρο Υγείας
 
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
13:30-17:30 ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8 (στενό Ν. Δημαρχείου) 23310-25669
 
21:00-08:00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΠΙΕΡΙΩΝ 7 (απέναντι από βενζινάδικο Γαλάνη) 23310-73324
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
 
Μάντσου Μαγδαληνή 2332027000 Πλ. Καρατάσου 1
Κατηγορία Φαρμακεία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας