alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Με λουκέτο φαίνεται πως κινδυνεύουν τα λουτρά Πόζαρ καθώς στερούνται του ειδικού Σήματος Λειτουργίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) -όπως ορίζεται στην Υπουργική απόφαση 2704/2018 του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατηγορία Γενικά

Η διοίκηση και προπονητές της Ακαδημίας Αστέρας Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν στον αγιασμό της ομάδας την Πέμπτη 10/10/2019 και ώρα 16:15 στο γήπεδο Νησίου.Καλούνται όλοι οι αθλητές,γονείς και φίλοι της

Κατηγορία Αθλητικά

Τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το διήμερο 9 και 10 Οκτωβρίου 2019.

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» με το Διευθυντή της Διεύθυνσης

Κατηγορία Αστυνομικά

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»  συνεχίζοντας να εγκαινιάζει δράσεις κοινωνικής δικτύωσης και ευαισθητοποίησης προχωρά στη δημιουργία «Ομάδας ελεύθερης συζήτησης και έκφρασης για την 3η

"Aν και η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, καταγράφονται περισσότερα από 1.500 κενά μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 ατόμων και συνελήφθησαν 2 από αυτούς με εντάλματα σύλληψης

Χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα ακινητοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο γυναίκα που διένειμε συντάξεις και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ταχυδρομική διανομέα στην Ημαθία. (Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις κουκουλοφόροι την σταμάτησαν με την απειλή όπλων και της άρπαξαν το ποσό των 15.000 ευρώ. Το περιστατικό έγινε μεταξύ Κεφαλοχωρίου και Λουτρού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης δυο ημεδαποί ηλικίας 35 και 28 ετών, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την 23 Απριλίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, ενεργώντας από κοινού με συνεργό τους και χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα, αφαίρεσαν από ταχυδρομική διανομέα χρήματα που προορίζονταν για διανομή συντάξεων.

Πιο συγκεκριμένα ακινητοποίησαν 44χρονη διανομέα και με απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες χθες (7 Οκτωβρίου 2019) το πρωί με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω δύο άτομα σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 42 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Κατηγορία Αστυνομικά

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως προσέλθουν

την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας

για να συζητήσουμε θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.
τηλ. επικοινωνίας:6974 931138

Σήμερα ξεκινά και τηλεφωνικά η ρύθμιση χρεών στη ΔΕΗ, καθώς ενεργοποιείται η σχετική υπηρεσία μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770..

Οι οφειλέτες της ΔΕΗ θα μπορούν καλώντας τη συγκεκριμένη γραμμή να υποβάλλουν αιτήσεις για την υπαγωγή τους στο νέο πρόγραμμα διακανονισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι επιλέγουν την τηλεφωνική αίτηση θα μπορούν να ενεργοποιούν τη ρύθμιση πληρώνοντας ηλεκτρονικά την προκαταβολή και στη συνέχεια ανάλογα με το ύψος της οφειλής θα διακανονίζουν το χρέος τους με τον αντίστοιχο αριθμό των δόσεων.

Πολλοί είναι οι οφειλέτες που αναμένουν την ενεργοποίηση της σχετικής τηλεφωνικής υπηρεσίας προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται στις ουρές των καταστημάτων της ΔΕΗ.

Πάντως, και μέσω τηλεφώνου οι οφειλέτες θα πρέπει να γνωστοποιούν τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας, το ΑΦΜ και τον αριθμό παροχής τους.

Το νέο σύστημα διακανονισμού προβλέπει χαμηλότερες προκαταβολές σε σχέση με ό,τι προβλεπόταν έως σήμερα. Αυτές δεν υπερβαίνουν το 20% ή εναλλακτικά το 30% (αν επιλεγούν περισσότερες δόσεις) έναντι 40-50% που ίσχυε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για χρέη έως 500 ευρώ η προκαταβολή είναι στο 10% της οφειλής και ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων φτάνει τις πέντε. Για οφειλές από 500 έως 1.000 ευρώ η προκαταβολή είναι πάλι στο 10% και οι μηνιαίες δόσεις ανέρχονται στις οκτώ.

Από 1.000 έως 2.000 ευρώ οφειλές η προκαταβολή ανεβαίνει στο 15% και οι μηνιαίες δόσεις τις 12.

Όσοι χρωστούν απλήρωτους λογαριασμούς 2.000 έως 3.000 ευρώ το ποσοστό της προκαταβολής είναι στο 20% και οι δόσεις στις 18.

Για χρέη άνω των 3.000 ευρώ υπάρχει η δυνατότητα της προκαταβολής του 20% με 18 δόσεις και του 30% με 24 μηνιαίες δόσεις.

Κατηγορία Οικονομία

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η προκαταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019 προς τους δικαιούχους – ενεργούς – αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στις 23 Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς του Οργανισμού και στις 24 Οκτωβρίου θα δοθεί η σχετική εντολή προς την Τράπεζα.

Πρόκειται για μια διαδικασία που χρειάζεται ορισμένες μέρες για να ολοκληρωθεί, προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και αστοχίες κατά την ημέρα της πληρωμής της προκαταβολής του τσεκ των αγροτών.

Κατηγορία Αγροτικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας